Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sabi88 skoro všichni jsou tam na vyliskání a přece ten seriál milujeme
![]()
Tak kdo už viděl zítřejší díl? Jsem napnutá jak kšandy, jak to bude s tou příšernou Veronikou, stačily mi ukázky…
, chudák Thea, já jsem jejich vztahu fandila.
@Hesovi tak to já miluju Simpsonivi, akorát že pouštějí staré díly a ty jsem všechny viděla
, a těch by jsem zabila jen Homera
, takže mi nic jiného nezbývá než ulice ![]()
Tak pokud si pamatuji, tak Štěpán zahl Veronice s Theou, ne? Thea jí ho vlastně přebrala. Tak co se Thea diví, v tom chlapovi je nestálost jako když vyšitá ![]()
@Petorka píše:
Tak kdo už viděl zítřejší díl? Jsem napnutá jak kšandy, jak to bude s tou příšernou Veronikou, stačily mi ukázky…, chudák Thea, já jsem jejich vztahu fandila.
Ještě není ke stažení, už jsem to zkoumala ![]()
@KPKristy píše:
Ještě není ke stažení, už jsem to zkoumala
Tak pak písni až to zkoukneš ![]()
Tak ta Veronika je pěkná semetrika, to si Štěpán moc nepomoh ![]()
Ale můžu zas otevřít věštírnu na příští týden, mám náhled na pár dílů ![]()
@Machalka píše:
Tak ta Veronika je pěkná semetrika, to si Štěpán moc nepomoh
Ale můžu zas otevřít věštírnu na příští týden, mám náhled na pár dílů
Juu
chci vědet.. ![]()
Takže pondělí a podtitul - zkouší snad Markéta další léčbu šokem nebo začala sekat latinu?
Proměna k nepoznání… co za tím vězí? Přesně tohle bude ráno vrtat hlavou SImoně - Markéta vstala do práce sama od sebe a daleko dřív než měla, přesto má skvělou náladu. A navíc se ještě namalovala a elegantně učesala!
Že ba fakt pálila za Jardou ![]()
Středa a podtitul - je Světlana konečně šťastná a jak se jí daří v Moskvě?
Některých chyb asi nepřestaneme litovat nadosmrti. Pro Lumíra je jednou z nich rozvod se Světluš, až hodně pozdě totiž zjistil, co všechno v ní měl, až s křížkem po funuse si uvědomil, jak moc ji miloval a vlastně stále miluje. O Světlanu přišel kvůli vlastní hlouposti a šikovnosti jedné zlatokopky a nyní žije osamělý s matkou…
@Machalka píše:
Takže pondělí a podtitul - zkouší snad Markéta další léčbu šokem nebo začala sekat latinu?
Proměna k nepoznání… co za tím vězí? Přesně tohle bude ráno vrtat hlavou SImoně - Markéta vstala do práce sama od sebe a daleko dřív než měla, přesto má skvělou náladu. A navíc se ještě namalovala a elegantně učesala!Že ba fakt pálila za Jardou
Doufám, že neplánujou nevěru v každý dějový lince ![]()
Čtvrtek a podtitul - syn Miki se nečekaně vrací ze studijního pobytu v Anglii.
Dokážeme respektovat rozhodnutí našich dospívajících dětí? Kdy naše ratolesti dospějí a mohou si řídit svůj život sami? Podle Marty a Libora je to jednoznačné - až se potomci začnou chovat rozumně. Ale co je vlastně rozumné a co správné? Co když se jejich názory diametrálně liší jako právě v případě Seidlových a jejich syna?
@Machalka píše: Čtvrtek a podtitul - syn Miki se nečekaně vrací ze studijního pobytu v Anglii.
Dokážeme respektovat rozhodnutí našich dospívajících dětí? Kdy naše ratolesti dospějí a mohou si řídit svůj život sami? Podle Marty a Libora je to jednoznačné - až se potomci začnou chovat rozumně. Ale co je vlastně rozumné a co správné? Co když se jejich názory diametrálně liší jako právě v případě Seidlových a jejich syna?
Konečně se vráci Miky
ten mi tam chyběl ![]()
@Tulipánek01 Jen by mě zajímalo, jestli se vrátí sám, že si tam třeba Míša někoho našla, nebo co bude mít jako důvod návratu ![]()
@Machalka No tak pokud vím tak Míša má přece ten zápal plic ne??
Takže zustala doma…