Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
On chce čtenářský i filmový deník. On je mladý, tak se chce asi realizovat. Naprosto změnil koncepci výuky. Moderní dějiny se probírají dva roky, ale mě vůbec nezajímá, kdy byla nějaká konference, proč byla, ale nevidím důvod, proč pracovat s Mnichovskou dohodou. Já nejsem historička, aby dělala dějiny. Ach jo, naše školství je na úrovni Ugandy.
To jako fakt? Buď ráda, že můžeš čumět na film. Co bych za to na škole dala. Jen makej. Doufám, že vám ten novej snaživej učitel přihodí ještě něco navíc. Buď ráda, že nejsi v Ugandě, kdyby to tady bylo na stejné úrovni jako tam, byla bys ještě ráda, že můžeš tlemit na film a číst knížku.
Edit: jo aha ty jsi troll. Tak to napiš spíš tatínkovi, ať škole vyhlásí válku. Nicméně inteligence si ani tak moc nepobrala, jelikož takovou stupiditu může vytrollit jen někdo, kdo má v mozku ozvěny.
Příspěvek upraven 12.01.20 v 21:32
Ježiš ty naděláš. Buď ráda, že nemusíš ty knihy číst 4. Když já byla ve škole tak nějaký filmový deník neexistoval. Si ty Lidice pusť a lakuj si u toho nehty.
@Anonymní píše:
My máme seznam, ale kamarádka to vůbec nedělá. Mají všichni 1 za účast, tak proč já mám tolik trpět. Nějaký film Lidice, ať si strčí někam. Řeknu mamince, aby napsala na inspekci.
Ha ha ha. A tatínek mu vyhlásí válku, viď?
@Anonymní píše:
My máme seznam, ale kamarádka to vůbec nedělá. Mají všichni 1 za účast, tak proč já mám tolik trpět. Nějaký film Lidice, ať si strčí někam. Řeknu mamince, aby napsala na inspekci.
troll
nebo úplnej de.bil ![]()
@Anonymní píše:
Je normální, aby učitel vyžadoval, že studenti musejí 2× za pololetí číst knihu a 2× koukat na nějaký film? Netýká se to hodin literatury, ale dějepisu. Případně, kde si mohu stěžovat? Děkuji Vám
Ale božínku, tady bude veselo.
Jdu dočíst.
no ty vole… My měly na celý rok seznam 60 knih a tady se píše na inspekci kvůli dvoum knizkam a filmů
mimochodem ty nevycvalany tele, zrovna Lidice je nádherný film, historicky přesny a spadá do dějepisu
aspoň se něco naučíš ![]()
@Anonymní píše:
On chce čtenářský i filmový deník. On je mladý, tak se chce asi realizovat. Naprosto změnil koncepci výuky. Moderní dějiny se probírají dva roky, ale mě vůbec nezajímá, kdy byla nějaká konference, proč byla, ale nevidím důvod, proč pracovat s Mnichovskou dohodou. Já nejsem historička, aby dělala dějiny. Ach jo, naše školství je na úrovni Ugandy.
@Russet píše:
Ha ha ha. A tatínek mu vyhlásí válku, viď?
ted jsi to zabila tuhle pohádku miluju, ale naše anonymní asi ani netuší z jaké to je
@ka2ka píše:
ted jsi to zabila tuhle pohádku miluju, ale naše anonymní asi ani netuší z jaké to je
To asi ne. Tak jí to napíšeme. S čerty nejsou žerty.
@Náměsíčná píše:
Ty dnešní děcka jsou líný i čumět na telku.
Jó, kde jsou ty časy, kdy se trestalo zákazem koukání na Magion.
@ka2ka píše:jsi úžasná fakt nejlepší hlod co jsem poslední dobou četla, no za tu dobu jsi mohla mít jeden film za sebou
No damy klid, ona se na to prostě vykakla a nic půl roku nedělala, a teď nestíhá, a teče hi do bot. Snaží se z toho vyvléct. Mila osobo, nekecej zde na emiminu a shlédni ty filmy. Tos už mohla mít mimochodem za dnešek dávno hotoví i s těmi filmovými denickami. Bozinku můj, život není růžový obláček.
@Russet píše:
To asi ne. Tak jí to napíšeme. S čerty nejsou žerty.
ale to nemá cenu to by bylo moc namáhavý se na to kouknout a pochopit pointu vtipu