Ukradený mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
27.9.12 12:36

Vyhledávání telefonu samozřejmě existuje. Mám ho hlavně proto, že mám na GPlay automaticky nastavenou kreditku, takže bych měla v případě krádeže rychle po penězích. Ihned bych mobil zablokovala a nazdar bazar.

Jinak zablokovat se dá samozřejmě SIM u operátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
27.9.12 12:39

Manžel takhle radil tchánovi, takové tel, prý v sobě už mají gps a pokud je tel zaplý, měla by ho policie dohledat, pokud se jim ovšem bude chtít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.9.12 12:40
@circus píše:
@Jaki Aha, tak to mě mrzí! Doufám, že mu/jí ruka upadne! :cert:

:cert: :cert: Taky doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12895
27.9.12 12:42

@Januliiik @Jaki Jasně, podle gps by to mohlo jít taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
27.9.12 12:45

Neměla jsi třeba latitude? ;-)

najít se dá, zkus to urgovat. Nebo jdi na jinou služebnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.9.12 12:54
Policie může mobil zablokovat podle IMEI, ale nejdřív musíš zajít na PČR a nahlásit, že ti ho ukradli… když řekneš, žes ho ztratila, tak to neudělají… a pak ho na základě IMEI (pokud ho víš) zablokují, takže se z něj v naší republice nebude dát volat a nebude fungovat v žádné síti… mobil ti to nejspíš nevrátí, ale aspoň z něho nikdo nebude mít užitek…
@Jaki píše:
Ono bylo už 11 v noci, když jsem na to přišla. Byla tma, takže bysme tam mobil těžko našli, zvlášt, když už ani nevím na jaké jsem seděla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No, zase kdybys na něho volala a on zvonil, tak ho nejen uslyšíte, ale i uvidíte, že svítí… ale už je holt pozdě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
27.9.12 13:01

@Regina Hero jjj, přesně tak, nesmí říct, že ho ztratila, ale udat to jako krádež

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.9.12 13:33

Jinak podle meho ten mobil neni tak uplne ukradeny jako zapomenuty. Nikdo zakladatelku nenutil vydat telefon pod pohruzkou, ne? Bych se cilila na sebe, ne na nekoho, ze ho nasel a vyuzil situace…

• Citovat
  • Upravit
19071
27.9.12 13:42

No tak osobne bych tak naivni predstavou, ze tam bude od 23hod do 6hod do rana, netrpela…nebudu se ptat, proc jste nesli hned - prece byste ho nasli podle zvoneni a svetla, ne? Navic nejak nerozumim tomu, ze vecer jste nevedeli kde ho hledat, protoze jsi nevedela kde jsi sedela a rano jste to uz vedeli?

Nicmene pokud znas IMEI tak, jak tu bylo receno, se da opravdu telefon zablokovat a stane se nepouzitelnym. Nevrati ti ho to, ale aspon z nej nebude mit nikdo uzitek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.9.12 13:50
@ncc1701 píše:
Jinak podle meho ten mobil neni tak uplne ukradeny jako zapomenuty. Nikdo zakladatelku nenutil vydat telefon pod pohruzkou, ne? Bych se cilila na sebe, ne na nekoho, ze ho nasel a vyuzil situace…

A představ si, že i dnes ještě existují poctiví nálezci, kteří takhle nalezený telefon vrátí… můj syn si ten svůj nechal ve vlaku… když jsem se pokoušela mu dovolat, tak to nakonec někdo vzal, řekl, že tenhle mobil našel ve vlaku a pak se zeptal, odkud jsme, jestli si pro něho přijdeme nebo kam ho má dovézt… a druhý den ten telefon synovi přivezl na nádraží… ale to se asi moc často nestává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
27.9.12 14:00
@Regina Hero píše:
A představ si, že i dnes ještě existují poctiví nálezci, kteří takhle nalezený telefon vrátí… můj syn si ten svůj nechal ve vlaku… když jsem se pokoušela mu dovolat, tak to nakonec někdo vzal, řekl, že tenhle mobil našel ve vlaku a pak se zeptal, odkud jsme, jestli si pro něho přijdeme nebo kam ho má dovézt… a druhý den ten telefon synovi přivezl na nádraží… ale to se asi moc často nestává…
@Regina Hero píše:

Ja tomu verim, ze takovi lide existuji, jen si rikam, jestli to neni do urcite miry i tim, ze sami maji telefon lepsi :) Ja jsem kdysi na stredni nasla v lavici telefon a taky jsem ho vratila. Vim, co znamenalo pro me, kdyz mi ho ukradli (to znamena servali mi kabeu z ramene a jeste mi dali na budku). Kontakty, kalendar, vsechno v cudu…

• Citovat
  • Upravit
29350
27.9.12 14:14

@ncc1701 Nevím, tenhle pán měl starší klasický, žádný dotykáč…
A co je to přijít o mobil, to vím moc dobře… je to dva týdny, co mi jedna milá baba na dovolené ukradla mobil… o penězích to není, ale přišla jsem o všechny fotky, co jsem tam měla… ty starší už mám stažené v pc, stejně tak jako zálohu kontaktů, ale ty fotky z dovolené ne a že jich tam bylo… a ty už mi nikdo nevrátí… a to naštve asi nejvíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.9.12 15:23
@Pherenike píše:
No tak osobne bych tak naivni predstavou, ze tam bude od 23hod do 6hod do rana, netrpela…nebudu se ptat, proc jste nesli hned - prece byste ho nasli podle zvoneni a svetla, ne? Navic nejak nerozumim tomu, ze vecer jste nevedeli kde ho hledat, protoze jsi nevedela kde jsi sedela a rano jste to uz vedeli?Nicmene pokud znas IMEI tak, jak tu bylo receno, se da opravdu telefon zablokovat a stane se nepouzitelnym. Nevrati ti ho to, ale aspon z nej nebude mit nikdo uzitek…

Večer je to v tom parku strašně nepřehledné, je to takový lesní park a je tam nejmín milion laviček. :? A vidíš, podle zvonění bychom ho asi našli, ale snad jen podle světla. Měla jsem vyzvánění jen na takový ty vibrace, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
294
27.9.12 15:26
@Regina Hero píše:
@ncc1701 Nevím, tenhle pán měl starší klasický, žádný dotykáč…
A co je to přijít o mobil, to vím moc dobře… je to dva týdny, co mi jedna milá baba na dovolené ukradla mobil… o penězích to není, ale přišla jsem o všechny fotky, co jsem tam měla… ty starší už mám stažené v pc, stejně tak jako zálohu kontaktů, ale ty fotky z dovolené ne a že jich tam bylo… a ty už mi nikdo nevrátí… a to naštve asi nejvíc…

Já tam také měla fotky. A ach můj bože!!! Ted jsem si vzpoměla, co jsem tam všechno měla za fotky. 8o 8o 8o 8o Já na to úplně zapoměla. Tak ted s emůžu jít zahrabat. Myslím, že snad pochopíte co tam bylo za fotky. :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19071
27.9.12 15:42

@Jaki No jo no, to jsem si taky rikala, ze me ukradnout telefon, tak by asi koukali :-) ale na druhou stranu si myslim, ze takove fotky tam ma kazdy druhy :-)
Blby je, aby pak nekde nekolovaly po netu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová