Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky,prosim Vas je tu nektera z Trebice?Ma se tam nachazet naky obchudek ci co ,kde siji podprsenky na zakazku .Jestli o necem takovym vite,napsaly byste mi prosim kde se nachazi.Moc vsem dekuji. ![]()
Nevím jak v Třebíči, ale v Náměšti nad Oslavou takový obchůdek je. Osobně tam chodím.
Pet-rus-ka,dekuji a napsala bys mi nazev toho obchudku nebo aspon kontakt.Kdyby se neozval nekdo z Trebice tak bych zajela tam.Diky moc ![]()
Nemůžu to na netu najít a teď si nevzpomenu. Je to přímo na Masarykově náměstí, náměstíčko je malý a kohokoli se zeptáš na obchůdek se spodním prádlem, nebo kde se šije, tak budou vědět. Je to hnedka vedle radnice, takový dveře vysoko, jde se tam asi po dvou schůdkách a ve výloze mají plavky nebo pyžama. Nechala jsem si tam šít plavky i podprsenku a super
Chodí tam dost lidí..
Ahoj.Můžu se zeptat, kolik stojí ušití podprsenky v Náměšti?Děkuji
ikar píše:
Ahoj.Můžu se zeptat, kolik stojí ušití podprsenky v Náměšti?Děkuji
ikar ja tam jeste nebyla tak nevim,ale chystam se tam treba ti odpovi Pet-rus-ka.
Myslím si, že je to kolem 500stovky. Teď už si nejsem jistá. Ale určo od 400 do 600, víc to nebylo…
A jde to ušít i s kalhotkama. Střih jaký si člověk řekne… ![]()
Prosím, nevíte o nějakém obchůdku nebo firmě v Praze, která šije podprsenky na zakázku?