Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejdřív jsem se tu docela bavila, jak pan šovinista tady plácal ty své názory, ale teď se zdá, že berry už jen útočí a potřebuje tady nad někým zvítězit… bylo to příjemné rozptýlení při upravování fotek a děláním třech fotoknih, ale v tomhle stylu už pokračovat nechci…
Tak berry, snad máš radost, jak jsi to Toničce nandala…
Tak holky @Antonie Bolavá @berry4 nechte toho, @berry4 nechapu proc na Tonicku tak moc utocis, bavi te to? Proc?
Radsi poradte mne, co mam delat a prestante do sebe rejt
@Antonie Bolavá @Antonie Bolavá uklidni se. Jsme v diskusním foru, to znamená na tisíc věcí tisíc názorů.
Tobě vyhovuje jedno, mě druhé, třetímu něco z toho.
Mě už taky vcelku dráždíš tím, že sis vzala do hlavy jen to, co chceš a tím tady operuješ (nevěstinec, mnou navržený rychlý sexík bez předchozích zbytečných obštrukcí-no ale ty z toho potřebuješ udělat násilíííí
) už nějakou dobu, ovšem nemám potřebu tě nazývat tím, co si myslím, už jsem ti dala najevo, že svoje asi problémy přenášíš do problému někoho jiného a navíc tady operuješ tím, co se ti hodí do krámu.
Tvoje nemoc je tvoje nemoc, tvoje problémy v sex. životě jsou tvoje problémy, do této diskuse asi těžko patří.
Zakladatelka není nemocná.
Doufám, že to už konečně pochopíš.
Nahlásit bych měla já tebe.
![]()
@manzelik píše:
Ahoj. Mám potřebu se tu pobavit na jedno téma ať vím jestli je to takhle všude, nebo podobně. Myslím si že plním svou roli otce dobře. Starám se o děti, docela dobře vydelavam a myslím si ze jsem i hodně pozorný k manželce. Ta mi to ale ani trochu navrací. Už si opravdu připadám jako trubec domácí, který chodí do práce, nosí peníze, nakupuje, sem tam doma něco opraví, hraje si s dětmi, uvaří a někdy uklidi. I tak je to asi pořád málo. Snažím se i o nějaké to domácí manželské vzrušení, ale marně. Manželka na moje podněty nereaguje. Skončí sexuální život narozením dětí?
no podle mých zkušeností, tak vždy po narození obou dětí jsme tu pauzu měly vždy v řádu měsíců, nebyla ani moc chuť, ani nálada. Takové to erotické jiskření, provokování a hraní se také už nekoná, nebo výjimečně, když máme děti na hlídání. Než večer usnou a než si v klidu sedneme, je hromada hodin a tak na nějaké velké akce není moc čas. Ale také je to fajn, ne že ne. Je to prostě jiné než za svobodna, ale to snad se dá čekat, ne?
Jsou jistě i případy, co tohle všechno zvládnou rádi, často a i s dětmi vedle v pokoji, ale hádám, že jich moc nebude
@manzelik píše:
Ahoj. Mám potřebu se tu pobavit na jedno téma ať vím jestli je to takhle všude, nebo podobně. Myslím si že plním svou roli otce dobře. Starám se o děti, docela dobře vydelavam a myslím si ze jsem i hodně pozorný k manželce. Ta mi to ale ani trochu navrací. Už si opravdu připadám jako trubec domácí, který chodí do práce, nosí peníze, nakupuje, sem tam doma něco opraví, hraje si s dětmi, uvaří a někdy uklidi. I tak je to asi pořád málo. Snažím se i o nějaké to domácí manželské vzrušení, ale marně. Manželka na moje podněty nereaguje. Skončí sexuální život narozením dětí?
1. Kdysi jsem se kdesi dočetla dost podstatnou informaci - že dokud pánevní dno není po porodu zcela zhojené a funkční, tak tělo nějak reguluje hormony a žena chuť na sex prostě nemá.. A že ze svého okolí skutečně znám ženy, které ani dva, tři roky po porodu své libido nenastartovaly. Tolik čistě k zamyšlení.
2. Proč tohle píšeš nám, anonymním ženám, mužům a dětem? Řekni to své ženě a zjisti, jak zareaguje - z toho se dovíš, co potřebuješ, a můžeš se pak rozhodnout, jak dál.
Ještě jsem to teda nedočetla, ale dočtu, docela se bavím ![]()
Zakladateli: Jsi chudáček neuspokojenej no, co jiného taky chceš slyšet? Žena je určitě v pohodě že jo? Vždyt starost o dvě mrnata vlastně nic není a ty bys stopro zvládl levou zadní úplně stejně jako přizvukující @berry4
Ta by u toho ještě zvládla celou noc vykonávat veškeré sexuální polohy z kamasútry a ráno být happy a sluníčková!…A určitě má ještě deset přivýdělků a dobrovolničí pro charitu ![]()
Jo holt každý není dokonalý, tak si tu stěžuj dál, já si aspon počtu před spaním ![]()
@Antonie Bolavá píše:
@berry4 a ty víš, co já mám za problémy? Ty víš, jakou hrůzou si tři roky procházím, že si vůbec dovoluješ se o tom tak pohrdavě vyjadřovat??? Že si troufneš tady hodnotit naši situaci a nazývat mojeho manžela blbcem proto, že mi toleruje nemoc??
Nevím které moje dítě má být v pubertě a upřímně mě tvůj názor už ani nezajímá. Nestojíš mi už ani za to, abych tě tady četla. A jestli mě nepřestaneš urážet, tak tě nahlásím. Tohle jsi už hodně přepískla
Příspěvek upraven 28.12.14 v 20:25
@sagina píše:
hele, svůj život tady rozebírat nechci. ex je exem zjednodušeně řečeno proto, že on je podnikatel, tak podnikal a já byla ta, kdo víceméně sám živil rodinu, až na občasné výjimky se sám staral o děti, naprosto sám se staral o domácnost a v rámci možností ještě exovi pomáhal s podnikáním. jak mi tak hezky ex dodneška vyčítá, nezvládla jsem to.jinak pozor, to, že si pomůžu sama přece neznamená, že jsem bez intimity s mužem
no a co se kamarádek týká, já třeba nemám žádnou, které bych mohla strčit dvě malé děti na pohlídání… a zase ne každý má babičky, které takhle pohlídají. ale to jsou přesně ty věci, o kterých jsem psala, že ano, jsou řešitelné, ale ne vždy je to řešení efektivní, protože ne každý ty možnosti má.intimita proboha přece není jenom to, že mi ho zasune, patří do ní přece i veškeré ty letmé dotyky přes den, celkové chování
jinak se sexem jako takovým to byl stav dlouhodobý a jak na houpačce. a sama jsem po jednom z porodů zažila i to, co jsem tu popisovala - naprostou nechuť k jakýkmoli dotekům, protože těch doteků během dne tak ubylo, že když už na přišlo, měly jasný sexuální podtex.
tak tys tu svůj život zmínila - na to že ho nechceš rozebírat ses otevřela celkem dost -proto jsem na to reagovala..
to je pak těžké - zmíníš ex a to jak sis pomáhala sama a když na to navážu tak to nechceš rozebírat…těžké diskutovat
ale ok…hele ne intimnosti nejsou jen zásun jistě..ale pokud tedy funguje,– orál, ruční práce, polibky tulení… proč by si ten chlap stěžoval že není nic? ![]()
a jestli má nebo nemá zakladatel možnost hlídání je spekulace od tebe i ode mě… ty předpokládáš že ne já předpokládám že ano ![]()
@Antonie Bolavá @berry4 souhlasím s Antonií, do diskuze už jsem nechtěla psát, už mě to nebavilo a není moc času. teď jsem si dala pauzu a koukám, že jsi Berry4 opět bodovala. Jseš protivná, nejchytřejší, všude perlíš. A teď fakt urážíš.
Jsi jedna z těch, co má patent na všechno, ale jseš obyčejná ženská, co se někdy chová jako slepice.