Poraďte účinné prášky na hubnutí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.4.15 17:17

@Lexoid tak jako mohla jsem se dál snažit sama, že? Ale k čemu by mi to bylo…třeba by se mi to časem podařilo taky zjistit, ale takhle to bylo mnohem rychlejší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.15 15:35

@zinuskaskoupuska taky už jsem si přišla na to, že v některých případech nechat práci odborníkům se vyplácí a stojí to za ty prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 10:31

@MalaAdelajda Já razím názor, že co se týká mého zdraví, vždy raději půjdu k někomu, kdo tomu rozumí… zdraví je jen jedno a přece si ho svou vlastní nešikovností a hlavně nevědomostí nespackám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.15 12:11

@zinuskaskoupuska To je moc dobrý názor :) Naprosto s ním souhlasím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.15 12:16

@MalaAdelajda Ale taky mi nějakou dobu trvalo, než jsem na to přišla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.15 14:30

@zinuskaskoupuska řekla bych, že to asi více lidem :) a spoustě lidí to ani nedojde..protože vidí vždy ten krátkodobý úspěch a ani si nedokáží uvědomit, že by to mohlo být dlouhodobě a bez diet a prášků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 13:22

@MalaAdelajda změnila bych to, na to, že si nedokáží uvědomit, že prostě nechtějí… podle některých jsou poradci stále jen lidé, kteří z nás tahají peníze, takže k nim nepůjdou a všude v reklamách vidíš dietní přípravky, dietní jídla, dietní, dietní, dietní… lidi toho mají plnou hlavu a ani nechtějí změnit tu svou zarytou představu o tom, že opravdu jen změnou jídla a mírným (ne extrémním půldenním cvičením nebo běháním) pohybem se dá zhubnout a dostat se do kondice… a nevysvětlíš jim to, protože když se o tom s někým bavím, hned mě podezřívají z toho, že budu mít nějaké peníze z toho, že je naženu na schůzku a bla bla bla… já už jsem to přesvědčování vzdala, jsem ráda, že alespoň tu je spousta žen, které mají v tomto oči otevřené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.4.16 10:26

PH Body Balance Betterware

Ahoj holky, nemáte zkušenosti s rozpustným práškem PH Body Balance od Betterware. zde Známá prý po něm zhubla za 3 měsíce 8 kg. Chtěla bych to zkusit, aspoň na nastartování těla k hubnutí nebo pročištění. Ale nemám s takovými přípravky vůbec zkušenosti. Je tu někdo, kdo ano a co si o tom myslíte? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.16 10:31

Zkus tady tohle
Lida Daidaihua

Dal bych odkaz ale místní čarodějnice blokují vkládání odkazů

A nezapomeňte mě nahlásit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
3.4.16 10:41
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.4.16 10:44

@brulinka myslíš, že to je blbost? taky nechci do sebe cpat nějake takove pripravky, ale prsote nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.16 10:48
@evulkanov píše:
@brulinka myslíš, že to je blbost? taky nechci do sebe cpat nějake takove pripravky, ale prsote nevim

Trošku si protiřečíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
3.4.16 11:10
@evulkanov píše:
@brulinka myslíš, že to je blbost? taky nechci do sebe cpat nějake takove pripravky, ale prsote nevim

Myslím že ano… Z vlastní zkušenosti: po porodu jsem nabrala 12kg :poblion: a hledala jsem jak zhubnout abych nemusela moc cvičit a mohla jíst to co předtím…! Ruzné čajíčky na hubnutí, diety a kůry :roll: Cvičila jsem, ale jedla furt stejně-žádný efekt. Vypdala jsem možná ještě mohutněji. Nakonec jsem začala brát želeto-hořčík-vápník a ejhle. Přešla mě chut na sladké. To bylo pro mě největší vítězství, prostě nemít na sladké chut. A nakonec to šlo ráz na ráz.. Začala mě bavit zdravá strava… Začala jsem se opravdu cítít dobře.. Plná energie, dobrá nálada.. Sladké mi nic neříkalo.. Když jsem začínala s dietami, nevěřila jsem, že to tak jednou bude. Myslela jsem že se nedokážu vzdát sladkého a třeba čerstvých houstiček, ale opravdu to přišlo samo.. Najednou mi to samo přestalo chutnat.. Začala jsem se zajímat o jídlo… Většina populace je obézní, ale zároven podvyživená, jí jídlo bez živin a vitamínu.. U mě konkrétně byl problém chudokrevnost-železo a málo hořčíku, jak jsem tohle doplnila tak to šlo samo. a 12kg zmizlo jak nic.. Zajdi do lékárny tam si kup hořčík, železo jedna krabička stojí 50,– Nekupuj si takové ty multi komplexy, kde to máš namícháné a stojí to nehorázné peníze.. Zkus si dělat třeba i zázvorovou limonádu s citronem (z čerstvého zázvoru) to tě nabije energi… Zařad do jídelničku sezamové semínko (já ho snídám skoro každé ráno).. Všechny tyto potraviny stojí pár korun a přinesou ti víc užitku než nějaké drahé vitámíny, které tvé tělo možná ani nezpracuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1803
3.4.16 11:47

@brulinka moc dekuji. taky se snazim jist zdrave, vyloucila jsem skoro lepek a hned mi bylo po nem lepe, citila jsem se lehcí.. akorat me honi casto ta mlsna a taky se neobejdu bez kavy (nesladim, jen s trochou mleka)… tak zkusim ty vitaminy, snad to bude ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.16 11:48

@buřty-s-cibulí

Dal bych odkaz
jak koho a jak kde :) koukni na Islám, tam jedou odkazy a čarodějnice jsou v poho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková