Trápí mě oblečení přítele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20774
14.2.22 19:28
@Alriga píše:
Nevím, zda je to tuctové. Je to slušivé, to je pro mě důležité. Teplaky a ksiltovka jsou směšné…

Ještě ti ukážu pyžamo a na doma, co nosím. 😁 a chceš i kšiltovku? Jakej jsem mostečák? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.2.22 19:28
@ka2ka píše:
ty tu ale pořád ukazuješ normální hadry co má každá ve skříni, nějak teda nechápu jaký je mezi námi a tebou rozdíl jen ten že na práci nosíme tepláky protože já si prostě nehodlám zničit oblečení :nevim: mimochodem @chelsinka1988 ti vyfotila co si obléká naprosto stejný styl jako jsi sem ted dala a sepsula jsi jí tu tak fakt nevím o co ti jde

Prosím? Stejny styl? Jestli nevidis ten rozdíl, tak je zbytečné o tom mluvit. Zakladatelka tady navic nepsala o drhnutí kotelny a práci v garáži, ale o procházce a práci v kanceláři.
Nicméně si jistě kazdy nosí, co chce. A ja si o tom taky myslim, co chci. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20774
14.2.22 19:29
@Oli.Lyon píše:
TY ses dívala na Most? A proc? To je uplne mimo vsechnu noblesu prece. Nebo ten tvuj vkus se vztahuje jen na obleceni? Most je prd.el, ale nijak sofistikovana. Ach jo, zase ty limity :lol:. Vis co, mně je treba bližší typek v teplákach, co se vyzna v hudbě a filmech, ty se zas hezky vobleces a pustis si… Most :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
14.2.22 19:30
@Anna766 píše:
Třeba ty boty na fotkách, už se vidim v tomhle počasí jak jdu se psem v bahně, neudržovanou cestou mimo město.
Štýl je štýl :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148997
14.2.22 19:33
@chelsinka1988 píše: Štýl je štýl :mrgreen:

Ještě že je mému psovi jedno co mám na sobě, hlavně že se proběhne na volno v přírodě. Takže mám na sobě staré kalhoty nebo tepláky, svetr nebo mikinu a staré botasky. Štýl neštýl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
14.2.22 19:34
@Anna766 píše:
Ještě že je mému psovi jedno co mám na sobě, hlavně že se proběhne na volno v přírodě. Takže mám na sobě staré kalhoty nebo tepláky, svetr nebo mikinu a staré botasky. Štýl neštýl :D

Styď se! Drž úhel :cert: za každou cenu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
14.2.22 19:35
@Moringa píše:
Seš trenérka nebo tělocvikářka? :mrgreen:

Dělám z domova, ale dobře, zítra si vezmu nové černé decentní šaty a kozačky. A zapletu si cop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.2.22 19:37

Jak kouzelně české je, chlubit se svou leností, nedbalostí a proletarismem. Blahopřeji. :think:

• Citovat
  • Upravit
20774
14.2.22 19:38
@Alriga píše:
Jak kouzelně české je, chlubit se svou leností, nedbalostí a proletarismem. Blahopřeji. :think:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
14.2.22 19:38
@Alriga píše:
Prosím? Stejny styl? Jestli nevidis ten rozdíl, tak je zbytečné o tom mluvit. Zakladatelka tady navic nepsala o drhnutí kotelny a práci v garáži, ale o procházce a práci v kanceláři.
Nicméně si jistě kazdy nosí, co chce. A ja si o tom taky myslim, co chci. :mrgreen:

hele ty jsi začala kérovat do tepláků při práci a že v tom doma nechodíš a nepracuješ že to je pod tvojí úroven takže se ted neodvolávej na zakladatelku pokud jí ovšem nejsi což asi jsi ;)
pokud by jsi si myslela co chceš tak tady už x stránek nevyvádíš jak pominutá a všem nevnucuješ názor jak jsou tepláky fuj a jak jsou všichni kdo je nosí fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20774
14.2.22 19:39
@ka2ka píše:
hele ty jsi začala kérovat do tepláků při práci a že v tom doma nechodíš a nepracuješ že to je pod tvojí úroven takže se ted neodvolávej na zakladatelku pokud jí ovšem nejsi což asi jsi ;)
pokud by jsi si myslela co chceš tak tady už x stránek nevyvádíš jak pominutá a všem nevnucuješ názor jak jsou tepláky fuj a jak jsou všichni kdo je nosí fuj

Jsem se očuchala a nesmrdím. Tak dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27705
14.2.22 19:43

A ted se teda zeptám holky co máte ve skříni oblečení z obrázku ono se fakt ještě nosí fiží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.2.22 19:45
@ka2ka píše:
pokud by jsi si myslela co chceš tak tady už x stránek nevyvádíš jak pominutá a všem nevnucuješ názor jak jsou tepláky fuj a jak jsou všichni kdo je nosí fuj

Uklidni se, zakladatelka opravdu nejsem. Nikomu nic nevnucuji, to je tvůj pocit, pouze tady prezentuji svuj postoj k nedbalému a „trendy“ :roll: oblékání. Pokud se mnou ostatní nesouhlasí, je to jiste jejich právo a já nikomu jeho nevkus neberu. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
20774
14.2.22 19:46
@ka2ka píše:
A ted se teda zeptám holky co máte ve skříni oblečení z obrázku ono se fakt ještě nosí fiží?
:mrgreen: Já nevím, ale madam nám dá školení. :mrgreen: Vyšívejte a neflákejte se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
14.2.22 19:47
@Alriga píše:
Jaký vrchol? Běžné oblečení, uz jsem psala, ze žádné trendy nesleduji. Ovsem, nekomu se lépe líbí cikanský styl teplaků a kšiltovky. :pankac:

Pri sportu jsou lepsi naz saty :D. A neznamena to, ze mame cikansky styl
Ja teda cvicim spis v leginach/ kratkych kratasech..

Příspěvek upraven 14.02.22 v 19:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková