Ulice :-)

• Fotoalbum (1298)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2506
13.2.13 20:07

@sabi88 skoro všichni jsou tam na vyliskání a přece ten seriál milujeme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.2.13 20:14

Tak kdo už viděl zítřejší díl? Jsem napnutá jak kšandy, jak to bude s tou příšernou Veronikou, stačily mi ukázky… :pocitac:, chudák Thea, já jsem jejich vztahu fandila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs. S
13.2.13 20:24

@Hesovi tak to já miluju Simpsonivi, akorát že pouštějí staré díly a ty jsem všechny viděla :(, a těch by jsem zabila jen Homera :D, takže mi nic jiného nezbývá než ulice :)

• Citovat
  • Upravit
121
13.2.13 20:40

Tak pokud si pamatuji, tak Štěpán zahl Veronice s Theou, ne? Thea jí ho vlastně přebrala. Tak co se Thea diví, v tom chlapovi je nestálost jako když vyšitá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
13.2.13 20:56
@Petorka píše:
Tak kdo už viděl zítřejší díl? Jsem napnutá jak kšandy, jak to bude s tou příšernou Veronikou, stačily mi ukázky… :pocitac:, chudák Thea, já jsem jejich vztahu fandila.

Ještě není ke stažení, už jsem to zkoumala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.2.13 21:08
@KPKristy píše:
Ještě není ke stažení, už jsem to zkoumala :P

Tak pak písni až to zkoukneš :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.2.13 21:10

Tak ta Veronika je pěkná semetrika, to si Štěpán moc nepomoh :mrgreen:
Ale můžu zas otevřít věštírnu na příští týden, mám náhled na pár dílů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.2.13 21:12
@Machalka píše:
Tak ta Veronika je pěkná semetrika, to si Štěpán moc nepomoh :mrgreen:
Ale můžu zas otevřít věštírnu na příští týden, mám náhled na pár dílů :mrgreen:

Juu :D chci vědet.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.2.13 21:14

Takže pondělí a podtitul - zkouší snad Markéta další léčbu šokem nebo začala sekat latinu?
Proměna k nepoznání… co za tím vězí? Přesně tohle bude ráno vrtat hlavou SImoně - Markéta vstala do práce sama od sebe a daleko dřív než měla, přesto má skvělou náladu. A navíc se ještě namalovala a elegantně učesala!

Že ba fakt pálila za Jardou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.2.13 21:17

Středa a podtitul - je Světlana konečně šťastná a jak se jí daří v Moskvě?
Některých chyb asi nepřestaneme litovat nadosmrti. Pro Lumíra je jednou z nich rozvod se Světluš, až hodně pozdě totiž zjistil, co všechno v ní měl, až s křížkem po funuse si uvědomil, jak moc ji miloval a vlastně stále miluje. O Světlanu přišel kvůli vlastní hlouposti a šikovnosti jedné zlatokopky a nyní žije osamělý s matkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.2.13 21:17
@Machalka píše:
Takže pondělí a podtitul - zkouší snad Markéta další léčbu šokem nebo začala sekat latinu?
Proměna k nepoznání… co za tím vězí? Přesně tohle bude ráno vrtat hlavou SImoně - Markéta vstala do práce sama od sebe a daleko dřív než měla, přesto má skvělou náladu. A navíc se ještě namalovala a elegantně učesala!Že ba fakt pálila za Jardou :mrgreen:

Doufám, že neplánujou nevěru v každý dějový lince  :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.2.13 21:20

Čtvrtek a podtitul - syn Miki se nečekaně vrací ze studijního pobytu v Anglii.
Dokážeme respektovat rozhodnutí našich dospívajících dětí? Kdy naše ratolesti dospějí a mohou si řídit svůj život sami? Podle Marty a Libora je to jednoznačné - až se potomci začnou chovat rozumně. Ale co je vlastně rozumné a co správné? Co když se jejich názory diametrálně liší jako právě v případě Seidlových a jejich syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.2.13 21:28
@Machalka píše: Čtvrtek a podtitul - syn Miki se nečekaně vrací ze studijního pobytu v Anglii.
Dokážeme respektovat rozhodnutí našich dospívajících dětí? Kdy naše ratolesti dospějí a mohou si řídit svůj život sami? Podle Marty a Libora je to jednoznačné - až se potomci začnou chovat rozumně. Ale co je vlastně rozumné a co správné? Co když se jejich názory diametrálně liší jako právě v případě Seidlových a jejich syna?

Konečně se vráci Miky :) ten mi tam chyběl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
13.2.13 21:38

@Tulipánek01 Jen by mě zajímalo, jestli se vrátí sám, že si tam třeba Míša někoho našla, nebo co bude mít jako důvod návratu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
13.2.13 21:42

@Machalka No tak pokud vím tak Míša má přece ten zápal plic ne?? :think: Takže zustala doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí