Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
46669
12.1.13 18:29
@vokishka píše:
Henry odjel do Ameriky, maminka je nemocná. Jen nevím, jestli tam jeho role teda definitivně skončila nebo ne. Třeba si chystají novou dějovou linku a někdo to koupí a bude tam další nová tvář.

Tak to jsem úplně zazdila. A teda ani bych se nedivila, kdyby ho už nevrátili, prakticky tam moc nebyl k ničemu. I když mě se líbil, ale přece jen, pořád hospoda, žádný příběh, třeba i jemu už se to nelíbilo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.1.13 18:30
@vokishka píše:
Henry odjel do Ameriky, maminka je nemocná. Jen nevím, jestli tam jeho role teda definitivně skončila nebo ne. Třeba si chystají novou dějovou linku a někdo to koupí a bude tam další nová tvář.

To taky nevím :think: Já jsem viděla akorát ten díl, jak mu chlapi dělali tu rozlučku s bramborovým salátem, kaprem, vánočním cukrovím a dárečkama.. :) To od nich bylo hezké :oops:

• Citovat
  • Upravit
2506
12.1.13 20:16

Dneska jsem neviděla :( co se dělo? V pondělí to taky neuvidím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
12.1.13 20:16

@Hesovi dneska Ulice nebyla, je sobota ;)  :lol:

• Citovat
  • Upravit
2506
12.1.13 20:18

@L-enny :mrgreen: ty vole asi bych si měla schrupnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
12.1.13 20:23

@Hesovi klííííd,já dneska taky v půl sedmý usedla před telku :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
2506
12.1.13 20:47

@L-enny dík, trošku si mě uklidnila, ale i tak :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.1.13 21:33
@Hesovi píše:
Dneska jsem neviděla :( co se dělo? V pondělí to taky neuvidím :(

Si říkám, cos chtěla vidět :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
12.1.13 21:44

Koukala jsem na díl s Vojtkem (Hynkem) a Gábinou a já tomu Vojtkovi vůbec nevěřím, když dává jako Hynek Gábině pusu, přijde mi to jak pusa od táty, ani mi k sobe ti dva nejdou. A přitom Vojtek hrát lásku umí, však Kerestešovou ve Vyprávěj svlíká očima ve všech scénách :-D

• Citovat
  • Upravit
11822
13.1.13 09:39

Henry odjel jenom na čas, ne? Teda vyloženě to tam neřekli, ale já to tak aspoň pochopila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
13.1.13 09:41

Jo no, ale velmi lehce se tam může rozhodnout zůstat… :)
no, v Ulici má takovou roli neroli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
13.1.13 10:19
@ncc1701 píše:
Koukala jsem na díl s Vojtkem (Hynkem) a Gábinou a já tomu Vojtkovi vůbec nevěřím, když dává jako Hynek Gábině pusu, přijde mi to jak pusa od táty, ani mi k sobe ti dva nejdou. A přitom Vojtek hrát lásku umí, však Kerestešovou ve Vyprávěj svlíká očima ve všech scénách :-D

Hm, v tomhle jsem s tebou za jedno, Gábina mi nikdy moc neseděla, přijde mi, že se hodně přetvařuje, ani jako máma 3letého kluka mi nesedí… ani nevím, hraje nebo hrála ještě jako herečka někde jinde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
13.1.13 11:59
@ncc1701 píše:
Koukala jsem na díl s Vojtkem (Hynkem) a Gábinou a já tomu Vojtkovi vůbec nevěřím, když dává jako Hynek Gábině pusu, přijde mi to jak pusa od táty, ani mi k sobe ti dva nejdou. A přitom Vojtek hrát lásku umí, však Kerestešovou ve Vyprávěj svlíká očima ve všech scénách :-D

Tak ho třeba vůbec nepřitahuje(jako ve skutečnosti) :lol: A možná to tak hrát prostě má, vždyť to nikdy nebyla žádná extra láska.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11822
13.1.13 14:00

@Petorka Jj hrála třeba ve filmu Láska je láska a prej tam byla dobrá. Ale já to neviděla :nevim:
 http://www.csfd.cz/…-krejcikova/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.1.13 14:06

Henry se doufám, vrátí, ta holka, co tam teď obsluhuje mi vůbec nesedí. Taková nereálná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí