ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
20.8.07 11:15

Enkal, já nejstarší a taky mi to nepřekvapuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.8.07 11:18

Enkal, já zase nejstarší a taky mi to nepřekvapuje :o A koukám, že už máš chlapečka, jsi teda čiperná, jen tak dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 11:25

Ty jo holky, za poslední 2 týdny se mejm dvoum kamarádkám a jednomu kolegovi z práce narodily miminka … co se to dělo loni v listopadu? (jestli dobře počítám) :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.8.07 12:26

Ahoj holky..

Marty vitej z viletu..normalne kvuli tobe dostal manzel vynadano za to ze mi nikam nejezdime..budes nam muset taky naplanovat nejakej vylet..jenze mi nez se ted nekam dostanem,tak budu v 6-7mesici a to bych asi na tu Snezku uz nedofunila..
Jinak jsem se Marty chtela zeptat,jestli si byla v ty Ikee a jestli tam maji jak jsou kytky,kose tak takovy ty velky prouteny a ratanovy kose? tady na Isl. je maji..ale nevim jestli v CR?

Jinak eve mladej pani moc gratuluju a rychle fotky sem..

S Luciasem jsme celej viken resili trimestry..ze uz jsme z toho ted jeleni uplne..jo a Luci me to teda ukazuje na nejakej ten 14tt ten II.trimestr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.8.07 12:56

Bude to kluk nebo holka? Čekáte miminko? A bude to kluk nebo holka? Nevíte? Tak to zkuste zjistit s námi.
P.S. Možná to vyjde, možná ne.

Bude to chlapec jestliže:

• v prvním trimestru nemáte ranní nevolnosti
  • tep dítěte je menší než 140 úderů za minutu
  • přibíráte zepředu
  • vaše bříško vypadá jak basketbalový míč
  • výrazně vám ztmavly dvorce prsních bradavek
  • bříško je nízko
  • dychtíte po slaném a kyselém jídle
  • toužíte po proteinech = maso a sýr
  • vaše chodidla jsou studenější než byly před otěhotněním
  • chloupky na nohou vám rostou rychleji
  • máte velmi suché ruce
  • váš polštář je otočen k severu když spíte
  • budoucí otec přibírá stejně rychle jako vy
  • těhotenství vás dělá krásnější než předtím
  • vaše moč je světle žlutá
  • váš nos se rozšiřuje
  • když zavěsíte váš snubní prsten nad bříško, točí se dokola
  • trpíte bolestmi hlavy
  • sečtete-li váš věk v době otěhotnění s číslem měsíce, kdy jste počala, číslo je sudé

Bude to děvče jestliže:

• jste trpěla ranní nevolností
  • tep dítěte je alespoň 140 úderů za minutu
  • přibíráte na bocích a hýždích
  • vaše levé ňadro je větší než pravé
  • vlasy dostávají zrzavý odstín
  • bříško je vysoko
  • bříško vypadá jako meloun
  • máte chuť na sladké
  • dychtíte po ovoci
  • chutná vám pomerančový džus
  • nevypadáte tak dobře jako když jste nebyla těhotná
  • jste náladovější
  • tváře vám planou víc než obvykle
  • odmítáte jíst kůrku chleba
  • vaše ňadra opravdu rozkvetla
  • váš polštář je otočen k jihu když spíte
  • vaše moč je tmavě žlutá
  • Když zavěsíte váš snubní prsten nad bříško, kývá se ze strany na stranu
  • Sečtete-li váš věk v době otěhotnění s číslem měsíce, kdy jste počala, číslo je liché
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 13:05

Čau SANDUL … jé, a co když mám od každýho něco? :D :D :D

V Ikče jsem se už dloooho projít nebyla. Já tam v pátek vytáhla Jaromíra na večeři,ale dovnitř jsme nešli (i když jsem to zkoušela), nahodil těsně otrávenej obličej … zvládli jsme se kouknout jenom na šířku dětský postýlky :D

Jinak dřív šlo si na jejich stránkách ověřit, jestli požadované zboží je na skladě,tak to zkus. Teď jsou ty stránky nějaký nový a neměla jsem moc čas je študovat,tak nevim, kde přesně to je teď. Dřív to bylo vždycky u vybranýho zboží jako odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.8.07 13:15
Márty píše: Čau SANDUL … jé, a co když mám od každýho něco? :D :D :D

Tak to bud budes mit holcicku s pindourem nebo chlapecka s vaginou..zalezi ceho ti vic prevlada.. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.8.07 13:42

Já budu mít asi taky nějakýho hermafrodita. Teď se články na tohle téma jen hemží, v sobotní MF taky - prý jestli je matka sekernice, bude to kluk. Takže my to máme jasný :-) Včera se můj táta opil s tchánem a celý večer vykřikovali, že to MUSÍ být kluk - tchánovci mají samý vnučky. Byla to docela sranda. Nakonec skončili u toho, že hlavně, že oni dva jsou kluci, když si tak dobře rozumí a objímali se u toho. Já to pak všechno rozvozila … Já měla takovou chuť na víno …
Holky, už přemýšlíte o kočárku? Já už mám chuť si ho koupit, jsem asi docela prdlá? Už jsme vybírali, zcela výjimečně jsme se s Petrem shodli na Quinny Speedy. chceme trojkolku s ruční brzdou, abysme s ní mohli jezdit na bruslích. Já už bych ho snad objednala, ale bojím se, že se mi pak zalíbí jiný. Ale pro Báru jsem taky měla kočárek snad od 4. měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.8.07 13:55

holky tak i já váhám co to bude.. protože i já mám od každýcho něco.. :lol: hmm asi taky hermafrodit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 14:24

Ježiš! To bude teda úroda hermafotíků!!!!Neměli bychom tu naši diskuzi přejmnovat???? :D :D :D

EMANKO, nejsi prdlá, já už taky koukám po kočárku tak 3 týdny…ještě štěstí, že budu mít nejdřív pokec se sestřenkou,která mi kočárek možná půjčí,takže moje nákupní horečka ještě nedoáhla vrcholu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.8.07 14:32

Ja uz si kocarek vyhlidla..jenze bohuzel se prestal vyrabet v ty moji barve a ty ostatni jsou hrozny..takze jeste pockam co mi padne do oka..protoze se to furt meni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 14:34

A hlavně je na kočárek ještě asi opravdu brzy ne?…do tý doby se nám fakt může zalíbit nějakej jinej…a nebo taky ne a to nás v naší volbě utvrdí 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
20.8.07 15:59

Márty, koukám na to Tvé info pod metříkem.. 11.10. UTZ (20TT) , ale to budeš nít 16+5 tt ne?? a né 20tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 16:25

LUCI, ať počítám,jak počítám,tak mi to vychází na 20TT … jdu tam až v říjnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.8.07 16:28

HOLKY, mažu z práce. Musim ještě do Spořky pro novou kartu do bankomatu, koupit želvám podestýlku a jdem popřát skorotchýni k sobotnímu svátku. To zas bude výživa do žil, těch rad a oprašování synáčka. ještěže jsem po víkendu tak unavená a nebudu mít sílu jí poslouchat … jedním uchem dovnitř,druhym ven … TEDA DOUFÁM!

Večer, až taťka usne sem snad ještě nakouknu.

Tak zatím ahoooj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital