Unica - Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
154
11.8.16 12:14
@Anonymní píše:
@mima1984 Prednison já přestala brát hned po transferu( nebyl ale imuno problém).
Agolutin jsme poslední píchali v den co jsem si dělala test…
Estrofem jsem ještě nějakou dobu brala, nevím přesně.
Každopádně, pokud se zadaří tak MS nedostaneš. Já jsem už 14tt

Anonymni…pocitaji Ti tehot. tydny od prvniho dne posledni MS, i kdyz se vlastne vi presne od ktereho dne embryjko vzniklo? Prosim, v kterem tydnu jsi mela prvni ultrazvuk a bilo uz srdicko? Diky :) a at se vam dari s mimiskem. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
11.8.16 12:29

@GraceMarcy1 Ahoj :) to ti moc gratulujem z pozitívneho testu :) ja som bola na izbe iba s priatelom. Budem ti drzať palce aby si to dotiahla az do í. mesiace. moc ti prajem ale zaroven tak trosku zavidim v dobrom :). A ako sa citis? u mna ziadne zmeny takze myslim ze to nevyslo teraz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
11.8.16 12:52

@mima1984 a tak to jsem se zmylila, promin. Dekuji, ale jen potichoucku ;),neboj se nic dockas se miminka, jestli to ma byt „nase - vase“ cesta k miminku nic nas na ni prece nezastavi. :) :hug: Zacla jsem To tak brat az po nejake dobe. :zed:
A priznaky? Od stimulace me bolelo vlevo v podbrisku, po embryotransferu jsem furt desne unavena a ospala, jsem schopna prospat den i noc… ale po odberu vajicek a pred transferem jsem byla na akupunkture a pro homeopatika, byla jsem docela vystresovana " litame v tom reseni miminka" od lonskeho srpna, kdy jsme zacali behat po vysetrenich a od ledna „hrneme jedno ivf za druhym“. Neverila bych, ze by me homeopatika a par jehlicek v uchu dokazalo zklidnit, ale neco na tom je, psychika dela hodne, jen si porucit „na to nemyslet“ dost dobre nejde.
Jediny priznak unava a pobolivani v podbrisku, ulevi se mi, kdyz mam pokrcene nohy, budim se 2 x na wc na malou, jinak je mi dobre. Ale nemuzu delat vubec nic tezsiho treba jsem chtela natahnout 30 m hadici ke konim, abych jim dopustila vodu nebo si vysat koberec a to pak jsem bricho citila hrozne moc. Snazim se zabavit sitim, hackovanim, prochazkama.
Bud na sebe maximalne opatrna, doktori rikaji, ze prvni tri dny se setrit po transferu a pak fungovat normalne, nic tezkeho nedelat, ale uzivej si toho klidu a z ceho budes mit pocit, ze neni dobre, nedelej, ono to pocka. Mam skveleho partnera a skvelou maminku, tak se o cele hospodarstvi se zviraty postaraji a o vse, co je treba.

Moc, moc drzim palecky!!! :hug: Vsak si dame vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.16 13:52

@GraceMarcy1 ahoj, počítají mi to od prvního dne minulé ms, na utz jsem byla 5tt a srdíčko už bilo jako zvon

• Citovat
  • Upravit
154
12.8.16 09:53
@Anonymní píše:
@GraceMarcy1 ahoj, počítají mi to od prvního dne minulé ms, na utz jsem byla 5tt a srdíčko už bilo jako zvon

Diky, tak se budeme tesit na stredu a utz. ;) se srdickem. :) Byla jsi jeste na dalsi kontrole pak nebo Te rovnou predali Tvemu gynekologovi? Diky M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.8.16 10:14

Poslali mě už rovnou k mé gyn.dr =)

• Citovat
  • Upravit
44
14.8.16 09:26

Ahojte baby, dnes som 12 den po et, od vcera som zacala maaalinko spinit, iba na toaletaku. a dnes rano mi vysiel teh.test pozitivny :) su tam // ciarky aj ked ta druha je slabsia. mam sa tesit? nemali by byt na 12 den uz jasne kolajnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
14.8.16 09:37

Já myslím, že je to v pohodě. Správně bys měla testovat až 15 den po ET, takže do té doby určitě ještě zesílí a pokud tu čárku vidíš, tak tam prostě je :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
14.8.16 17:53

@mima1984 kdy jsi pichala posledni pregnyl Mimi? Pokud jsi nepichala pregnyl vubec, tak bych to videla pozitivne, spineni by mohlo znamenat, ze se mimisek uhnizduje. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.8.16 17:56

Ahojko, ak sa nemylim tak bud 26.7. alebo 27.7. mi bol pichnuty pregnyl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
15.8.16 16:58
@mima1984 píše:
Ahojko, ak sa nemylim tak bud 26.7. alebo 27.7. mi bol pichnuty pregnyl :)

Ahoj Mimi, tak v tom pripadku je to jasne miminko a ne zbytek po Pregnylu. :)
jak Ti je? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
15.8.16 17:31

@GraceMarcy1 no mne je nejak az moc dobre, nic extra nepocitujem preto sa mi.tomu nejak verit neda :) tak som v soku a neviem ako sa spravat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.8.16 13:38

@mima1984 Mimi chovej se tak, jako by jsi tehotna byla. :kytka: Opakovala jsi jeste testik? A na kliniku jsi uz tu radostnou zpravu volala? :) Daji Ti termin zhruba za 2 tydny na ultrazvuk. Mne se ty dny ted tak vlecou, to je desny. :nevim: Ale jiz /az/ zitra!!! :zed:
Mimi, zadny stres, priznaky mit zadne dalsi nemusis, jsou holciny, co to zjisti az ve tretim mesici, kdyz jim menses vynechava neprijde jim to nic zvlastniho.
Pozitivni tehotensky test je preci jeden megapriznak, ze jsi „v tom“. :dance: Odpocivej a tes se z toho pocitu, ze jsi tehotna. Jde to obcas tezko a clovek ma tendenci se vic pozorovat nez jindy, ale to je prirozene prece. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
16.8.16 14:56

@GraceMarcy1 Ahojko :) ano do centra som uz volala a mam termin az 5.9. co je pre mna velmi dlha doba :( testujem kazde rano a ciarky pekne tmavnu :) drzim ti palce na zajtra, aby si videla krasne bijuce srdiecko a daj mi vediet potom ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
16.8.16 20:18

@mima1984 tak je to stejne, taky jsem si rikala „az za 14 dnu“ nakonec to i celkem „uteklo“, i kdyz mam pocit, ze ani dneska snad neusnu. Jsem od prosince doma a to cekani mame skoro na dennim poradku. Chodis Mimi do prace nebo jsi doma?
Neboj se nic, dam vedet, jak jsme dopadli, dekuju :hug: Ted to vypada, ze jsme v diskuzi jen samy dve. :hug:
Je moc fajn to probrat spolecne tady. :)
At Ti to cekani utika Mimi. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.