Ubytování a náhrada škody

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
15.7.21 14:09

@Chantal 1 Tak mu napiš, že když jste odjížděli, tak přece vše fungovalo, jak má, a že tedy nevidíš důvod platit opravu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.7.21 14:12
@unuděná píše:
@Chantal 1 Tak mu napiš, že když jste odjížděli, tak přece vše fungovalo, jak má, a že tedy nevidíš důvod platit opravu?

Počkám na fakturu a pak mu zavolám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
15.7.21 14:30

@Chantal 1
Já bych čekala, že s vámi sepíše nějaký protokol.
OK, vy jste to nahlásili, tak asi nějaká škoda vznikla, ale to by také mohlo fungovat tak, že by člověk dojel z dovolené a po 14 dnech faktura, že něco poničil.
Podle mě by měl být písemný protokol a tím by nevznikla nepříjemnost :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5160
15.7.21 14:31
@free333 píše:
A co pojistka na blbost? Řešit to přes pojištovnu…

Cekala bych, ze nejakou pojistku snad bude mit i hotel. Prijde mi nesmysl, aby hotel chtel zaplatit po hostech takoveto vydaje. To jako uctuji i hosty, kdyz poliji ubrus vinem, ktere nejde vyprat, nebo znecisti postel, odvezou si domu mydlo, atd.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
15.7.21 14:42
@Chantal 1 píše:
Počkám na fakturu a pak mu zavolám.

Hele, jestli jste to rozbili, tak bych se na miste zeptala, co mam uhradit, pokud ne a vse fungovalo, tak nevim, co resi. Ja ted spravuju rodinne ubytko a teda nenapadlo by mne zasilat fakturu na spunt, ceny mame nastavene tak, aby se provozni opotrebeni hradilo z nasi strany. Fajturu bych zasilala jedine v pripade nejakych extra potizistu a mozna ani to ne, pac si ubytko pri check out vzdy prebirame a toto bych resila rovnou. Takze chlap je bud de..l nebo jste ho necim vytocili.
A p. s. tenhle text jsme ti oznacila proto, abys mu NEVOLALA, ALE NAPSALA, pac pokud je fakt takovy blb, tak co je psano, to je dano a aspon se pak zas nebudete muset dohadovat, co bylo nebo nebylo receno, budes to mit s podklady cerne na bilem. A jeste bych si nastudovala ubytovaci rad, jestli neco takovehoa vibec v podminkach, prikde mi to fakt ujety, pokud je to tak, jak pises.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15187
15.7.21 14:55

Já bych mu tedy nic neplatila. Když jste odjížděli, píšeš že to fungovalo. Tak smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
15.7.21 15:02
@karkarka píše:
Já bych mu tedy nic neplatila. Když jste odjížděli, píšeš že to fungovalo. Tak smůla.

Jj, taky mi to tak prijde, kdyz neco chtel, mel to rict hned. Presne, jak uz tu nekdo psal, to ma prijit 14dnu po pobytu faktura za neco, co se pak rozbije?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.7.21 15:09
@K82 píše:
Hele, jestli jste to rozbili, tak bych se na miste zeptala, co mam uhradit, pokud ne a vse fungovalo, tak nevim, co resi. Ja ted spravuju rodinne ubytko a teda nenapadlo by mne zasilat fakturu na spunt, ceny mame nastavene tak, aby se provozni opotrebeni hradilo z nasi strany. Fajturu bych zasilala jedine v pripade nejakych extra potizistu a mozna ani to ne, pac si ubytko pri check out vzdy prebirame a toto bych resila rovnou. Takze chlap je bud de..l nebo jste ho necim vytocili.
A p. s. tenhle text jsme ti oznacila proto, abys mu NEVOLALA, ALE NAPSALA, pac pokud je fakt takovy blb, tak co je psano, to je dano a aspon se pak zas nebudete muset dohadovat, co bylo nebo nebylo receno, budes to mit s podklady cerne na bilem. A jeste bych si nastudovala ubytovaci rad, jestli neco takovehoa vibec v podminkach, prikde mi to fakt ujety, pokud je to tak, jak pises. [/citace/]

Vše fungovalo ještě jsme v umyvadle večer chladili manželovi pivo a ani voda neutikala. Při odjezdu byl pan strašně milý ještě nám říkal at přijedeme až se nám narodi druhé mimi. Kdyby to řešil hned tak neřeknu, ale dohadovat se přes SMS mi přijde nedůstojné jak pro něj tak i pro nás. No jsem zvědavá na výši faktury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.7.21 15:10
@K82 píše:
A p. s. tenhle text jsme ti oznacila proto, abys mu NEVOLALA, ALE NAPSALA, pac pokud je fakt takovy blb, tak co je psano, to je dano a aspon se pak zas nebudete muset dohadovat, co bylo nebo nebylo receno, budes to mit s podklady cerne na bilem. A jeste bych si nastudovala ubytovaci rad, jestli neco takovehoa vibec v podminkach, prikde mi to fakt ujety, pokud je to tak, jak pises. [/citace/]Vše fungovalo ještě jsme v umyvadle večer chladili manželovi pivo a ani voda neutikala. Při odjezdu byl pan strašně milý ještě nám říkal at přijedeme až se nám narodi druhé mimi. Kdyby to řešil hned tak neřeknu, ale dohadovat se přes SMS mi přijde nedůstojné jak pro něj tak i pro nás. No jsem zvědavá na výši faktury.
@Chantal 1 píše:
@K82 píše:
A p. s. tenhle text jsme ti oznacila proto, abys mu NEVOLALA, ALE NAPSALA, pac pokud je fakt takovy blb, tak co je psano, to je dano a aspon se pak zas nebudete muset dohadovat, co bylo nebo nebylo receno, budes to mit s podklady cerne na bilem. A jeste bych si nastudovala ubytovaci rad, jestli neco takovehoa vibec v podminkach, prikde mi to fakt ujety, pokud je to tak, jak pises. [/citace/]Vše fungovalo ještě jsme v umyvadle večer chladili manželovi pivo a ani voda neutikala. Při odjezdu byl pan strašně milý ještě nám říkal at přijedeme až se nám narodi druhé mimi. Kdyby to řešil hned tak neřeknu, ale dohadovat se přes SMS mi přijde nedůstojné jak pro něj tak i pro nás. No jsem zvědavá na výši faktury.

Vše fungovalo ještě jsme v umyvadle večer chladili manželovi pivo a ani voda neutikala. Při odjezdu byl pan strašně milý ještě nám říkal at přijedeme až se nám narodi druhé mimi. Kdyby to řešil hned tak neřeknu, ale dohadovat se přes SMS mi přijde nedůstojné jak pro něj tak i pro nás. No jsem zvědavá na výši faktury.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
15.7.21 17:13
@Chantal 1 píše:
@K82 píše:

Tak pokud mas svedomi cisty a o funkcnosti vedel i majitel, tak bych nic neplatila. Je to fakt spis ubohy z jeho strany, ze to takto resi a jeste, pravdepodobne, s castkou v radu stokoruny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.7.21 17:23

At vám dotyčný prokáže, že jste škodu způsobili vy. Pokud byl uzávěr funkční, mohl ho poškodit kdokoliv před vámi. Neplatila bych nic ani omylem.

• Citovat
  • Upravit
1405
15.7.21 17:34

Do takového ubytka bych také už nejela a tu recenzí bych pěkně opravila ať se chlap naučí komunikovat se slušnými hosty. Je to podnikatel a z cen ubytování si má hradit poškození pokoje, pokud se nejedná o úmysl a ke všemu nějakou prkotinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
15.7.21 17:47

Přečetli jste si ubytovací řád? to lidi vůbec nedělají a pak se diví, ve spoustě ubytování je napsáno, že způsobené škody na pokoji jsi povinna zaplatit, takže na jednu stranu, on tě nemusí na nic upoznovat předem nebot tvojí povinností je si ten řád přečíst

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
15.7.21 18:51
@evulinda79 píše:
Přečetli jste si ubytovací řád? to lidi vůbec nedělají a pak se diví, ve spoustě ubytování je napsáno, že způsobené škody na pokoji jsi povinna zaplatit, takže na jednu stranu, on tě nemusí na nic upoznovat předem nebot tvojí povinností je si ten řád přečíst

Ubytovací podmínky čtu vždy pokud jsou na pokoji, ale pan je nema ani na stránkách hotelu, ani na bookingu a ani na pokoji nebyli. Bylo tam jen spousty materiálu s výlety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
2.8.21 16:51

Poslal nakonec něco? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie