Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smajlik34 píše:
Tohle bych řešila…tohle je způsob šikání ..kdy mu to kradou schvalně…vím o čem mluvím toto se stalo moji kamošce a byl to začatek šikání…řeš to nebo bude mít syn odpor ke škole
No, ona to není šikana. Bohužel se to tam běžně stává všem dětem a nic se s tím dělat nedá. Stačí když chvíli zůstane otevřená šatna, třeba ráno, nebo odpoledne při odchodu ze školy, a hnedka tam naběhnou cizí děti. Je to poměrně velká škola s velkým počtem dětí, a to se nedá uhlídat…
@Jaki píše:
Já tam také měla fotky. A ach můj bože!!! Ted jsem si vzpoměla, co jsem tam všechno měla za fotky.![]()
![]()
![]()
Já na to úplně zapoměla. Tak ted s emůžu jít zahrabat. Myslím, že snad pochopíte co tam bylo za fotky.
![]()
Boze muj ty si toho navymejslis ![]()
Holky, nenechte se oblbnout, dela si z vas srandu pubertacka, ktera si na emiminu krati cas… Kdo pamatuje cca pred mesicem uzivatelku Tali, posedlou svoji civavou, tak je zpet… ![]()
Tohle bych řešila…tohle je způsob šikání ..kdy mu to kradou schvalně…vím o čem mluvím toto se stalo moji kamošce a byl to začatek šikání…řeš to nebo bude mít syn odpor ke škole