Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Alriga píše:
Nevím, zda je to tuctové. Je to slušivé, to je pro mě důležité. Teplaky a ksiltovka jsou směšné…
Ještě ti ukážu pyžamo a na doma, co nosím. 😁 a chceš i kšiltovku? Jakej jsem mostečák? ![]()
@ka2ka píše:
ty tu ale pořád ukazuješ normální hadry co má každá ve skříni, nějak teda nechápu jaký je mezi námi a tebou rozdíl jen ten že na práci nosíme tepláky protože já si prostě nehodlám zničit oblečenímimochodem @chelsinka1988 ti vyfotila co si obléká naprosto stejný styl jako jsi sem ted dala a sepsula jsi jí tu tak fakt nevím o co ti jde
Prosím? Stejny styl? Jestli nevidis ten rozdíl, tak je zbytečné o tom mluvit. Zakladatelka tady navic nepsala o drhnutí kotelny a práci v garáži, ale o procházce a práci v kanceláři.
Nicméně si jistě kazdy nosí, co chce. A ja si o tom taky myslim, co chci. ![]()
@Oli.Lyon píše:😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅
TY ses dívala na Most? A proc? To je uplne mimo vsechnu noblesu prece. Nebo ten tvuj vkus se vztahuje jen na obleceni? Most je prd.el, ale nijak sofistikovana. Ach jo, zase ty limity. Vis co, mně je treba bližší typek v teplákach, co se vyzna v hudbě a filmech, ty se zas hezky vobleces a pustis si… Most
![]()
![]()
@Anna766 píše:Štýl je štýl
Třeba ty boty na fotkách, už se vidim v tomhle počasí jak jdu se psem v bahně, neudržovanou cestou mimo město.
@chelsinka1988 píše: Štýl je štýl
Ještě že je mému psovi jedno co mám na sobě, hlavně že se proběhne na volno v přírodě. Takže mám na sobě staré kalhoty nebo tepláky, svetr nebo mikinu a staré botasky. Štýl neštýl ![]()
@Anna766 píše:
Ještě že je mému psovi jedno co mám na sobě, hlavně že se proběhne na volno v přírodě. Takže mám na sobě staré kalhoty nebo tepláky, svetr nebo mikinu a staré botasky. Štýl neštýl
Styď se! Drž úhel
za každou cenu ![]()
@Moringa píše:
Seš trenérka nebo tělocvikářka?
Dělám z domova, ale dobře, zítra si vezmu nové černé decentní šaty a kozačky. A zapletu si cop.
Jak kouzelně české je, chlubit se svou leností, nedbalostí a proletarismem. Blahopřeji. ![]()
@Alriga píše:
Jak kouzelně české je, chlubit se svou leností, nedbalostí a proletarismem. Blahopřeji.
@Alriga píše:
Prosím? Stejny styl? Jestli nevidis ten rozdíl, tak je zbytečné o tom mluvit. Zakladatelka tady navic nepsala o drhnutí kotelny a práci v garáži, ale o procházce a práci v kanceláři.
Nicméně si jistě kazdy nosí, co chce. A ja si o tom taky myslim, co chci.
hele ty jsi začala kérovat do tepláků při práci a že v tom doma nechodíš a nepracuješ že to je pod tvojí úroven takže se ted neodvolávej na zakladatelku pokud jí ovšem nejsi což asi jsi ![]()
pokud by jsi si myslela co chceš tak tady už x stránek nevyvádíš jak pominutá a všem nevnucuješ názor jak jsou tepláky fuj a jak jsou všichni kdo je nosí fuj
@ka2ka píše:
hele ty jsi začala kérovat do tepláků při práci a že v tom doma nechodíš a nepracuješ že to je pod tvojí úroven takže se ted neodvolávej na zakladatelku pokud jí ovšem nejsi což asi jsi
pokud by jsi si myslela co chceš tak tady už x stránek nevyvádíš jak pominutá a všem nevnucuješ názor jak jsou tepláky fuj a jak jsou všichni kdo je nosí fuj
Jsem se očuchala a nesmrdím. Tak dobrý ![]()
A ted se teda zeptám holky co máte ve skříni oblečení z obrázku ono se fakt ještě nosí fiží?
@ka2ka píše:
hele ty jsi začala kérovat do tepláků při práci a že v tom doma nechodíš a nepracuješ že to je pod tvojí úroven takže se ted neodvolávej na zakladatelku pokud jí ovšem nejsi což asi jsi
Uklidni se, zakladatelka opravdu nejsem. Nikomu nic nevnucuji, to je tvůj pocit, pouze tady prezentuji svuj postoj k nedbalému a „trendy“
oblékání. Pokud se mnou ostatní nesouhlasí, je to jiste jejich právo a já nikomu jeho nevkus neberu. ![]()
@ka2ka píše:
A ted se teda zeptám holky co máte ve skříni oblečení z obrázku ono se fakt ještě nosí fiží?
@Alriga píše:
Jaký vrchol? Běžné oblečení, uz jsem psala, ze žádné trendy nesleduji. Ovsem, nekomu se lépe líbí cikanský styl teplaků a kšiltovky.
Pri sportu jsou lepsi naz saty
. A neznamena to, ze mame cikansky styl
Ja teda cvicim spis v leginach/ kratkych kratasech..
Příspěvek upraven 14.02.22 v 19:48