Sexuální "úchylky" vašich chlapů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2916
8.2.20 10:36
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jestli má některá z vás zkušenosti s touto uchylkou. Přítel miluje moje podpaží-čichá, olizuje a podobně.. hodně ho to vzrušuje a věnuje se tomu jak při předehře tak při sexu… Zažil to tady někdo?

Asi nemáme vyloženě uchylky, ale příteli se líbí podkolenky, takže mi na vánoce koupil dvoje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37043
29.2.20 14:44
@Anonymní píše:
On má rád, když mu masíruji prostatu, a stejně tak on rád dělá anální praktiky všeho druhu mně. Mně se líbí, když můžu sahat na jeho čurající penis ve sprše :mrgreen:. A jak tu někdo psal s tím podpažím - miluju mu ho čichat a lízat, samozřejmě po sprše.

S tím čuráním to může být problém, když se postaví… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
puzzles
29.2.20 23:02

Hm, já asi žádného úchyláka neměla. Škoda. :D Jeden měl rád svazování, ale když jsem chtěla, ať mě (trochu) chytí pod krkem, tak to už se bál.

• Citovat
  • Upravit
36142
29.2.20 23:05
@Anonymní píše:
Jen tak ze zajímavostí, nevim jestli je muj chlap vůbec normální :mrgreen: ale potřebuje u sexu a aby se pořádně vzrusil a udělal olizovat bradavky… máte někdo taky takového divného chlapka?

Tvoje anebo svoje? Pokud Tvoje, tak je úchylných většina chlapů včetně mě. :jazyk:

Edit: Aha, takže svoje. Chudák holka, kdyby tušila, co chtějí lízat jiní chlapi… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
1.3.20 15:20
@Anonymní píše:
No tohle je divná technika rajcuje mne to, a je to současně nepříjemný. To už je lepší kdyyž mi tam strčí prst a masíruje prostatu.

Zkoušela jsi někdy lízat zadek? Já zadky radši lížu než si nechávát lízat svůj.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.20 20:07

Mě lize zadek přítel furt, ale na svůj si nenechá ani sáhnout. Nevi oč přichází:-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová