Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
Henry odjel do Ameriky, maminka je nemocná. Jen nevím, jestli tam jeho role teda definitivně skončila nebo ne. Třeba si chystají novou dějovou linku a někdo to koupí a bude tam další nová tvář.
Tak to jsem úplně zazdila. A teda ani bych se nedivila, kdyby ho už nevrátili, prakticky tam moc nebyl k ničemu. I když mě se líbil, ale přece jen, pořád hospoda, žádný příběh, třeba i jemu už se to nelíbilo ![]()
@vokishka píše:
Henry odjel do Ameriky, maminka je nemocná. Jen nevím, jestli tam jeho role teda definitivně skončila nebo ne. Třeba si chystají novou dějovou linku a někdo to koupí a bude tam další nová tvář.
To taky nevím
Já jsem viděla akorát ten díl, jak mu chlapi dělali tu rozlučku s bramborovým salátem, kaprem, vánočním cukrovím a dárečkama..
To od nich bylo hezké ![]()
@Hesovi píše:
Dneska jsem nevidělaco se dělo? V pondělí to taky neuvidím
Si říkám, cos chtěla vidět ![]()
Koukala jsem na díl s Vojtkem (Hynkem) a Gábinou a já tomu Vojtkovi vůbec nevěřím, když dává jako Hynek Gábině pusu, přijde mi to jak pusa od táty, ani mi k sobe ti dva nejdou. A přitom Vojtek hrát lásku umí, však Kerestešovou ve Vyprávěj svlíká očima ve všech scénách ![]()
Henry odjel jenom na čas, ne? Teda vyloženě to tam neřekli, ale já to tak aspoň pochopila ![]()
Jo no, ale velmi lehce se tam může rozhodnout zůstat… ![]()
no, v Ulici má takovou roli neroli
@ncc1701 píše:
Koukala jsem na díl s Vojtkem (Hynkem) a Gábinou a já tomu Vojtkovi vůbec nevěřím, když dává jako Hynek Gábině pusu, přijde mi to jak pusa od táty, ani mi k sobe ti dva nejdou. A přitom Vojtek hrát lásku umí, však Kerestešovou ve Vyprávěj svlíká očima ve všech scénách
Hm, v tomhle jsem s tebou za jedno, Gábina mi nikdy moc neseděla, přijde mi, že se hodně přetvařuje, ani jako máma 3letého kluka mi nesedí… ani nevím, hraje nebo hrála ještě jako herečka někde jinde?
@ncc1701 píše:
Koukala jsem na díl s Vojtkem (Hynkem) a Gábinou a já tomu Vojtkovi vůbec nevěřím, když dává jako Hynek Gábině pusu, přijde mi to jak pusa od táty, ani mi k sobe ti dva nejdou. A přitom Vojtek hrát lásku umí, však Kerestešovou ve Vyprávěj svlíká očima ve všech scénách
Tak ho třeba vůbec nepřitahuje(jako ve skutečnosti)
A možná to tak hrát prostě má, vždyť to nikdy nebyla žádná extra láska.. ![]()
@Petorka Jj hrála třeba ve filmu Láska je láska a prej tam byla dobrá. Ale já to neviděla ![]()
http://www.csfd.cz/…-krejcikova/
Henry se doufám, vrátí, ta holka, co tam teď obsluhuje mi vůbec nesedí. Taková nereálná.