Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V 16 jsem hrozne milovala Jona Bon Joviho, ach jo
nemam ho. Holka zarad si ho nekam tam - proste nedostupny ![]()
Nj, tomu se neubráníš, když ne doktor tak kolega z práce a když ne ten tak pumpař ze Shellky
dokud to je je u líbí se, tak proč ne, mně se líbí chlapů…
@Anonymní píše:
Holky, jsem jak na jiné planetě. Hrozně moc mě přitahuje jeden doktor, ke kterému chodim.Je mladý, krásný…ach jo nevim jak ho dostat z hlavy. Já jsem zadaná, on má prstýnek takže…Vždycky když k němu prijdu podá mi ruku, při odchodu taky, jsem vždycky mimo z toho. Navíc když posledně s někym telefonoval, tak říkal, že má doma čerstvě narozenou dcerku, ach jo![]()
![]()
Vis kolik takovych jako ty, mu projde denne dverma?
Myslim, ze je na to zvykly. Predstavy jsou krasna vec, nech to tak…realita by te treba tolik nerajcovala, co ty vis…treba chrape, dloube se v nose a desne mu smrdi nohy ![]()
@PandaVanda píše:
Vis kolik takovych jako ty, mu projde denne dverma?Myslim, ze je na to zvykly. Predstavy jsou krasna vec, nech to tak…realita by te treba tolik nerajcovala, co ty vis…treba chrape, dloube se v nose a smrdi mu nohy
presne, nedava dolu prkynko, neutira si zadek po hounu
![]()
Jak dlouho ti ta zamilovanost trvá?
Já totiž, že vždycky, když jsem se takhle do někoho zbláznila, úplně šíleně, tak to trvalo měsíc (? - příklad) a stejně rychle mě to pak pustilo ![]()
Taky hrozne beru na jednoho doktora-kolegu z prace, ma nadherny usmev, je hodny, sympatak, krasna postava..No proste kus krasnyho chlapa(ne zenatyho, ale zadanyho),se kterym je radost slouzit, ale co teprve ty predstavy
Az si pak rikam, ze je lepsi ho snad nepotkavat, protoze mi z nej akorat blazni hormony ![]()
@Anonymní píše:
Holky, jsem jak na jiné planetě. Hrozně moc mě přitahuje jeden doktor, ke kterému chodim.Je mladý, krásný…ach jo nevim jak ho dostat z hlavy. Já jsem zadaná, on má prstýnek takže…Vždycky když k němu prijdu podá mi ruku, při odchodu taky, jsem vždycky mimo z toho. Navíc když posledně s někym telefonoval, tak říkal, že má doma čerstvě narozenou dcerku, ach jo![]()
![]()
Doufám, že to je gynekolog.
Prosím tě, zklidni hormony. Takových pacientek on denně potkává mraky. Mimochodem, podání ruky od lékaře zažívám poměrně často. Už i u nás to začíná dělat poměrně dost lékařů. Ale nehledej za tím nic osobního. Je to čistě profesionální záležitost. ![]()
@Bůča píše:
presne, nedava dolu prkynko, neutira si zadek po hounu![]()
A smrdí mu z pusy. ![]()
@nostress píše:
A smrdí mu z pusy.
haze trenky a ponozky po zemi a smrka do umyvadla ![]()
@nostress píše:
Doufám, že to je gynekolog.Prosím tě, zklidni hormony. Takových pacientek on denně potkává mraky. Mimochodem, podání ruky od lékaře zažívám poměrně často. Už i u nás to začíná dělat poměrně dost lékařů. Ale nehledej za tím nic osobního. Je to čistě profesionální záležitost.
Taky mi vždy podává gynekolog ruky, moje praktická doktorka měla volno a zastupovala ji jiná, mladá, taky mi hned podala ruku. Nic osobního v tom nebude, pouze profesionalita a slušnost lékaře.
@Bůča píše:
haze trenky a ponozky po zemi a smrka do umyvadla
Chrápe a krká po jídle. Na záchod po něm nejde jít půl hodiny
![]()
Taky jsem byla poblázněná, sice ne do doktora, ale do fyzioterapeuta, ke kterému jsem chodila na rehabilitacích, byl stejně starý (mladý
) jako já a docela hezký sympaťák s krásným jménem. On byl svobodný a já zadaná, nevím, jak by to dopadlo, když bych byla volná, možná by jsme spolu i skončili, protože jsem mu byla očividně taky sympatická a navíc jsme se potkávali každé ráno, když jsme šli do práce… Po nějakém čase jsem ho už vídat přestala, možná začal jezdit autem. O 2 roky později jsem se s ním potkala zase na rehabilitacích v čekárně, šel zrovna kolem a jak mě uviděl, tak s úsměvem přišel a dali jsme se do řeči, ptal se, s čím tam jsem a když jsem řekla, že se jdu přihlásit na cvičení podle Mojžíšové, tak mu bylo jasné, proč to jdu cvičit a úsměv zmizel. Občas si na něj vzpomenu, ale je to jen taková představa, jaké by to s ním bylo a jsem si pak jistá, že manžel je prostě ten nej, kterého jsem si mohla vybrat
Prosím anonymě, manžel sem občas chodí, tak to nemusí vědět ![]()
A poprska zrcadlo v koupelne
pocura zachod
ale zas ma urcite i klady ![]()
Holky, jsem jak na jiné planetě. Hrozně moc mě přitahuje jeden doktor, ke kterému chodim.Je mladý, krásný…ach jo nevim jak ho dostat z hlavy. Já jsem zadaná, on má prstýnek takže…Vždycky když k němu prijdu podá mi ruku, při odchodu taky, jsem vždycky mimo z toho. Navíc když posledně s někym telefonoval, tak říkal, že má doma čerstvě narozenou dcerku, ach jo