Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Chci se zeptat jestli má některá z vás zkušenosti s touto uchylkou. Přítel miluje moje podpaží-čichá, olizuje a podobně.. hodně ho to vzrušuje a věnuje se tomu jak při předehře tak při sexu… Zažil to tady někdo?
Asi nemáme vyloženě uchylky, ale příteli se líbí podkolenky, takže mi na vánoce koupil dvoje ![]()
@Anonymní píše:
On má rád, když mu masíruji prostatu, a stejně tak on rád dělá anální praktiky všeho druhu mně. Mně se líbí, když můžu sahat na jeho čurající penis ve sprše. A jak tu někdo psal s tím podpažím - miluju mu ho čichat a lízat, samozřejmě po sprše.
S tím čuráním to může být problém, když se postaví… ![]()
Hm, já asi žádného úchyláka neměla. Škoda.
Jeden měl rád svazování, ale když jsem chtěla, ať mě (trochu) chytí pod krkem, tak to už se bál.
@Anonymní píše:
Jen tak ze zajímavostí, nevim jestli je muj chlap vůbec normálníale potřebuje u sexu a aby se pořádně vzrusil a udělal olizovat bradavky… máte někdo taky takového divného chlapka?
Tvoje anebo svoje? Pokud Tvoje, tak je úchylných většina chlapů včetně mě. ![]()
Edit: Aha, takže svoje. Chudák holka, kdyby tušila, co chtějí lízat jiní chlapi… ![]()
@Anonymní píše:
No tohle je divná technika rajcuje mne to, a je to současně nepříjemný. To už je lepší kdyyž mi tam strčí prst a masíruje prostatu.
Zkoušela jsi někdy lízat zadek? Já zadky radši lížu než si nechávát lízat svůj.
Mě lize zadek přítel furt, ale na svůj si nenechá ani sáhnout. Nevi oč přichází:-D