Trauma z dětství - alkohol, chlapi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1555
31.12.16 05:49

Na vyřešení takovýchto starých ran a programů je výborná terapie metodou RUŠ, mohu doporučit z vlastní zkušenosti. Už po jednou sezení se můžete zbavit spousty věcí, které vás celý život zatěžovaly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.12.16 08:52

Holky hrozně moc vám děkuji za vaši podporu a za vaše příběhy. Nechápu jak může být možný se narodit takovým rodičům… S mojí matkou jsem i nejsem v kontaktujak se jí to hodí ale já spíš ji volám jenom kvůli brachum… Myslela jsem si, že jen přeháním ze se otrkam a půjdu dál… Ale vzpomínky jsou spíš silnější než já. Jsem ráda že jste mě holky pochopili v pondělí tedy zkusím zavolat na nějakou terapii a budu doufat že mi pomůžou aspoň trochu. A vám, kteří máte taky takové zkušenosti tak vám přeji krásný život. Všem přeji do nového roku 2017 pevné nervy, lásku a hlavně zdraví :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.16 09:00

Zakladatelka

Holky hrozně moc vám děkuji za vaši podporu a za vaše příběhy. Nechápu jak může být možný se narodit takovým rodičům… S mojí matkou jsem i nejsem v kontaktujak se jí to hodí ale já spíš ji volám jenom kvůli brachum… Myslela jsem si, že jen přeháním ze se otrkam a půjdu dál… Ale vzpomínky jsou spíš silnější než já. Jsem ráda že jste mě holky pochopili v pondělí tedy zkusím zavolat na nějakou terapii a budu doufat že mi pomůžou aspoň trochu. A vám, kteří máte taky takové zkušenosti tak vám přeji krásný život. Všem přeji do nového roku 2017 pevné nervy, lásku a hlavně zdraví :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Ou
24138
31.12.16 09:47

Najděte si psychoterapeuta (muže) a s jeho pomocí si udělejte pořádek v duši. Můžete se s tím zkoušet prát sama, nebo s někým přes internet, ale výsledek bude mnohem nejistěší a pomalejší, než v psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
31.12.16 12:10
@Anonymní píše:
Holky hrozně moc vám děkuji za vaši podporu a za vaše příběhy. Nechápu jak může být možný se narodit takovým rodičům… S mojí matkou jsem i nejsem v kontaktujak se jí to hodí ale já spíš ji volám jenom kvůli brachum… Myslela jsem si, že jen přeháním ze se otrkam a půjdu dál… Ale vzpomínky jsou spíš silnější než já. Jsem ráda že jste mě holky pochopili v pondělí tedy zkusím zavolat na nějakou terapii a budu doufat že mi pomůžou aspoň trochu. A vám, kteří máte taky takové zkušenosti tak vám přeji krásný život. Všem přeji do nového roku 2017 pevné nervy, lásku a hlavně zdraví :srdce:
:hug:

Přeji ti hodně objetí. Plných lásky. Láska je to, co bolavou duši uzdravuje a bez následků uzdraví.

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.1.21 09:24

Chlapy a Alkohol

Ahoj už jsem to chtěla dlouho někde vykřičet tak už teď můžu. Drzim to v sobě rok a už se to nedá. Přítel slibuje jak přestal pít že si začne všímat rodiny apod..ale vždycky na druhej den jde pryč ke kamosum a ozere se jak hovado. A začne mi psát hnusný zprávy jako moje dítě je polomrtvý apod.. nebo že jsme krava a. Takový. On je teď totiž v Rakousku na měsíc ale dělal i v době kdy v Rakousku nebyl..🥺 furt jsem mu dopouštěla ale už se to nedá zhoršuje se to a dokonce vypíná už i telefon a podobně. Poradte mi co dál já už vážně nevím 😭 úplně u toho brečím a párkrát mě i uhodil :,(

• Citovat
  • Upravit
1414
31.1.21 10:30
@Anonymní píše:
Ahoj už jsem to chtěla dlouho někde vykřičet tak už teď můžu. Drzim to v sobě rok a už se to nedá. Přítel slibuje jak přestal pít že si začne všímat rodiny apod..ale vždycky na druhej den jde pryč ke kamosum a ozere se jak hovado. A začne mi psát hnusný zprávy jako moje dítě je polomrtvý apod.. nebo že jsme krava a. Takový. On je teď totiž v Rakousku na měsíc ale dělal i v době kdy v Rakousku nebyl..🥺 furt jsem mu dopouštěla ale už se to nedá zhoršuje se to a dokonce vypíná už i telefon a podobně. Poradte mi co dál já už vážně nevím 😭 úplně u toho brečím a párkrát mě i uhodil :,(

Coz takhle se sebrta a odejít od ne? Co chceš slyšet uhodil tě, chlastá nestará se. Nechápu na co se ptáš :think:
A proč ti píše o polomrtvym dítěti? Nože to musí být hrozná guma chlap. Pryč od něj. Bude akorát horší. Kdyby mě chlap uhodil ten by letěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.2.21 22:06
@Anonymní píše:
Ahoj už jsem to chtěla dlouho někde vykřičet tak už teď můžu. Drzim to v sobě rok a už se to nedá. Přítel slibuje jak přestal pít že si začne všímat rodiny apod..ale vždycky na druhej den jde pryč ke kamosum a ozere se jak hovado. A začne mi psát hnusný zprávy jako moje dítě je polomrtvý apod.. nebo že jsme krava a. Takový. On je teď totiž v Rakousku na měsíc ale dělal i v době kdy v Rakousku nebyl..🥺 furt jsem mu dopouštěla ale už se to nedá zhoršuje se to a dokonce vypíná už i telefon a podobně. Poradte mi co dál já už vážně nevím 😭 úplně u toho brečím a párkrát mě i uhodil :,(

Alkoholik nikdy sám od sebe nepřestane pít. Pití je pro něj silnější, než jeho vůle. Alkoholismus je závislost, je to ve své podstatě nemoc. Aby skutečně přestal pít, to by musel jít na protialkoholní léčení a pak už si nikdy k alkoholu nečuchnout. Alkoholismus mění člověku charakter. Osobnost alkoholika je postižená, má pitím alkoholu poškozený mozek. To všechno, co popisuješ, co ti dělá zlého, to souvisí s tím, že pije alkohol. Ale ty vezmi na vědomí, že on nikdy pít alkohol nepřestane. I kdyby ti to nevím jak nasliboval, i kdyby to myslel doopravdy, když ti to slibuje.

Žít s alkoholikem, to je hrozný život. Lepší to nikdy nebude, než to máš teď, a dokonce to bude čím dál horší. Nikdo tě ale nedrží svázanou, a tak můžeš ze vztahu odejít. Tak to udělej, nejlépe hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.21 23:02

@poučená pane jo to je slov.Ja vůbec nevím totiž co mám dělat mamka je na tom sama špatně a taťku nemám. Prarodice jsou též na tom špatně mám jen babičku a nemám ke komu jít. Také nemám Auto apod.. neměla bych jak odstěhovat věci. Byla jsem totiž vychována v dětském domově takže moc nevím jak to ve světě chodí..

• Citovat
  • Upravit
2499
4.2.21 00:34
@Anonymní píše:
@poučená pane jo to je slov.Ja vůbec nevím totiž co mám dělat mamka je na tom sama špatně a taťku nemám. Prarodice jsou též na tom špatně mám jen babičku a nemám ke komu jít. Také nemám Auto apod.. neměla bych jak odstěhovat věci. Byla jsem totiž vychována v dětském domově takže moc nevím jak to ve světě chodí..

Ve světě to chodí tak, že život je tvrdý. Kdo se umí prát, tak se pere, anebo se různě snaží. Kdo se prát neumí, tak brečí, anebo se opíjí. Dobré je, snažit se, udělat ze života, který člověk má, udělat z něj to nejlepší, co může.

Žiješ ve vztahu, kterému se říká „domácí násilí“. Proto trpíš.

Existuje více organizací, které lidem pomáhají, aby ve vztahu „domácí násilí“ žít nemuseli.

Např. ACORUS. Můžeš tam zavolat kdykoli, nonstop linka je 283 892 772. Můžeš se s nimi domluvit. Poskytují též azylové bydlení. Tady na této jejich stránce o tom azylovém bydlení u nich píší.
 http://www.acorus.cz/…ovy-dum.html

Jsou další organizace, které poskytují azylové bydlení. Dej si do googlu „azylové bydlení“ a sama uvidíš. Musíš být aktivní a zavolat tam a domluvit se. Když to neuděláš, on to za tebe nikdo jiný neudělá, a tak zůstaneš dál v domácím násilí.

Jsi mladá, tak se odlep od alkoholika a zkus žít jiný život, než žiješ nyní. Je tě pro takovýto život škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová