Zamilovaná do ženatého doktora

Anonymní
6.5.17 21:24

Zamilovaná do ženatého doktora

Holky, jsem jak na jiné planetě. Hrozně moc mě přitahuje jeden doktor, ke kterému chodim.Je mladý, krásný…ach jo nevim jak ho dostat z hlavy. Já jsem zadaná, on má prstýnek takže…Vždycky když k němu prijdu podá mi ruku, při odchodu taky, jsem vždycky mimo z toho. Navíc když posledně s někym telefonoval, tak říkal, že má doma čerstvě narozenou dcerku, ach jo :( :( :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
979
6.5.17 21:31

V 16 jsem hrozne milovala Jona Bon Joviho, ach jo :zed: nemam ho. Holka zarad si ho nekam tam - proste nedostupny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
6.5.17 21:31

Nj, tomu se neubráníš, když ne doktor tak kolega z práce a když ne ten tak pumpař ze Shellky :kytka: dokud to je je u líbí se, tak proč ne, mně se líbí chlapů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
6.5.17 21:32
@Anonymní píše:
Holky, jsem jak na jiné planetě. Hrozně moc mě přitahuje jeden doktor, ke kterému chodim.Je mladý, krásný…ach jo nevim jak ho dostat z hlavy. Já jsem zadaná, on má prstýnek takže…Vždycky když k němu prijdu podá mi ruku, při odchodu taky, jsem vždycky mimo z toho. Navíc když posledně s někym telefonoval, tak říkal, že má doma čerstvě narozenou dcerku, ach jo :( :( :zed:

Vis kolik takovych jako ty, mu projde denne dverma? :D Myslim, ze je na to zvykly. Predstavy jsou krasna vec, nech to tak…realita by te treba tolik nerajcovala, co ty vis…treba chrape, dloube se v nose a desne mu smrdi nohy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 21:34
@PandaVanda píše:
Vis kolik takovych jako ty, mu projde denne dverma? :D Myslim, ze je na to zvykly. Predstavy jsou krasna vec, nech to tak…realita by te treba tolik nerajcovala, co ty vis…treba chrape, dloube se v nose a smrdi mu nohy :P

presne, nedava dolu prkynko, neutira si zadek po hounu :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
6.5.17 21:37

Jak dlouho ti ta zamilovanost trvá? :) Já totiž, že vždycky, když jsem se takhle do někoho zbláznila, úplně šíleně, tak to trvalo měsíc (? - příklad) a stejně rychle mě to pak pustilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 21:39

Taky hrozne beru na jednoho doktora-kolegu z prace, ma nadherny usmev, je hodny, sympatak, krasna postava..No proste kus krasnyho chlapa(ne zenatyho, ale zadanyho),se kterym je radost slouzit, ale co teprve ty predstavy :oops: :mrgreen: Az si pak rikam, ze je lepsi ho snad nepotkavat, protoze mi z nej akorat blazni hormony :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14642
6.5.17 21:41
@Anonymní píše:
Holky, jsem jak na jiné planetě. Hrozně moc mě přitahuje jeden doktor, ke kterému chodim.Je mladý, krásný…ach jo nevim jak ho dostat z hlavy. Já jsem zadaná, on má prstýnek takže…Vždycky když k němu prijdu podá mi ruku, při odchodu taky, jsem vždycky mimo z toho. Navíc když posledně s někym telefonoval, tak říkal, že má doma čerstvě narozenou dcerku, ach jo :( :( :zed:

Doufám, že to je gynekolog. :mrgreen: Prosím tě, zklidni hormony. Takových pacientek on denně potkává mraky. Mimochodem, podání ruky od lékaře zažívám poměrně často. Už i u nás to začíná dělat poměrně dost lékařů. Ale nehledej za tím nic osobního. Je to čistě profesionální záležitost. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
6.5.17 21:43
@Bůča píše:
presne, nedava dolu prkynko, neutira si zadek po hounu :mrgreen: :lol:

A smrdí mu z pusy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
6.5.17 21:51
@nostress píše:
A smrdí mu z pusy. :mrgreen:

haze trenky a ponozky po zemi a smrka do umyvadla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
6.5.17 21:52
@nostress píše:
Doufám, že to je gynekolog. :mrgreen: Prosím tě, zklidni hormony. Takových pacientek on denně potkává mraky. Mimochodem, podání ruky od lékaře zažívám poměrně často. Už i u nás to začíná dělat poměrně dost lékařů. Ale nehledej za tím nic osobního. Je to čistě profesionální záležitost. ;)

Taky mi vždy podává gynekolog ruky, moje praktická doktorka měla volno a zastupovala ji jiná, mladá, taky mi hned podala ruku. Nic osobního v tom nebude, pouze profesionalita a slušnost lékaře.

• Citovat
  • Upravit
5640
6.5.17 21:56
@Bůča píše:
haze trenky a ponozky po zemi a smrka do umyvadla :lol:
:mrgreen: Štoura se v zubech, skrabe se pri sledovani tv na kulích…a srka polivku :D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
6.5.17 21:59

Chrápe a krká po jídle. Na záchod po něm nejde jít půl hodiny :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.17 22:00

Taky jsem byla poblázněná, sice ne do doktora, ale do fyzioterapeuta, ke kterému jsem chodila na rehabilitacích, byl stejně starý (mladý :D ) jako já a docela hezký sympaťák s krásným jménem. On byl svobodný a já zadaná, nevím, jak by to dopadlo, když bych byla volná, možná by jsme spolu i skončili, protože jsem mu byla očividně taky sympatická a navíc jsme se potkávali každé ráno, když jsme šli do práce… Po nějakém čase jsem ho už vídat přestala, možná začal jezdit autem. O 2 roky později jsem se s ním potkala zase na rehabilitacích v čekárně, šel zrovna kolem a jak mě uviděl, tak s úsměvem přišel a dali jsme se do řeči, ptal se, s čím tam jsem a když jsem řekla, že se jdu přihlásit na cvičení podle Mojžíšové, tak mu bylo jasné, proč to jdu cvičit a úsměv zmizel. Občas si na něj vzpomenu, ale je to jen taková představa, jaké by to s ním bylo a jsem si pak jistá, že manžel je prostě ten nej, kterého jsem si mohla vybrat :D Prosím anonymě, manžel sem občas chodí, tak to nemusí vědět :D

• Citovat
  • Upravit
7250
6.5.17 22:04

A poprska zrcadlo v koupelne :mrgreen: pocura zachod :mrgreen: ale zas ma urcite i klady :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová