Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Osobně bych to neřešila vůbec, je to hloupoučká holčička
nestála by mi za slovo..
A co chceš řešit
Devatenáctiletá holčina asi nebude odvařená z dvojčat, nechala bych to být.
Nicméně by mě to neurazilo, já taky nemám pro většinu cizích dětí moc hezká slova.
No, nezačla dobře. Osobně bych si myslela svoje, ale zatím bych to nechala být. Je jí 19.. což samozřejmě neomlouvá nevychovanost (nepozdraví…), ale tak asi není na místě čekat, že se nad dětmi počůrá blahem.
Nech to být, je-li to taková nána-pitomá, dlouho nevydrží. Řešila bych (bokem!) pouze v případě, že by mě nějak napřímo konfrontovala… ![]()
No,, já se jí chci zeptat, proč o dětech mluví jako o parchantech,,,nechci dělat peklo, proto se ptám vás,, jak na to. CHlap na mě pozná,,ze mě něco štve. On se jí chce zeptat slušně, proč se tak baví o našich dětech…Nerešíme nic s horkou hlavou jo…Ale
No to je strašné, co se vám stalo
Je vidět, že nemáte, co řešit jiného
Nemáš poslouchat, co není určené pro tebe. My jsme taky tak bydleli a poslouchání pod oknem a za dveřma jsem nesnášela ![]()
@Run píše:
Nicméně by mě to neurazilo, já taky nemám pro většinu cizích dětí moc hezká slova.
No, asi tak
Moje dítě není parchant jenom proto, že je to moje dítě. Jinak mě taky kolikrát pěkně štve ![]()
Co se ti nezdá na tom, že švagrovi je 24 a jí 19? Píšeš: Myslela jsem si svoje…ty taky asi nebudeš moc přátelská, tak se nečerti, že ji zase nezajímají tvoje děti.
Chápu, že jsi dotčená. Hrdá matka. Já bych se ozvala hned. Nehrotila bych to, ale upozornila, ať se o nich laskavě vyjadřuje líp. Chytila by se za nos a bylo by. Teď něco řešit nemá smysl. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, omlouvám se za anonym. A chtěla bych se zeptat,,máme dvojdomek kde bydlíme a vedle tchýně, tchán,, a švagri. Tak trávíme pěkně dny na zahradě, jako normálka. Jenze švagr si našel 19tiletou holčinu, myslela jsem si, svoje,, je to pouze a jenom jeho věc. Švagr má 24let.Ale to je fakt jedno. Problém,,ta jeho Petulinka je fakt pěkná nána. Poprvé asi taky týden nazpátek, ji privedl,, Já a chlap s dětma na zahradě. Ani nepozdravila, no nevadí asi se styděla nevím. Chlap šel se starší dcerkou na procházku,, a protože dvojčátka plakala v kočárku,,tak jsem poprosila švagra, zda je chvilku pohoupá, nez jim donesu mléko. OK, ZE jo ze pohoupe..Ta jeho kopretinka si asi neuvědomila, ze sedí prímo pod oknem mojí kuchyně–A jen tak povídá,,Doufám, ze ty parchanty nebudeš hlídat dlouho.Zustala jsm stát jak oparená, No nechala jsem si to pro sebe…došla jsem ke kočárku a ríkam děkuji za pohlídání, a ona se usměje jak měsíček na hnoji, jak jsou sladké a td…No,,dneska si pro tu kopretinku jel…a chlap poznal, ze jsem fakt naštvaná a tak jsem mu to rekla,,, ale asi jsem neměla protože ten se na tu Petru chystá. Jen jsem se chtěla zeptat,, na váš názor…Mám to rešit predevšema nebo si jí zavolat bokem
Hele na rovinu, já taky nejsem z většiny cizích dětí odvařená, jsou mi tak nějak šumák a hlídat bych je taky nechtěla, kór v 19 letech. Vykašli se na to, pro cizí holku nejsou Tvoje děti nic extra záživného.
Proč? Protože je mladá, krásná, perspektívní, mláďata jí neberou, vopruzujou, nemá ráda, když ječí a neumí si představit, že by vubec kdy nějaký svoje, nedejbože, měla! ![]()
Pokud jsi to chtěla řešit tak hned a né až teď
jinak měla by jsi být ráda, že je švagr schopný děti na chvilku pohlídat
Ahoj maminky, omlouvám se za anonym. A chtěla bych se zeptat,,máme dvojdomek kde bydlíme a vedle tchýně, tchán,, a švagri. Tak trávíme pěkně dny na zahradě, jako normálka. Jenze švagr si našel 19tiletou holčinu, myslela jsem si, svoje,, je to pouze a jenom jeho věc. Švagr má 24let.Ale to je fakt jedno. Problém,,ta jeho Petulinka je fakt pěkná nána. Poprvé asi taky týden nazpátek, ji privedl,, Já a chlap s dětma na zahradě. Ani nepozdravila, no nevadí asi se styděla nevím. Chlap šel se starší dcerkou na procházku,, a protože dvojčátka plakala v kočárku,,tak jsem poprosila švagra, zda je chvilku pohoupá, nez jim donesu mléko. OK, ZE jo ze pohoupe..Ta jeho kopretinka si asi neuvědomila, ze sedí prímo pod oknem mojí kuchyně–A jen tak povídá,,Doufám, ze ty parchanty nebudeš hlídat dlouho
.Zustala jsm stát jak oparená, No nechala jsem si to pro sebe…došla jsem ke kočárku a ríkam děkuji za pohlídání, a ona se usměje jak měsíček na hnoji, jak jsou sladké a td…No,,dneska si pro tu kopretinku jel…a chlap poznal, ze jsem fakt naštvaná a tak jsem mu to rekla,,, ale asi jsem neměla protože ten se na tu Petru chystá. Jen jsem se chtěla zeptat,, na váš názor…Mám to rešit predevšema nebo si jí zavolat bokem