Univerzita J. A. Komenského

Napsat příspěvek
Velikost písma:
285
30.5.14 11:34

Když ono je to různé…já brala studium zodpovědně a učila se, na státnice dost a ani jsem vše u komise nestačila říct, jak našprtaná jsem byla, učitelé jsou kvalitní…no a někteří studenti hrůza…ale někteří v pohodě…je to individualní…ale pyšná bych byla víc na Upol ci FF…ale ji mi 35 a ujak mi stačí:-) kdybych byla mladší a měla víc času, asi bych měla ambice jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 10:59

Provozně ekonomická fakulta

Ahoj holky, já už jsem taky staršího věku, tak si myslím, že to studování na UJAKU mi postačí. Změnila jsem si obor na Veřejnou správu a regionální rozvoj. Jdu studovat do Hradce Králové. Jsem z Pardubic, tak to mám kousek. Finančně to je taky přijatelné.
Pokud někdo studuje na této škole tento obor, budu ráda, za každou informaci.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 11:21

Provozně ekonomická fakulta

Koukám, že tady píšu blbosti…na UJAK nejdu, vybrala jsem si Provozně ekonomickou fakultu, obor: Veřejná správa a regionální obor v Hradci Králové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
10.6.14 21:09
@Andílek013 píše:
Koukám, že tady píšu blbosti…na UJAK nejdu, vybrala jsem si Provozně ekonomickou fakultu, obor: Veřejná správa a regionální obor v Hradci Králové.

Ahoj, právě tuto školu (a stejný obor) mám hotový. Školu jsem si dělala když, jsem otěhotněla a šla na mateřskou..
Pokud by jsi chtěla, ještě mám u sebe nějaké materiály ke studiu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.6.14 22:00

Krásný večer, zájem bych určitě měla. Můj email: 776567657@seznam.cz.
Budeš moc hodná, když mi písneš. Zatím moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
10.6.14 23:27
@Andílek013 píše:
Krásný večer, zájem bych určitě měla. Můj email: 776567657@seznam.cz.
Budeš moc hodná, když mi písneš. Zatím moc děkuju.

Ahoj, napiš mi prosím do IP, o které studijní materiály máš zájem a já ti to pošlu na email. Nebudu posílat, všechno najednou, je toho totiž hodně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.6.14 08:46

Ahoj, do čeho ti mám prosím napsat? Nemůžeš mi prosím písnout na email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
19.6.14 15:38

Ahoj, nevíte někdo jaké jazyky se studují povinně a jaké nepovinně na této škole v oboru cestovní ruch-navazující studium???
A i jiné poznatky jestli nevíte o tomto oboru??Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.6.14 07:49

Ahoj, já jdu na provozně ekonomickou fakultu do Hradce Králové. Navazující magisterské-obor Veřejná správa. :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 01:23

Ono je náročná a náročná. Pro mého spolužáka na základní škole bylo třeba taky náročné projít devátou třídou, ale to ještě neznamená, že jsem kvůli tomu chodila na elitní-náročnou instituci. Asi tak nějak bych viděla i UJAK-jako náročný ho mohou hodnotit leda tak lidé, kteří nemají na VŠ absolutně předpoklady a měli zůstat jen SŠ.

• Citovat
  • Upravit
520
15.9.14 20:09

Každá škola může být náročná, když je tvým předpokladem se něco naučit a něco vědět… Jen tak procházet umí pohodáři i téměř jakoukoliv „elitní“ státní. Já jsem ráda, že mám obě - státní i soukromou a obě mi hodně daly. Srovnávat nechci, šlo o 2 nesrovnatelné obory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
17.9.14 15:07

Nevím, tak asi všichni, kteří píší elitní státní myslí tyto 2 školy :P Sekla jsem se, ale stane se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.14 16:11

Ahojte, som tu nova. Potrebovala by som pomoc. Dala som sa na Rigoroznu skusku zo spec. pedagogiky. Chcem sa opytat, ci nema niekto vypracovane okruhy ku skuske. Velmi by mi to pomohlo. Najde sa nejaka dobra dusa? Vopred Vam dakujem za ochotu. Ak si to niekto precita, a bude mi chciet pomoct, tu je moj mail. *********@azet.sk. Prajem pekny den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.14 17:12

Ahojte, som tu nova. Potrebovala by som pomoc. Dala som sa na Rigoroznu skusku zo spec. pedagogiky. Chcem sa opytat, ci nema niekto vypracovane okruhy ku skuske. Velmi by mi to pomohlo. Najde sa nejaka dobra dusa? Vopred Vam dakujem za ochotu. Ak si to niekto precita, a bude mi chciet pomoct, tu je moj mail ***. Prajem pekny den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
21.1.15 13:07

@KacikL. No to jsi teda pověsti tohohle ústavu prospěla. Děláš doktorát, a neumíš si sama udělat otázky.

No to asi o lecčems svědčí…

(Další věc teda je, že vůbec jsou otázky k PhDr. Co já mám zkušenost, tak je u těchhle zkoušek mluví o práci plus tak jako obecně o oboru, ve kterým by se člověk měl už orientovat celkově, ne v rámci nějakejch otázek.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze