Ulice :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.5.15 15:34

Já toho Novotnýho z Extra vůbec neznám.
Ale ty jeho občasný flákance napsaný s naprostou samozřejmostí mě dokážou položit.

Např: Maciuchová (102)

:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
65111
11.5.15 15:52

@martinape Fakt ho neznáš? Je to syn baviče Novotného.
 http://www.osobnosti.cz/…y-661975.php

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.15 16:35
@vokishka píše:
@martinape Fakt ho neznáš? Je to syn baviče Novotného.
http://www.osobnosti.cz/…y-661975.php
To tušim, ale prej je to moderátor a já ho ještě nikdy nikde neviděla.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
11.5.15 16:36
@Terdul píše:
Oťas :mrgreen:.

S Gábinou. :-D
Sice by si tolik nepolepšili, ale aspoň by měli koupelnu přímo v bytě.

• Citovat
  • Upravit
65111
11.5.15 16:37

@martinape Já myslím, že je známý hlavně spíše různýma výstřelkama a psaním do bulváru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.15 16:46

@vokishka aha, tak to vůbec nevím. A to občas projedu Blesk. Tak to mi uniklo. Ale jednou tu někdo dával odkaz na ty jeho články o ulici a to jsem začala číst pravidelně. Teda uplně slušnej ve vyjadřování není, ale číst mě to baví. Ty jeho nekonečný souvětí… :-D se mi to hrozně dobře čte.

• Citovat
  • Upravit
65111
11.5.15 16:50

@martinape Ty články taky čtu a beru to jako oddechovku, vůbec mě to nepohoršuje, jako některé. Navíc mi připadá, že snad vidí nějaké díly dopředu, ty jeho šílené hlášky se občas potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
11.5.15 16:54

U clanku Novotného se vždycky dobre bavim, vidím to velmi podobně jako on :D rozhodne me nepohorsuje, proc taky, však nikde netcrdi, ze to musí brat každý vázne.

Co se Hejlové týče… No ona tam stejne uz nic moc nehraje, max kuli oci, občas opravi slovosled, ale jinak tam nijak důležitou dejovou linku nevidím, tak at si klidně jede třeba na cestu kolem světa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
11.5.15 16:54

A s čím se jí svěřuje? CO jí třeba píše? Já viděla jen tu úvodní konverzaci o té náhradní hodině a růžových šatech..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peťulka2608
11.5.15 17:01

@martinape @vokishka presne, taky se u toho bavim :lol: :lol: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
11.5.15 17:06
@PetaP píše:
A s čím se jí svěřuje? CO jí třeba píše? Já viděla jen tu úvodní konverzaci o té náhradní hodině a růžových šatech..

Se vším..Že nechce chodit do školy, že ji pomlouvají, nechce chodit do tanečních, protože si připadá, jako žirafa..Že miluje Dominika..
Ona je na tom psychicky velice špatně, má vyloženě depky..
Jsem zvědavá, jak to budou řešit, protože si myslím, že to není vůbec ojedinělý případ..

• Citovat
  • Upravit
46669
11.5.15 17:37
@PetraJ píše:
Ahoj, omlouvám se, že vám lezu do diskuse, ale na Ulici taky koukám a jedna věc mi furt nedává spát. :lol:
Když jsou záběry z kuchyně Moniky a Máry, tak jak tam maj tu vestavěnou mikrovlnku a troubu. Myslíte si, že je to pravý? Mně to příjde jako nějaká fototapeta.
Já vím, že je to blbost, ale vždycky, když je na to tam záběr, tak přemejšlím, jestli to je pravý. Už někdy ty spotřebiče používali?

Když tam bydlel Seidl, tak často vařil a otvíral i troubu, asi je to pravé ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.5.15 17:39
@martinape píše:
To tušim, ale prej je to moderátor a já ho ještě nikdy nikde neviděla.

To jsi o nic nepřišla, on totiž neumí pořádně mluvit. Flape fi na jafyk a s těma jeho plkama je to vražedná kombinace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
11.5.15 18:46
@Martina84 píše:
Dneska jsem stihla oba díly, a že odejde Macjuchová je dost možný, už tam nemá moc co s Kadlecem předvíst, a tak je vylifrujou určitě někam do pryč. Jen ta Alice asi ještě něco předvede, říkala to ve Volejte novu :lol:teď ale kdo se nastěhuje do té Miriam garsonky :think: :think:

třeba Markéta a bude tam dělat nemravnosti s Harapesem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
11.5.15 19:23

Že by se Tony fakt změnil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...