Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domuska Ahoj Domi, já se ti nedivím po tom všem teda…ale jste zdraví a to je důležitý..tak bude jedináček, to nevadí a ty se drž a opatruj at ti ty vazy dobře srůstají..určitě informuj jak se vám vede ju?
@stephora Ahoj Štěpánko, tak moc gratuluji a Olivia je krásné a jedinečné jméno..dokonalé překvapení ![]()
@Zuziš no tak jsem odsala jen 20-30
asi nemam tilok mleka no
to ja jsem zase takova ta ustarana matka a vsechno peclive vybiram a necham si radit od dr s doufackem, ze to bude dobra volba. Pro nekoho"ta krava""..:D holt nesnasim kdyz nemocny clovek chce prijit na navstevu, nebo nam chodi po baraku kdyz mam doma novorozene
nikomu nedovolim a neni mi blbe mu do oci rict at prijde, az bude fit.
@Domuska hele to je v poradku, jsi prava starostliva maminka to je super, to mliko zkus zmenit a uvidis, kdyztak muzes i trosku caje, my kupujeme fenyklovy od sunarku a dobry, moc ho nevypije…zalezi jak kdy ![]()
@Kelly3 píše:
Ahoj děvčata, těhulky
Tak mě napadlo jen tak založit tuhle diskuzi, tak kdo chcete, pochlubte se svým bříškem
Přídávám mé aktuální foto22+5tt
Ahoj tak se tedy přidám k vaši diskuzi ![]()
Jsem v 25+2 tt.. ![]()
Taky připojím svou aktuální fotečku ze 24+4. Nevím jak u vás, ale mám pocit, že se to břicho zvětšuje pekelnou rychlostí. Nevim co budu dělat třeba za deset týdnů, to už mě budou zvedat jeřábem ![]()
@Dracunculus píše:
Taky připojím svou aktuální fotečku ze 24+4. Nevím jak u vás, ale mám pocit, že se to břicho zvětšuje pekelnou rychlostí. Nevim co budu dělat třeba za deset týdnů, to už mě budou zvedat jeřábem
Taky mi to tak připadá
Že zachvíli budu vážně potřebovat jeřáb ![]()
@Dracunculus píše:
@Hr4sek22 Proč by ne, dej fotku do placu
Přesně tak pochlubte se nám ![]()
@Dracunculus Mně to břicho roste strašnou rychlostí. Vypadám v obličeji jak kobliha. To nejsem já
Za poslední týden jsem přibrala dalších 2,5kg a to se snažím hlídat abych se moc necpala
Na gyndě si do mě už taky rýpli aby mě do porodnice pak nemusel přítel kutálet
![]()
@Hr4sek22 píše:
@Dracunculus Mně to břicho roste strašnou rychlostí. Vypadám v obličeji jak kobliha. To nejsem jáZa poslední týden jsem přibrala dalších 2,5kg a to se snažím hlídat abych se moc necpala
Na gyndě si do mě už taky rýpli aby mě do porodnice pak nemusel přítel kutálet
![]()
Z toho si nic nedělejte také mi p. Doktor povědel že mam omezit jídlo jinak mohu jít na zápasy Sumo
jak kdyby to omezit šlo že ano?
Já už mám navíc 19kg
co vy?
@Melindaa Taky jsem zvědavá, kolik zase naberu. Naštěstí doma váhu nemám, takže se vážím jen u doktorky, maximálně pak ještě když navštívím rodiče. Na kontrole ve 22+3 jsem měla nahoře 4kg, ale mám pocit, že mi tloustnou stehna, takže to teď bude nejspíš skok ![]()
@Hr4sek22 nebudeš jediná
věř, že je to hodně zadržené vody. V kolikátém týdnu s miminkem jste?
Dnes je to 26+1 a přidávám foto.. teda
![]()
Ty vepřový stehna jsem samozřejmě ořízla a omluvte kvalitu fotky ![]()