Poradna duly
Jana Čurdová
Enkal, já zase nejstarší a taky mi to nepřekvapuje
A koukám, že už máš chlapečka, jsi teda čiperná, jen tak dál ![]()
Ty jo holky, za poslední 2 týdny se mejm dvoum kamarádkám a jednomu kolegovi z práce narodily miminka … co se to dělo loni v listopadu? (jestli dobře počítám)
![]()
Ahoj holky..
Marty vitej z viletu..normalne kvuli tobe dostal manzel vynadano za to ze mi nikam nejezdime..budes nam muset taky naplanovat nejakej vylet..jenze mi nez se ted nekam dostanem,tak budu v 6-7mesici a to bych asi na tu Snezku uz nedofunila..
Jinak jsem se Marty chtela zeptat,jestli si byla v ty Ikee a jestli tam maji jak jsou kytky,kose tak takovy ty velky prouteny a ratanovy kose? tady na Isl. je maji..ale nevim jestli v CR?
Jinak eve mladej pani moc gratuluju a rychle fotky sem..
S Luciasem jsme celej viken resili trimestry..ze uz jsme z toho ted jeleni uplne..jo a Luci me to teda ukazuje na nejakej ten 14tt ten II.trimestr..
Bude to kluk nebo holka? Čekáte miminko? A bude to kluk nebo holka? Nevíte? Tak to zkuste zjistit s námi.
P.S. Možná to vyjde, možná ne.
Bude to chlapec jestliže:
Bude to děvče jestliže:
Čau SANDUL … jé, a co když mám od každýho něco?
![]()
V Ikče jsem se už dloooho projít nebyla. Já tam v pátek vytáhla Jaromíra na večeři,ale dovnitř jsme nešli (i když jsem to zkoušela), nahodil těsně otrávenej obličej … zvládli jsme se kouknout jenom na šířku dětský postýlky ![]()
Jinak dřív šlo si na jejich stránkách ověřit, jestli požadované zboží je na skladě,tak to zkus. Teď jsou ty stránky nějaký nový a neměla jsem moc čas je študovat,tak nevim, kde přesně to je teď. Dřív to bylo vždycky u vybranýho zboží jako odkaz…
Márty píše: Čau SANDUL … jé, a co když mám od každýho něco?![]()
![]()
Tak to bud budes mit holcicku s pindourem nebo chlapecka s vaginou..zalezi ceho ti vic prevlada.. ![]()
Já budu mít asi taky nějakýho hermafrodita. Teď se články na tohle téma jen hemží, v sobotní MF taky - prý jestli je matka sekernice, bude to kluk. Takže my to máme jasný
Včera se můj táta opil s tchánem a celý večer vykřikovali, že to MUSÍ být kluk - tchánovci mají samý vnučky. Byla to docela sranda. Nakonec skončili u toho, že hlavně, že oni dva jsou kluci, když si tak dobře rozumí a objímali se u toho. Já to pak všechno rozvozila … Já měla takovou chuť na víno …
Holky, už přemýšlíte o kočárku? Já už mám chuť si ho koupit, jsem asi docela prdlá? Už jsme vybírali, zcela výjimečně jsme se s Petrem shodli na Quinny Speedy. chceme trojkolku s ruční brzdou, abysme s ní mohli jezdit na bruslích. Já už bych ho snad objednala, ale bojím se, že se mi pak zalíbí jiný. Ale pro Báru jsem taky měla kočárek snad od 4. měsíce.
holky tak i já váhám co to bude.. protože i já mám od každýcho něco..
hmm asi taky hermafrodit
![]()
Ježiš! To bude teda úroda hermafotíků!!!!Neměli bychom tu naši diskuzi přejmnovat????
![]()
EMANKO, nejsi prdlá, já už taky koukám po kočárku tak 3 týdny…ještě štěstí, že budu mít nejdřív pokec se sestřenkou,která mi kočárek možná půjčí,takže moje nákupní horečka ještě nedoáhla vrcholu ![]()
Ja uz si kocarek vyhlidla..jenze bohuzel se prestal vyrabet v ty moji barve a ty ostatni jsou hrozny..takze jeste pockam co mi padne do oka..protoze se to furt meni..
A hlavně je na kočárek ještě asi opravdu brzy ne?…do tý doby se nám fakt může zalíbit nějakej jinej…a nebo taky ne a to nás v naší volbě utvrdí ![]()
Márty, koukám na to Tvé info pod metříkem.. 11.10. UTZ (20TT) , ale to budeš nít 16+5 tt ne?? a né 20tt
LUCI, ať počítám,jak počítám,tak mi to vychází na 20TT … jdu tam až v říjnu ![]()
HOLKY, mažu z práce. Musim ještě do Spořky pro novou kartu do bankomatu, koupit želvám podestýlku a jdem popřát skorotchýni k sobotnímu svátku. To zas bude výživa do žil, těch rad a oprašování synáčka. ještěže jsem po víkendu tak unavená a nebudu mít sílu jí poslouchat … jedním uchem dovnitř,druhym ven … TEDA DOUFÁM!
Večer, až taťka usne sem snad ještě nakouknu.
Tak zatím ahoooj ![]()