Ukradli mi kalhotky

Anonymní
7.5.13 14:04

ukradli mi kalhotky

Asi nepochopím!!!al estalo se je vás tady hafo tak mě napadlo to tu napsat i když pochopitelně anonymně, kdyby náhodou :mrgreen: trochu se zlobím, trochu jsem v šoku, ale nikdy bych nevěřila že se to může stát. tohle je jen téma na pobavení…Koupila jsem si sadu kalhotek krasných nových a vždy nové pradýlko peru ale nechtělo se mi přidávat do pračky tak jsem je jen tak v umyvadle vyprala a vyvěsila ven na šnuru. koukám jak blázen 8o a kalhotky nekdo stáhnul…je to normální! asi nijaký fetiš či jak se tací jmenují…bydlím v činžáku a za barákem suší pradlo vícero rodin… :zed: nechápu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
7.5.13 14:06

Uchyláci mají raději použitý, tak se asi jenom někomu líbily :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna

… to jsem byla ja… kdo setri, ma za tri! :mrgreen: :palec:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka

Kdybys ho prodala tak za jedny dostaneš i petikilo :D sušit zásadně doma :D

• Citovat
  • Upravit
72725
7.5.13 14:07

Fetiš, už se mi též stalo :mrgreen: od té doby spodky věším zásadně doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomata

Fetiš, by ti hrabal v koši s použitým prádlem ;) tohle byl obyčejný zloděj.

• Citovat
  • Upravit
10568
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.5.13 14:09

Kdysi dávno mému tatínkovi za komančů ukradli na šňůrách v pavlačáku tuzexový džíny :lol: Taky se někomu líbili.

Ale nechápu, ta osoba přeci nemůže vědět, žes je neměla na sobě, mě by se teda gaťky z druhý ruky eklovali i vypraný :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
7.5.13 14:10

Tak to jsi někomu připravila hezký dáreček :-D :-D a rovnou k použití :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13073
7.5.13 14:11

.

Příspěvek upraven 27.01.14 v 17:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.5.13 14:13

@tamata Nevím proč mě při čtení nadpisu napadlo, že jí někdo venku přepadl, stáhl jí kalhotky a utekl :nevim: :lol: Asi mám smýšlení nějakého úchyla, když mě nenapadlo, že je zrovna asi neměla na sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
7.5.13 14:13

Mi zase lidi kradou ze šňůr posraný a poblitý látkovky (klasický čtvercovky). Měla jsem jich 70ks a postupem času se jejich počet zredukoval na 30ks. Přišla jsem i o dětská trička, tepláčky, dvě kšilktovky a klobouček. Holt asi nějaká chudá maminka… :roll: :mrgreen:
Ale teda kalhotky mi taky mizí, mám jich čímdál míň… jen to nepoznám, protože je nepočítám a nekontroluju… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
7.5.13 14:14

SE stává :lol:…někomu se líbily no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522

Ano moji mamce se stalo, bydli v prizemi (spodni pradlo, plavky..) a jednou v noci takhle chytli 2 chlapy, jak kradou kvetinace s muskatama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15095

Dneska by mne to nerozhodilo, ale za komoušů mi přivezl strejda kalhotky z německa jaké tady nebyly, a někdo si je taky sbalil.To bylo neštěstí :cert: :mrgreen: Musel kvůli tomu překonat plot kaskadér jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová