Uklízení - jak často?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
573
25.2.23 18:37
@inkakřivák píše:
Tak nemá chodit na návštěvu. Na takové poznámky se odpovídá jednoduše - komu se u nás nelíbí, nemusí k nám chodit.

No ona mě tím trochu zaskočila, tak jsem se na nic nezmohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
25.2.23 18:52
@Vlasta gh píše:
Vím jak to u ní vypadá, žije sama bez partnera. Bez dětí. Luxuje denně.

Tak tím pádem ona je pošuk :roll:
Ty si naprosto v pohodě a příště jí dej dítko na hlídání s tím, že než se vrátí, tak musíš vygruntovat dle jejích představ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
25.2.23 18:57
@Mamhlucnehosouseda píše:
No hele, když už tě kamarádka upozornila, že máš nepořádek, tak se nad tím snad zamysli. Asi se už nemohla dívat na to, v jakým bordelu tvoje rodina zije. Asi něco jako vymena manzelek. Fuj.

Tvl :roll: dej si mokrej hadr na hlavu. Hlavně že ty máš doma sterilně uklizeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.23 19:20
@ibis píše:
Tvl :roll: dej si mokrej hadr na hlavu. Hlavně že ty máš doma sterilně uklizeno.

Taková ostuda. Zakladatelka by se měla stydět a hlavne vzít hadr a ten bordel uklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
25.2.23 19:42
@Mamhlucnehosouseda píše:
Taková ostuda. Zakladatelka by se měla stydět a hlavne vzít hadr a ten bordel uklidit.

Ty jenom čekáš, až budeš moct pridat, na moji reakci si vubec neodpovedela. Nevím, proč bych se měla stydět. Já normálně uklízim. Jen neuklizim denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
26.2.23 17:06
@Vlasta gh píše:
No ona mě tím trochu zaskočila, tak jsem se na nic nezmohla.

No tak příště. Případně ji nabídni, aby si vzala dítě na víkend, že si tedy uklidis pořádně. Uvidíš, jak se bude kroutit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
27.2.23 06:44

Uklízím vytírám peru denně. Jednou za 4dny by jsme se tu asi zbláznili. Plus nechci vidět ty ponožky drobky…koupelna každej den, okna 1× týdne (máme je součástí použitelné plochy - je u nich psací stůl atd)

Přijde mi reálné, že nonstop :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
27.2.23 07:09

@venulka1 jednou týdně myjes okna v celém bytě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45718
27.2.23 08:11
@venulka1 píše:
Uklízím vytírám peru denně. Jednou za 4dny by jsme se tu asi zbláznili. Plus nechci vidět ty ponožky drobky…koupelna každej den, okna 1× týdne (máme je součástí použitelné plochy - je u nich psací stůl atd)Přijde mi reálné, že nonstop :roll: :lol:

Proc vytiras kazdy den? Chodite doma ve spinavych botach?
Jednou tydne okna? Tvl.
Zijes nekdy nebo jen uklizis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80176
27.2.23 08:24

Co to znamená, že okna jsou součástí použitelné plochy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
27.2.23 09:51

Jako tady s tím drobením, ono asi taky záleží, jak jíte. My třeba jen u stolu. S jídlem po bytě nechodíme. Tudíž se nadrobi jen max. pod stůl a tam se to smete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5163
27.2.23 09:58
@Alice180 píše:
Jako tady s tím drobením, ono asi taky záleží, jak jíte. My třeba jen u stolu. S jídlem po bytě nechodíme. Tudíž se nadrobi jen max. pod stůl a tam se to smete.

Přesně tak. A myslím si, že všeho moc škodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11050
27.2.23 10:35

@venulka1 Jak tohle vše stíháš? 8o By mě tedy kleplo, mýt okna co týden, neumím si to představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11050
27.2.23 11:10
@inkakřivák píše:
Co to znamená, že okna jsou součástí použitelné plochy?

To by mě taky zajímalo :) Máme pod okny jídelní stůl, je fajn, že vidíme do talířů, ale jako použitelnou plochu to nechapu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45718
27.2.23 11:14
@citlivaduse píše:
To by mě taky zajímalo :) Máme pod okny jídelní stůl, je fajn, že vidíme do talířů, ale jako použitelnou plochu to nechapu..

Asi na ne deti kresli vodovkama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný