Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Právě na jednu stranu to chci strašně zkusit ale na druhou stranu se strašně bojím. Prostě ze dne na den odejít od všeho a zůstat někde sama.
Neboj, to zvládneš, jsi už velká holka ![]()
Neplaš. 40 minut jezdím každý den, když ti bude smutno, tak si domů zajedeš na návštěvu
Prostě do toho jdi. V práci budeš ve zkušebce, máš čas se rozhodnout a domů se předpokládám můžeš vrátit kdykoliv.
Tohle je ale úplně normální, cítit se takhle, někdo změny prožívá víc, někdo míň, ale patří to k tomu. Já jsem zrovna taky z těch, co každou změnu prožívá a to i teď, kdy už už je mi o dost víc něž tobě a většinou jsem pak dodatečně ráda, že jsem se překonala ( občas samo taky ne ).
Kdybys to teď odpískala, měla bys nakonec špatný pocit taky, akorát obráceně, vím z vlastní zkušenosti. Určitě nic neruš, překonej se a kdyby to opravdu nebylo to pravé, což poznáš až po čase, odejít zas můžeš kdykoliv.
Já bych to alespoň zkusila, nemáš co ztratit a 40min autem opravdu není vůbec daleko, já jezdila 2,5h na víkendy… takhle máš proč občas přijet na návštěvu, zajít za kamarády a tak ![]()
najdeš nové kontakty a třeba i partnera ![]()
@Anonymní píše:
Slečna, která se z toho bytu stěhuje, se ujistovala, jestli ten byt vážně chci protože ji přestěhování spěchá. Proto mi je teď blbé, potom, co jsem ji ujistila že určitě ano, to zrušit.
Já bych to na tvém místě v novém městě zkusila, aspoň dospěješ. Je to obyčejný strach z neznáma a to rychle přejde. Když vše zrušíš, nikam se neposuneš. Chce to trochu odvahy.
Kdybych to nakonec odpískala, tak u rodičů bych určitě nezůstala, našla bych si práci a bydlení sice v původním městě ale někde jinde
chci začít žít sama ale nechci ztratit t, úžasné lidí co jsou tady..práce i bydlení je tady hodně..ale nevím :/ jsem strašně nerozhodná
40min autem dojizdim do prace. To neni zadna vzdalenost. Ve 20 letech jsem se stehovala 120km do prahy. Vsechno jsem nechala v rodnem meste. Ted jsem za to rada.
Neblázni. Víš kolik se toho naučíš, když budeš spoléhat sama na sebe? Hrozně moc. Jednou za to budeš ráda.