Udělal by to váš manžel/partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4854
2.2.14 15:35

Neudelala bych to ja, ani manzel. Hlavne by takova debilita ani nikoho z nasich dalsich deti nenapadla. Nechat male a zdar, uzij si to.
Necetla jsem prispevky, tak doufam, ze nejsem jedina, ktera by manzela vystrasila k smrti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
2.2.14 15:36

Doufám, že by to neudělal, jinak bych si myslela, že mám doma fakt šulina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
2.2.14 15:37

@K-Black větší děti ano, ale takové prtousky jsem tam vídala jen s rodiči. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
69235
2.2.14 15:38

To my připomnělo tuhl ena lyžích, na svahu leží spadnutý chlapeček,3-4 roky, malinký byl, nemůže se zvednout, nešlo mu to, pláče, kus pod ním stojí tatínek a ječí na něj, ať přestane řvát a kouká se snažit zvednout, že chlapi neřvou. A tomu chlapečkovi to nešlo. Jsem tam dojel, zvedla ho, tatínek ječelna mě, že takhle bud epadavka, že jsem jak jeho manželka, že jsme všechny ženský blbý, co z nich jako vychováme, jen mamánky, co se bez maminky ani nezvednou na nohy. Tak jsem pomohla chlapečkovi, který se na mě s takovou vděčností zachráněného mláďátka koukal, schladila si žáhu na nějakém blbém sebestředném chlapovi, kterému můj výbuch zavřl ústa, jela dolů se spokojeným výrazem, že jsem jako šťastná žena, že mám doma normálního chlapa a né blba, abych to cestou nahoru povyprávěla mnaželovi na lanovce a dostala vynadáno, co se pletu do cizích lidí. Možná jsemneměla, to je na jinou diskuzi, chtěla jsem demonstrovat totální hlupotu chlapů potřebujících dělat z malinkých dětí tvrdé samostatné nemamánkovské bytosti.

Příspěvek upraven 02.02.14 v 15:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.2.14 15:39
@K-Black píše:
@Billi já v něm vídám jen děti bez rodičů :think: můj malej by tam nešel, by neviděl maminku a plakal by, bábovka moje :hug:

Jak ti závidím, ten náš vleze absolutně do všeho a všude co vidí. Naposledy taky tátovi :cert: utekl v obchodáku do hračkárny, je tam taková vysoká skalka pro větší děti a skluzavka dolů. Když tam doběhl už byl nahoře, a prodavačka naježená, že sletí jak cukrář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
2.2.14 15:40
@Billi píše:
@K-Black větší děti ano, ale takové prtousky jsem tam vídala jen s rodiči. :nevim:

Tak ja jsem v Praze videla jezdit samotne i odhadem dvouletaky 8o Ale musim rict, ze to zvladali dobre, bez breku a a ukaznene sedeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
2.2.14 15:41

@terinka4444 Z toho si nic nedělej, taky bych kluka zvedla a s manželem dopadla stejně. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947

Ahoj, do takovéhoto vláčku asi neee, nevím, neviděla jsem.. Ale jinak doporučuju postupně „otužovat“ a osamostatňovat, zvlášť, jestli jsi sama citlivějěí a starostlivější. Ono se to nevědomky na ni přenáší a není to dobře. Přece nechceš, aby se všeho bála? A kdyby se třeba omylem ztratila, měla by se umět nějak „zachránit“, tj doptat se na cestu, nebo říct, že se ztratila, nestydět se.. Rozumím Ti, že se ji snažíš ochránit před vším nebezpečným atd., ale postupně a úplně odmalička by seto měla učit ona sama. Věř mi, že vím, o čem píšu, mám dva kluky 17 a 13 let a mnohokrát se nám tenhle přístup vyplatil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374

Tak já jsem příspěvek asi špatně pochopila - táta posadil dceru do vláčku, který odjel a po 8 minutách přijel?? Nebo ji někam posadil a odešel?? Já nevím nevím, ani si ten vláček neumím představit, ale kdyby to byla ta první možnost s tím, že na ni čekal na,,nástupišti", tak bych ho za to nepeskovala. Možná bych tam to dítě posadila taky já, ať si užije srandu :nevim: To, že je dcerka z toho vylekaná je věc druhá, protože ne všechny děti jsou (s odpuštěním) takové poseroutky. Ale jak jsem psala, nevím, co to bylo za vláček, kde jezdil, a jak to vlastně bylo. Ale stalo se a neboj, dcerka z toho trauma mít nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Billi píše:
@K-Black větší děti ano, ale takové prtousky jsem tam vídala jen s rodiči. :nevim:

já nevím, možná tam i rodiče byli ale nevšimla jsem si, nebo jsem viděla věrší děti :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1115
2.2.14 15:42

S prominutím je to pěkná pitomost tohle udělat malému a citlivému dítětě, musela z toho mít šílený šok.
Přítele tohle snad nikdy nenapadne, on už teď je na malou přehnaně opatrný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
2.2.14 15:43

Taky bychom to neudelali ani jeden.. V ramci osamostatnovani? Trenuje, kdyby chtela jet ve dvou letech vlakem na vejlet? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
2.2.14 15:43

@terinka4444 podle mě to chcezdravý selský rozum a nepřehánět ani na jednu stranu. Jistit, aby se dítěti nestalo nic vážného, pomoct, když je fakt v koncích a nenápadně otužovat a povzbuzovat k amostatnosti a sebedůvěře. Nikdy člověk neví, kdy se to může hodit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
2.2.14 15:44

@Agáta13 Tak já myslim, že vůbec nejde o to jestli do takovýho vláčku jo nebo ne, ale o to, že to dítě tam prostě nechtělo plakalo, bálo se a ještě navíc to odjede uplně pryč z dohledu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7253
2.2.14 15:45

Tomu dítěti je 2,5 roku, takže ne 8, ne 12, ne 18. Na osamostatňování má času dost. Ve 2,5 letech je to malé dítě, naprosto závislé na rodičích. Normální rodič přirozeně neopustí svoje dítě, v tomhle věku nesamostatné, nevyzrálé a bezbranné, celý svět vnímá jako cizí, nebezpečný a obrovský - takhle ho vnímá každé batole. Jak si to asi měla přeložit, když s ní ujel vlak neznámo kam? Musela být v šoku, panice, úplně zoufalá. Empatie a logika tvého muže je v tomto případě opravdu minimální, vůči dcerce je to bezcitné a nesmyslně tvrdé a kdyby se cokoliv stalo, a náhoda je blbec, tak vy jste ze zákona zodpovědní. Celá tahle jeho „výchovná“ akce byla úplně zbytečná a k ničemu a vedla jedině ke stresu dítěte a potažmo i vás dvou. Ať už do budoucna radši nevymýšlí všelijaké výchovné procedury, protože v tom dost plave. Ať dělá to, co opravdu umí a čemu rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí