Učení v těhotenství a s předškolákem

Anonymní
9.5.17 12:21

Učení v těhotenství a s předškolákem

Ahoj maminky,
jste tu některé studující? Musela jsem si z vážných zdravotních důvodů přesunout termín atestační zkoušky-zdravotnictví. Mám jej za půl roku. A pokud vše vyjde, budu ji dělat na začátku osmého měsíce těhotenství a doma k tomu šestiletý torpédo.
Jak jste se zvládaly a zvládáte učit na zkoušky?
Já mám již vypsanou práci, jen ji zbývá obhájit u zkoušky a také mám zpracované otázky, které jsem se již i učila postupně (něco z nich tedy-nestihla jsem už totiž všechno bohužel, jinak bych to šla zkusit), jen pár věcem budu muset dát větší důraz ať zvládnu vysvětlit, ale nebude to pro mě úplná neznámá, navíc v tom pracuji-i když ne tedy se vším. Celkově mám na naučení kolem 250-300 stran a hodně se to k sobě prokládá ty vědomosti plus jsou tam věci typu telefonní seznam-učit se jednotlivé bakterie, viry aj…
Byly jste v těhotneství hodně unavené? Co vám pomáhalo při učení?
Nyní jsem v PN, ale chtěla bych se ještě vrátit do práce na chvíli pokud to zdr. stav a dr dovolí, zejména abych tam pomohla o prázdninách a nenechala je na holičkách… no snad vše vyjde jak bych si přála… Ať nemusím ke zkoušce znovu za další rok s miminkem (jelikož se může jít zase k opravě až za rok po neúspěchu a musí se znovu psát práce).
Všem krásný den přeji :):mavam:.

Anonymní zakladatelka.

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová