Uhýbání, rozchod, zrada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
13.9.12 11:28

Hinamori, to ale neděláš extra dobře, ikdyž tě to drásá, seber svoji hrdost, nasaď masku tvrďáka a totálně ho ignoruj, to je jediné, co můžeš, prostě ignorovat, dělat, že neexistuje. Přátellství a parta fajn lidí, to je dar, přeci ti to jeden hajzlík, který to zlomil srdce, nesebere. Nestahuj se, nedovol, aby ti seberal kamarády a tak to dopadne, jednou ty jednou já nefunguje, domluva s někým kdo už k tobě nic necítí a nebere ohledy je nulová, nemá žádnou hodnotu. takže vzburcuj v sobě svoji hrdost, nahoď povýšenecký výraz ale ty jsi červ a nestojíš mi za jediný pohled a drž si své přátele. To je jediná rada, ona to časem odezní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
13.9.12 13:17

Necetla jsem celou diskusi. Ale jen ti odpovim proc to delaji? Protoze jsou to srabi a hajzlici!!!

Je to dva roky, co me takhle taky jeden opustil. Nebyli jsme spolu dlouho, asi 3/4 roku ale pro me to byl ON. Strasne jsem ho milovala… a presne. Po case zacal byt divnej, delal vsechno proto, aby nam na sebe nevychazel cas. Uz tehdy jsem mela sebrat hrdost a poslat ho do haje, jenze vsichni urcite zname, ze zamilovanost nasazuje ruzove bryle. Nechtela jsem to videt. Pak jednou doslo na rozchod. Zhroutil se mi svet. Rekl mi to v opilosti a pak jsme si za strizliva jeste slibili, ze to zkusime. Dalsi plane nadeje pro me. Pak znovu jednou u pivka rozhovor, ze uz to dal zkouset nechce. Ale JAK to rekl :! musela jsem to z nej pacit, ze co teda jako bude dal!? :pocitac: Meli jsme jeste zaplacene hory s prateli. Domluvili jsme se, ze nebudeme pratelum na horach nic rikat. Normalne jsme spolu dal bydleli na pokoji, pres den me na lanovce drzel za ruku, v hospode me objimal, na sjezdovce libal.. vecer jsme spolu samozrejme i spali… byla jsem zmatena.. totalne… Po horach jsme prijeli domu(nebydleli jsme spolu) a pak uz se nepotkali. Oba jsme to proste brali, ze je konec. Bylo to pro me hrozne, silene. Byla jsem zmatena a samozrejme plna nadeji. Milovala jsem ho a nenavidela zaroven. Casto jsme si psali na ICQ, parkrat se pak jeste potkali ale az tak po pul roce priznal, ze nekoho ma :! 8o Nenavidela jsem ho.. ne za to, ze ma jinou. Ale za to, ze nedokazal prijit a rict „mam jinou, uz s tebou nechci byt“. Neni nic horsiho, nez kdyz chce jeden z partneru z niceho nic ukonocit vztah a ten druhy netusi proc? Co udelal spatne?

Jak jsem psala na zacatku. Je to uz pres dva roky. Porad to ve me castecne je(ta krivda). Aby mi z toho nehrablo, musela jsem ho po case opravdu vymazat ze zivota. Nestykat se se spolecnymi znamymi, vymazat telefon i veskere kontakty. Podarilo se. Dnes uz vim, ze by ten vztah k nicemu nebyl. Zpetne si uvedomuju, ze jsem se vlastne celou dobu bala, ze me jednou opusti a to se taky stalo.

Zakladatelko, hlavu vzhuru. Existuji porad chlapi, kteri si nas zaslouzi. A je fakt, ze dokazeme znovu milovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
13.9.12 14:04

Taky jsem se pokusila ho vymazat ze života. Smazala jsem všechny fotky a zprávy, zablokovala ho na facebooku (tak abych jeho profil vůbec neviděla), dokonce jsem mu vrátila všechny věci, které jsem od něj dostala… Ale o ty kamarády přijít nechci. Znala jsem je dokonce dřív než jeho a mám je ráda… Jen nevím, jestli mam sílu na to, hrát si na tvrďáka. Hlavně bych si pak ty akce ani neužila, protože ho pořád budu mít před očima. A představa, že bych se tam setkala s tou jeho novou, ta mě upřímě děsí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
13.9.12 14:21

@Hinamori Pak se s nim asi leda opravdu domluvit na stridave ucasti na akcich s kamarady :nevim: Ja za tim vsim udelala tlustou casru a ponorila se uplne jinym smerem. Taky je mi to u nekterych znamych lito, ale mam zas jine zname… Tenkrat jsem mela pocit, ze bych ani pri stridavych akcich nezvladla slyset o nem. A hlavne na zacatku zvidave pohledy a dotazy, proc spolu teda vlastne nejsem. Protoze jsem to vlastne ani sama nevedela.

Ja radim udelat tlustou caru, najit si nejakeho konicka, do ktereho se plne ponoris. Proste neco, co jsi treba vzdy chtela a nebyla odvaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
13.9.12 19:43

zeptej se

Z toho tě milá něžnosti dostane jen a jen zase bohužel chlap a jak tady píšou i čas. Ale příroda je krutá a tak to chce najít nějakého kloučka co ti to trošku vybouchá z mozečku. Ty kruté zkušenosti. A bude zase jen dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
14.9.12 11:07

Tyhle zkušenosti máme bohužel téměř všechny :( já se to třeba vůbec nedozvěděla a až jsem jednou drahého potkala „jazyk v jazyku“ s jeho novou. Týden na to jsem na testu objevila // a za další měsíc (naštěstí) potratila.. Vše zlé je pro něco dobré. Též se jevil jako charakterní člověk, který se pro druhé přetrhne, ale on to je omyl. Ze všeho teďka jen těží. Jako by se zrcadlil v tom s kým je a byl. Zajímavé. Jak vystřižené z učebnice psychologie. Žije s výše postavenou přítelkyní a najednou je důležitej jak hovno v trávě. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí