Poraďte účinné prášky na hubnutí

Anonymní
17.10.13 10:26

Účinné prášky na hubnutí

Ahoj, poradíte mi někdo opravdu účinné prášky na hubnutí za rozumnou cenu? :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nejhodnější
17.10.13 10:33

Žádné. Pokud chceš hubnout, tak nebuď líná, začni cvičit a uprav si jídelníček! Prášky ti k hubnutí fakt nepomůžou :roll: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
perfect day
17.10.13 10:35

Presne tak, ivestuj do cocky, tvarohu a mrkve))

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
17.10.13 10:37
@perfect day píše:
Presne tak, ivestuj do cocky, tvarohu a mrkve))

:mrgreen: Máš pravdu předsedo :-D :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12743
17.10.13 10:38

Kdyby existovali tak nejsou tlusti lide…
Chces-li zhubnout musis se omezit v jidle, jist zdrave a hybat se. Zazraky se nedeji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 10:38

Já ale cvičím doma chodím i na Zumbu, jídelníček jsem si už upravila, ale prostě nic nezabírá pokaždé se zastavím na 63 kilech a už to nejde níž já bych chtěla 59

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
17.10.13 10:39
@Anonymní píše:
Já ale cvičím doma chodím i na Zumbu, jídelníček jsem si už upravila, ale prostě nic nezabírá pokaždé se zastavím na 63 kilech a už to nejde níž já bych chtěla píše: Více

Jak jsi vysoká?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.10.13 10:39
  • Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
17.10.13 10:41
@Anonymní píše:
@Nejhodnější píše: Více

Hm tak to si myslím, že máš perfektní váhu vzhledem ke své výšce… Kolik jsi už zhubla?

• Citovat
  • Upravit
72725
17.10.13 10:43
@Anonymní píše:
Ahoj, poradíte mi někdo opravdu účinné prášky na hubnutí za rozumnou cenu? :)

neexistují. Chce to makat. Jedině pokud jsi morbidně obézní, tak máš šanci u dr získat adipex, ale je to takový zásah do organismu, že bych radši dřela do roztrhání těla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 10:43

@Nejhodnější byla jsem skoro už na 67 cca 66,7 jsem měla nejvíc…ale váha jde dolů, ale míry ne…a já mám opravdu problém s břichem to je opravdu buben…cvičím celkem poctivě (snažím se teda zas tak poctivé to není) chodím i na Zumba fitness, které je zaměřené i na posilování, ale prostě žádná velká změna se neděje

• Citovat
  • Upravit
72725
17.10.13 10:44
@Anonymní píše:
Já ale cvičím doma chodím i na Zumbu, jídelníček jsem si už upravila, ale prostě nic nezabírá pokaždé se zastavím na 63 kilech a už to nejde níž já bych chtěla píše: Více

jen vydržet. Mému chlapovi se váha zasekla na 4 měsíce, pak to povolilo a šlo to opět dolů.. je určitá hranice, na které se zastavíš.. ale vydrž, ono se to zase pohne. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5421
17.10.13 10:45

Souhlas, nelenit a začít cvičit! A zbytečně si neničit tělo nějakýma s prominutím srač*ama :cert: Všechno jde, jen se musí chtít. Zajdi si na procházku, uprav jídelníček a uvidíš, půjde to samo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.13 10:46

@martina.se Děkuji :kytka: to doufám momentálně se rozcházím bohužel s přítelem :( a chtěla bych být postavově zase jako před porodem i když vím, že to je až moc daleký cíl :(

• Citovat
  • Upravit
5421
17.10.13 10:47
@Anonymní píše:
@martina.se Děkuji :kytka: to doufám momentálně se rozcházím bohužel s přítelem :( a chtěla bych být postavově zase jako před porodem i když vím, že to je až moc daleký cíl :(

Neboj, vše se dá zvládnout :) :hug: Musíš si věřit a chtít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková