Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
39453
25.2.26 00:51

A bylo někdy před tím uvedeno, co si Soňa s bráchou vůbec udělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22730
25.2.26 01:47

No fakt chudák holka, babka si hne se zádama a všichni se zblázní a zastaví kvůli ní :roll:
Stačili naštvat obě děti „to se jim povedlo“.
Normálně by holka odjela, a najednou babce rupne v zádech a rodiče se ohání Sebíkem, náročnou situací atd. A kdyby odjela na ty koně, tak se nic zlého nestane nebo stane? Proč se ohání zas něčím. Holce nedopřejou taky prostor. Vždyť jim docela dost pomáhá.

Lůďa, až se to doví, tak jim natrhne sandál, té svaté trojici :D

Příspěvek upraven 25.02.26 v 01:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22730
25.2.26 01:49
@Žirafa 69 píše: Více

Nevím o tom, myslím, že ne a docela by mě to taky zajímalo. Při setkání se Soňou o tom mluvili v hádankách. Jestli to je opravdu prkotina nebo něco vážného? Ono v tu dobu se to mohlo jevit, jako závažné a s odstupem času by mohli zjistit, že se to dá nějak ustát.
Snad to časem prozradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
25.2.26 08:34
@sharunka03 píše: Více

To není jejich oni jako v tom baráku pro nás pro diváky bydlí dál, ale my je v tom bytě už asi neuvidíme :roll: navíc jsou tam napsáno i na zvoncích…to je prostě stejný ateliér jejich bytu a jenom jiný nábytek, tak to udělali už předtím se studentským bytem, ten stejný ateliér, jen nábytek jiný a bydleli tam Mareckovi, jen jakože bydleli o patro výš… :lol:

Příspěvek upraven 25.02.26 v 08:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
25.2.26 08:36
@Meduňková píše: Více

Tak ona o ní měla strach, ví že měla ty ataky, vždycky se na někoho upla i tehdy na tu Julii a po rozchodu s Denisem se jí spustili… Já teda co bych dělala jako jasne jako rodič nemůže dělat vůbec nic…to je Kristýny život…ale ona to vidí že svého pohledu… A jako myslím, že má i pravdu, že opravdu časem to může jeden z nich odnést…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
25.2.26 08:38
@Snopy123 píše: Více

No to teda mi taky přišlo nefér, že fakt měla domluvene koně, těšila se na to a takhle to dopadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
25.2.26 09:05

@Letee Hlavně to tam není poprvé co bude musí hlídat sourozence. Dokonce ji máma kvůli tomu chce omlouvat hodiny ve škole.
Chápu, že ta nemoc je nová. I chápu, že prvňáčka / druháka doma nenechají celý den samotného.
Ale tak on si údajně do teď mohl plánovat směny jak potřeboval a i tak nezvládali sami 1 dítě.
Mně přijdou hrozne nesamostatní celkově. Ve výsledku 1 dítě hlídají 4 lidi. Na nájem by jim měla přispívat babička spolubydlením. Aby ho vůbec zvládali. Při tom jsou 2 normálně vydělávající lidi. A zapakujto přeci slibovali super plat, proto tam Rošta chtěl jít. A pošťačka asi taky nemá minimální mzdu.
A babka je u nich nasáčkovaná pořád.

Příspěvek upraven 25.02.26 v 09:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
25.2.26 09:05
@sharunka03 píše: Více

No v bytě je neukazou, když je to jejich byt :mrgreen:
Ale jakoby jinej.. Jako byt Báry.. Je to byt liskovych, ale samozřejmě nebydlí v bytě po Aničce.
Takže uz tam není ani Aničky byt Protože to nebudou zas predelavat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
25.2.26 09:07
@Žirafa 69 píše: Více

Myslim, že zatim ne, ale čekám že se to dozvíme.. Myslím že ta babka rikala něco jako nevím co jste si udělali.. Jeho teta je a tak.. Pak něco o seznamování.. Tak čekám, že je přeci jen seznámí, když se budou potkávat a pak to nějak vyplave :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
25.2.26 09:09
@Letee píše: Více

A tyhle by meli bejt v přízemí neříkala že tam koukala oknem? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
25.2.26 09:12

@a12 Tak je bude Sona šmírovat oknem kdy jsou doma a tak … Říkala přeci, že na seznámení si najde jinou cestu. Tak přízemí se může hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
25.2.26 09:13

No on ma teď asi jarnaky, ne? Co jsem pochopila, tak táta na ne měl domluvený volno.. Pak si sel domlouvat větší peníze a přišel s touhle kravinou.. Hned první, co mě napadlo bylo jak rekla ta jeho manželka, proč jako nemohl až od příštího týdne :roll: bože, dítě má prázdniny, něco jsem mu slíbil, tak přeci si nedomluvim práci, když nemám hlídání a dítě se na něco těší :roll: však i pri nástupu do nový práce se dá domluvit dovolená, když nastupuješ třeba před létem a víš, že ji máš zaplacenou :roll: tak jako proč by uz ty tri dny nemohl počkat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
25.2.26 09:52

A to máš teda pravdu:potlesk: tři dospělí a jde o dopoledne, ten tatka jako myslím, že mohl říct v práci, že aspoň ten jeden den, že třeba měla hlídat babička a onemocněla… A manželka zas druhý den a pak už babička no… A ne dcera co má prázdniny a zadarmo že může jezdit na koních… Že o prázdninách jet nemohla na koňský tábor, páč neměli penize :roll: a teď nakonec vlastně nechápu jakože babča jim to bydlení ještě nekyvla a oni si v podstatě pronajali ctyrpokojovy být, který mají problém utáhnout…

Příspěvek upraven 25.02.26 v 09:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3052
25.2.26 09:54
@a12 píše: Více

Tak ano… Třeba u Klímových a předtím víme, že ten být měli Malerovi, předtím Hejlovi a předtím Jordanovi… Viz ty byty v tomto domě, to nam bylo ukázáno, že se odstěhovali původní nájemníci… A u Aničky v bývalém bytě jakože dál bydlí Knoblochovi… I když už je nevidíme ani být, protože ateliér už zabral Barin byt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
60979
25.2.26 13:28
@Letee píše: Více

Jj, nemaj tolik prostor, tak to dělaj takhle. Proto mě překvapilo, že měli byt a stěhujou je jinam a musej zas jednu rodinu vysoupnout.
Ale asi jak to jsou reálný byty, tak si to asi jen na chvíli pronajmou na natáčení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí