Poradna duly
Jana Čurdová
Jani … nedele dopoledne vyhovuje, posli ji expresem, ja ji zabavim i s Jenikem.
Sem takova matka pluku.
![]()
Nahodou sem tu koupelnu zmakla i s Jenikem, staci ho nakojit a je chvili klid.
![]()
Vidíš,jak jsi dobrá,ale já psala odpoledne.Dopo je v poho,to spí,ale odpo je to horší,že bys ji vrátila kolem 6 na kaši
.Jak expres.Já myslela odvoz i dovoz ![]()
Klidne i odpoledne, ale odvoz a dovoz si zarid sama. Do Sumperka nejedu.
![]()
By ses mohla stavit v Bruntále na návštěvě…
Tak nic,no…Já teď zmenšuju a vkládám další videjka.Je to prča,když si je prohlížím a vzpomínám…Za chvilku mi přijede dítko,tak ji dám kašičku,okoupu a snad bude spinkat.
Mně se tak stýská po manželovi…Co mám dělat?
Jé a zítra jdu k našim na řízek a br. salát
![]()
Jo to vis ze jo, ja budu objizdet cely unorcata za jeden vikend.
![]()
My mame zase protivku, vstaval ve dve a od ty doby nespi, pac kdybych ho dala v pet jako vcera, tak vytuhne a vstane brzo, tak zkousime, jestli to ma vliv a bude zitra spat alespon do sesti.
A koupeme v sedm, ale asi to dnes bude driv. ![]()
Ahoj holky,
moc vás všechny zdravím ![]()
Snad vás někdy dočtu od té doby co jsem tu nebyla jste napsali 112stránek a to je docela dost
Tak snad jenom tak letně ![]()
Máme akurát problém s usinaáním a trosku spaním… nechceme papat přikmy a už lezem
Takže už ho ani vteřinku nemužu nechat bez dozotu nebot chvilku nekoukáma je v čudu
všechno ho zajíma větčinou osucáva prahy co máme u dveřích nebo stul ![]()
Reo , no tak to jsem ráda, že nejsme jediný, komu nejedou příkrmy. MUDra mi doporučila dát 5 dní až týden oraz a pak začít zas.
Lu,místo toho,abys byla ráda,že přijdeš mezi lidi,tak mrčíš
![]()
Reo
![]()
Tak malá pojedla tak 100kaše,počkám do 7,vykoupu,dám mlíko a nazdar.Jsem teda zvědavka
Jupi jupi Jenik leze!!! Zadny pidalkovani a plazeni se, to je pro mimina.
Prisel na to, jak pouzivat kolinka a ruce zaroven!
![]()
Mah , ať tady nemystifikuju… já se vrátím do práce jen za podmínek který jsem si nakladla (takže se asi stejně nevrátím
), což je, že budu pracovat na částečný úvazek doma. Tak si myslím, že to reálné je i bez hlídání.
Lucci , gratulace Jendovi k lezení!!!! A ten humor tě přejde ![]()
Manža přišel z práce a kouká na Danka… „co to má pod okem?“
No náš ranní karambol jsem fakt neutajila
Chuděra tam fakt toho monokla má
, tak naštěstí to bylo pod oko a ne do oka.
Hlídání… no mě sem klidně někoho přivezte…
dvě nebo tři.. to už mi přijde jedno ![]()
Jo a kdybyste nevěděly… tak my už spíme ![]()
ali: To mi taky doporučila doktorka že mám dát na pár dni si voraz a pak to zkoušet znova..aspon že mi sní nrbo vypije sunar i to musím použít fintu že na dudlajs odstříkam trošku mléka jinak to do pusy neveme…
Uvidíme co bude dál ![]()
My už taky chvilu spíme…
Lu tak přijmi velkou gratulaci k lezení
Jsem si udělala houbovou ze zahrádky od Maggi a budu koukat na Mumii.Nebo jestli najdu někde něco lepšího,nevim
Zuzi … no me to doslo, koukam tady okolo a uz mu asi fakt budu porad za zadkem.
Pockej, urazy nas tayk neminou. ![]()
Lucci , neboj
teď už je to s nima fakt sranda… lehnu si vždycky na zem a oni na mě každý z jedné strany lezou
A nejlepší je Dany… když krmím Lukyho (krmíme v takovém nafukovacím kruhu), tak mi přileze za záda a pak se na mě šplhá
no a otočit se nemůžu bo bych ho zhodila ![]()
Holky jdu po x měsících čumět na bednu… vůbec netuším jestli tam něco je, ale potřebuju trošku vypnout. Tak pa.
Zuzi … jo tak Jenik po nas taky splha. Hrozne ho bavi, kdyz si lehnu a dam si do pusy dudlik obracene za drzatko a on se ke me doplazi a vezme si ho. ![]()
V bedne jde mumie a humoresky, bohuzel manza miluje mumii, tak ji uvidime po stopadesateprvni. ![]()