Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kdybys ho prodala tak za jedny dostaneš i petikilo
sušit zásadně doma ![]()
Fetiš, už se mi též stalo
od té doby spodky věším zásadně doma..
Fetiš, by ti hrabal v koši s použitým prádlem
tohle byl obyčejný zloděj.
Kdysi dávno mému tatínkovi za komančů ukradli na šňůrách v pavlačáku tuzexový džíny
Taky se někomu líbili.
Ale nechápu, ta osoba přeci nemůže vědět, žes je neměla na sobě, mě by se teda gaťky z druhý ruky eklovali i vypraný ![]()
Tak to jsi někomu připravila hezký dáreček
a rovnou k použití ![]()
@tamata Nevím proč mě při čtení nadpisu napadlo, že jí někdo venku přepadl, stáhl jí kalhotky a utekl
Asi mám smýšlení nějakého úchyla, když mě nenapadlo, že je zrovna asi neměla na sobě ![]()
Mi zase lidi kradou ze šňůr posraný a poblitý látkovky (klasický čtvercovky). Měla jsem jich 70ks a postupem času se jejich počet zredukoval na 30ks. Přišla jsem i o dětská trička, tepláčky, dvě kšilktovky a klobouček. Holt asi nějaká chudá maminka…
![]()
Ale teda kalhotky mi taky mizí, mám jich čímdál míň… jen to nepoznám, protože je nepočítám a nekontroluju… ![]()
Ano moji mamce se stalo, bydli v prizemi (spodni pradlo, plavky..) a jednou v noci takhle chytli 2 chlapy, jak kradou kvetinace s muskatama ![]()
Dneska by mne to nerozhodilo, ale za komoušů mi přivezl strejda kalhotky z německa jaké tady nebyly, a někdo si je taky sbalil.To bylo neštěstí
Musel kvůli tomu překonat plot kaskadér jeden ![]()
Asi nepochopím!!!al estalo se je vás tady hafo tak mě napadlo to tu napsat i když pochopitelně anonymně, kdyby náhodou
trochu se zlobím, trochu jsem v šoku, ale nikdy bych nevěřila že se to může stát. tohle je jen téma na pobavení…Koupila jsem si sadu kalhotek krasných nových a vždy nové pradýlko peru ale nechtělo se mi přidávat do pračky tak jsem je jen tak v umyvadle vyprala a vyvěsila ven na šnuru. koukám jak blázen
a kalhotky nekdo stáhnul…je to normální! asi nijaký fetiš či jak se tací jmenují…bydlím v činžáku a za barákem suší pradlo vícero rodin…
nechápu