Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Žádné. Pokud chceš hubnout, tak nebuď líná, začni cvičit a uprav si jídelníček! Prášky ti k hubnutí fakt nepomůžou
![]()
@perfect day píše:
Presne tak, ivestuj do cocky, tvarohu a mrkve))
Máš pravdu předsedo
![]()
Kdyby existovali tak nejsou tlusti lide…
Chces-li zhubnout musis se omezit v jidle, jist zdrave a hybat se. Zazraky se nedeji
Já ale cvičím doma chodím i na Zumbu, jídelníček jsem si už upravila, ale prostě nic nezabírá pokaždé se zastavím na 63 kilech a už to nejde níž já bych chtěla 59
@Anonymní píše:
Já ale cvičím doma chodím i na Zumbu, jídelníček jsem si už upravila, ale prostě nic nezabírá pokaždé se zastavím na 63 kilech a už to nejde níž já bych chtěla píše: Více
Jak jsi vysoká?
@Anonymní píše:
@Nejhodnější píše: Více
Hm tak to si myslím, že máš perfektní váhu vzhledem ke své výšce… Kolik jsi už zhubla?
@Anonymní píše:
Ahoj, poradíte mi někdo opravdu účinné prášky na hubnutí za rozumnou cenu?
neexistují. Chce to makat. Jedině pokud jsi morbidně obézní, tak máš šanci u dr získat adipex, ale je to takový zásah do organismu, že bych radši dřela do roztrhání těla.
@Nejhodnější byla jsem skoro už na 67 cca 66,7 jsem měla nejvíc…ale váha jde dolů, ale míry ne…a já mám opravdu problém s břichem to je opravdu buben…cvičím celkem poctivě (snažím se teda zas tak poctivé to není) chodím i na Zumba fitness, které je zaměřené i na posilování, ale prostě žádná velká změna se neděje
@Anonymní píše:
Já ale cvičím doma chodím i na Zumbu, jídelníček jsem si už upravila, ale prostě nic nezabírá pokaždé se zastavím na 63 kilech a už to nejde níž já bych chtěla píše: Více
jen vydržet. Mému chlapovi se váha zasekla na 4 měsíce, pak to povolilo a šlo to opět dolů.. je určitá hranice, na které se zastavíš.. ale vydrž, ono se to zase pohne. ![]()
Souhlas, nelenit a začít cvičit! A zbytečně si neničit tělo nějakýma s prominutím srač*ama
Všechno jde, jen se musí chtít. Zajdi si na procházku, uprav jídelníček a uvidíš, půjde to samo ![]()
@martina.se Děkuji
to doufám momentálně se rozcházím bohužel s přítelem
a chtěla bych být postavově zase jako před porodem i když vím, že to je až moc daleký cíl ![]()
@Anonymní píše:
@martina.se Děkujito doufám momentálně se rozcházím bohužel s přítelem
a chtěla bych být postavově zase jako před porodem i když vím, že to je až moc daleký cíl
Neboj, vše se dá zvládnout
Musíš si věřit a chtít.
Ahoj, poradíte mi někdo opravdu účinné prášky na hubnutí za rozumnou cenu?