Ukradený mobil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mi24
27.9.12 16:53
@tterka píše:
Obávám se, že s tím nenaděláš nic. Loni takhle mému synovi ukradli mobil ve škole. Naštěstí to byl obyč mobil od nokie, jeden z nejlevnějších. Ale byl k němu i pěkný obal a kredit za 700 Kč. Manžel mě vyhecoval, že to mám nahlásit na policii, že by ten mobil měli zablokovat. Ale ač byla škoda přes 2 tisíce, tak policajt mi řekl, že se s tím nedá nic udělat. Ještě po měsíci, kdy jsem na ten telefon zkoušela volat, tak číslo bylo v provozu.
Jen jsem dostala radu, aby syn zkusil ve škole jen tak mezi řečí pohrozit, že to řeší policie, a že pokud mobil anonymně nevrátí, tak že to policie bude řešit přes školu a rodiče. Prý třeba někdo dostane strach a vrátí ho… No, nevrátil…
Od té doby byl synovi ukraden kromě mobilu i pytel na bačkory (toho mi bylo líto víc, než toho mobilu :oops: :lol: ), zdravotní vložky z botasek 8o 8o 8o, peníze z peněženky, lahev na pití :zed:, nové desky na sešity a zrovna včera mi přišel domů celý nešťastný, že mu někdo ukradl ducha z aktovky (měl takového pěkného na suchý zip, jako příslušenství k aktovce)…
Nenadělá nikdo nic, ve škole se to neřeší, prý se občas nějaké věci ztrácí :nevim:
A to je kluk teprve ve třetí třídě, tak jsem zvědavá, co všechno nám ještě zmizí :think:

Tohle bych řešila…tohle je způsob šikání ..kdy mu to kradou schvalně…vím o čem mluvím toto se stalo moji kamošce a byl to začatek šikání…řeš to nebo bude mít syn odpor ke škole

• Citovat
  • Upravit
5533
27.9.12 18:39
@smajlik34 píše:
Tohle bych řešila…tohle je způsob šikání ..kdy mu to kradou schvalně…vím o čem mluvím toto se stalo moji kamošce a byl to začatek šikání…řeš to nebo bude mít syn odpor ke škole

No, ona to není šikana. Bohužel se to tam běžně stává všem dětem a nic se s tím dělat nedá. Stačí když chvíli zůstane otevřená šatna, třeba ráno, nebo odpoledne při odchodu ze školy, a hnedka tam naběhnou cizí děti. Je to poměrně velká škola s velkým počtem dětí, a to se nedá uhlídat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
27.9.12 22:21
@Jaki píše:
Já tam také měla fotky. A ach můj bože!!! Ted jsem si vzpoměla, co jsem tam všechno měla za fotky. 8o 8o 8o 8o Já na to úplně zapoměla. Tak ted s emůžu jít zahrabat. Myslím, že snad pochopíte co tam bylo za fotky. :oops: :oops:

Boze muj ty si toho navymejslis :lol:

Holky, nenechte se oblbnout, dela si z vas srandu pubertacka, ktera si na emiminu krati cas… Kdo pamatuje cca pred mesicem uzivatelku Tali, posedlou svoji civavou, tak je zpet… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová