Tříleťák mi málem uškrtil syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
maminka201
22.2.16 22:12

Brrrr chudáček :-(..už bych se sní nebavila.

• Citovat
  • Upravit
1109
22.2.16 22:53

Ahoj zakladatelko,
a jak jsi reagovala ty na jejiho syna, když ti škrtil malého? Řekla jsi mu neco? Jako pokud jeho máma není schopná tu situaci adekvátne resit, mela jsi ty zakročit a jasne tomu 3letýmu díteti říct, že tohle se ti teda nelíbí a že pokud bude tvýmu synovi ubližovat už si spolu proste nebudou hrát!!A to jsi mu mela rict velmi durazne…kamaradka nekamaradka…Tvuj syn je tvuj syn, je to tvé díte a je pro tebe jiste na prvním miste, proto by jsi mela být ty jeho ochránce a vzdy se za nej postavit a tyhle situace resit…Já ych s tou tvou kamaradkou klidne dál kamaradila, ale rozhodne bych už nenechala ty dve deti bez dozoru a vzdy rázne zakročila když by ten kluk zase neco zkoušel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 23:34

@EvulinkaB18 Tak já byla hlavně v šoku, ale řekla jsem mu, že se tohle nedělá, že se to nesmí, protože to bolí a mohl by mu vážně ublížit. a je fakt, že jsem se musela dost držet abych mu jednu nevrazila :nevim: Malej pak pořád chodil a ukazoval jak ho kamarádky kluk držel pod krkem :oops: Já si taky mylím, že si tím její syn vynucuje pozornost a obdiv

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML