Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A objevila se tam někdy Gábinina matka? Myslím že je to něco jako paní Columbová a že se tam o ní jen mluvilo. Ale nesleduju Ulici od úplnýho začátku, tak jestli nekecám
Kdežto nevlastní babička Denisa je tam pořád ![]()
@Machalka píše:
@PetaP Miky odjel do Anglie, tak se loučil, doktůrek to blbě nesl, prohlížel si fotky z Vánoc, kde viděl Martu s novým chlapem, to ho dorazilo. Tak byl nevrlej i na Líbu, když se za ním přišla otestovat. Ona se tak snažila komunikovat a on nicPak u ní byla Thea na návštěvě, tak do ní vrkala s tím ELiášem, že jí to Líba neřekla. Nadhodili tam, že má Líba novou SIMku, aby jí Eliáš už nevolal. Seidl se pak zklidnil a šel za Líbou dát jí bezinkovou šťávu, jenže tam načuhovala Thea Kelišová, tak jí to dal a zmizel. A Thea hned jestli po ní nejede, že tohohle jí schvaluje a blábláblá. Líba pak Seidlovi poslala sms z toho nového čísla, že děkuje za bezinky, on odepsal rádo se stalo.
Anna ráno mluvila sFrantou, hlavně aby o té biomatce neříkal Emě. Ten to ve školce vyzvonil Viky a tu napadlo, jestli ses biomatkou nestýká Mirek. Franta s ním měl spicha, tak si o biomatce vykládali, že ju Mirek poslal někam a nevídá se s ní. Naštvalo ho, že chce Emu, i když si myslí, že jí jde spíš o prachy, jakože by to hrála na Liškovy, že ji chce zpátky a pak si řekla o prachy, když jim ji nechá. Franta mu řekl, ať to nikomu Mirek neříká, ten to hned vyzvonil kámošůmže všichni ten zákaz mluvení o Emě dodržujou
Pak tam byla Gábina, dávala Tereze nějaké hadříky, že je stejně nemá kam nosit a našla tam nějakou sexy košilku. Tak jí napadlo, že si udělají s Hynkem romantickej večer, kor když udělala nějakou zkoušku. Zavolala Denisu, jestli si vezme Šimona na spaní, tak je vylifrovala a nachystala na Hynka svíčky atp. Jenže Hynek seděla na pívu s Oldou a mobil jí vytípnulKdyž konečně dorazil dom, Gábina spala. Tak že prý jí to vynahradí ráno.
A víc mě nenapadá, snad tam víc ani nebylo…
Děkuju moc, jsi hodná, právě jsem dokoukala reprízu
![]()
@Machalka Tak to nevím, taky nesleduji od začátku. Matně se mi vybavuje, že Gábina mněla nějaký problém s fotkami aktů a řešila to Lenka. Tak že bysi do školy pozvala jen otce-Mastného
?
@zasemamina píše:
@Machalka Tak to nevím, taky nesleduji od začátku. Matně se mi vybavuje, že Gábina mněla nějaký problém s fotkami aktů a řešila to Lenka. Tak že bysi do školy pozvala jen otce-Mastného?
Gábiny máma je Denisa, kde jste vzaly že je nevlastní?
@renda81 píše:
Gábiny máma je Denisa, kde jste vzaly že je nevlastní?
Tak to by Gábina byla Mastná a ne Pumrová a určitě by neříkala do telefonu: Ahoj Deniso.
@zasemamina píše:
Tak to by Gábina byla Mastná a ne Pumrová a určitě by neříkala do telefonu: Ahoj Deniso.
Jj, Denisa určitě není její vlastní máma..
@zasemamina píše:
takže Denisa ji může mít s jinym ne, než si vzala Mastnýho, ale to že jí řiká jménem, kamarádka svým rodičům taky tak říká i její dcera místo babi říká Álo a dědo Vášo
Nene, Denisa není určitě matka Gábiny, její otec je Mastný a Denisa je nevlastní matka. pamatuju si, když Gábina otěhotněla, tak jí Denisa hodně pomáhala. Jo a v nějakém díle bylo, že Denisa vyhodila Mastného z bytu, protože si tam přivedl nějakou ženskou…
@Marcip píše:
http://cs.wikipedia.org/…3%A1lu_UliceTo je dobrý
no a tady je jen otec..
Gábina je spolužačka Matěje Jordána a Terezy Jordánové. Otcem Gábiny je Radek Mastný. Zapletla se například i s učitelem tělocviku Hynkem. Kvůli nechráněnému pohlavnímu styku otěhotněla a k červnu 2009 je v pátém měsíci těhotenství, takže je již nemožné podstoupit miniinterupci. Na potrat ale nemá skoro žádné peníze.
@Marcip píše:
http://cs.wikipedia.org/…3%A1lu_UliceTo je dobrý
ale mají tam chybu..podle nich je Ema adoptovaná ![]()
Já myslím, že když byla Gábina těhotná, tak žila u mámy. Jen s otcem nemá dobrý vztah.Ten je rozvedený a Denisa je jeho druhá žena. Gábině hodně pomáhala když byla těhotná, protože sama děti nemá a je jí to líto. Ale už je to pár let, tak nevím přesně
Aha, tak to já zase tak detailně nečetla… Jen jsem postřehla, že to je neobnovený ![]()
@Spenata Terezy už je moc. Je prakticky v každým dílu. Třeba bude malí Seidle
Thea mě přijde, že strašně řeší ten potrat. Je to hrozný, sama mám zkušenost, ale takhle se z toho skládat a nechat si na tom krachnout vztah… takovou zkušenost má bohužel většina z nás a život se nemůže zastavit. Hlavně škoda Štěpána, ten by ji na rukách nosil, kdyby mu to dovolila. Aby nakonec o něho úplně nepřišla. Je blbý, že on chce žít dospěláckej život a ona ne ![]()
A z Maxe mě teče voda ze zubů
![]()
Jinak jsem ráda, že dostal Olda větší prostor, je to sympaťák ![]()