ÚNOR 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
9.7.07 18:51

Anlea, no já vím, že čím dýl člověk na poklad do bříška čeká tím víc se bojí :? Taky jsem si chvilku počkala, ale určitě jsi si užila víc :roll: Tak už určitě přijde jen to dobrý :wink:

Sandulko, tak to asi už bude srdíčko, ne? Tak pak dej vědět, abych věděla co v pátek čekat :wink:
A jak dlouho budete ještě tady? Nebo mi to uniklo a už jste zpátky? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
9.7.07 19:58

Ahjky holčiny, tak sem zase zpět.. než jsem dočetla Snažilky a pak vás.. málem jsem si oči učetla.. koukám, že je tu docela mrtvoučko, čekala jsem, že tu bude docela živo, že nás tu bude pěkně přibývat.
No já jdu na kontrolu až za týden a jsem taky moc zvědavá jak se bude všechno vyvíjet a hlavně jestli bude vidět srdíčko a bude vše ok.. taky mám z toho maličko strach.. ale jen maličko :wink: Barbaro budu Ti držet palečky, aby bylo vše ok a konečně se na vás usmálo štěstíčko! :srdce:

Jinak mne nevolnosti celkem povolily.. snažím se něco furt zobat a jak jde na mne hlad hned se musím najíst a to mi pomáhá, jakmile mám chvilinku hlad, začne mi být zle, jsem jako bláto a pomalu nemůžu ani chodit.. hnus no a únava taky maličko povolila, ale jen maličko jo a špatně se mi spí.. furt se budím, furt se točím a převracím.. jsem z toho celá nešťastná, tak bych se ráda zase pořádně vyspala a tvrdě.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 10:53

Hlásím že už jsme po kontrole,miminko nám roste přímo ukázkově. Máme obrovskou radot,dneska toho drobečka viděla i dcera s manželem a byly moc šťastní že je všechno v pořádku 17.7 si už jdu pro průkazku.
Termín máme spočítanej na 17.února

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.7.07 11:54

Anleo, tak to je super, moc gratuluji :wink: :-) :-) :-) A už bylo srdíčko? A jak je velký?

A jak jsi na tom s nevolnostma a těhu příznakama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:11

ANN, já už ani nevím jak bylo mimi velký,mě stačilo když jsem slyšela že je ukázkový,že je všechno v pořádku a už jsem to nějak nevnímala.Už jem jen viděla jak se manželovi rozzářily očička,to bylo moc krásný. Srdíčko jsme měly vidět už minule před 14 dny.Teda pan doktor ho viděl už minule,já až dneska,minule jsem mu to odkývala ale nic jem tam neviděla.
Těhu příznaky mám,ráno když se hned nenajim tak je mi špatně, taky mě bolí prsa a cítím větší únavu.
Taky jsem přemýšlela nad porodem,je to půl roku co jsem rodila císařem tak nevím jestly mě nechaj rodit normálně a nebo jestly mě čeká další císař,no uvidíme,ještě je to daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:14

Teť jsem si podle metříku všimla že jsme úplně stejně těhotné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 12:24

Ahoj,
priznam se ze vas sleduju, jednak kvuli tomu ze mam zatim termin 3.3. ale to se muze jeste hodne posunout a jednak ze tu jsou holciny z budoucich snazilek :D

ale proc vam sem lezu:
anleo, a co na to doktor ze jsi otehotnela tak brzo po cisari? ja jsem deset mesicu od cisare a desim se toho jak me doktorka ve ctvrtek sprdne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:30

No,víš,u nás je to složitější,jsem sice chvíly po císaři ale bohužel bez miminka,malej nám při porodu zemřel a sami doktoři nám doporučily půl roku počkat a pokusit se o to znovu takže z nás měl doktor spíš velkou radost že se to povedlo takhle rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.7.07 12:30

Enko, jsem se dloho neviděly :wink:

Anleo, mám to podle MS, ale nesedí mi to, protože mám dlouhý cykly… :roll:
Ale je super, že je ukázkový, tak jen tak dál :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.7.07 12:33

Tak to je mi líto :( co se přihodilo? Teda jestli o tom chceš mluvit… :roll:

A dcerunce je kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 12:36

Anleo, aha to jsem nevedela :cry: :cry: :cry: za to se moc omlovam, ale krasne se vam to povedlo a tedka uz vsechno bude dobry uvidis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:37

Včera nám tady vyšel o malym článek, andělíček Venda,tak jestly chceš tak tam je všechno popsané. Malé Alence už bude na vánoce 6.Už je to velká slečna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:39

Já tomu věřim,po tom všem čím jsme si prošly už to bude jen dobrý,tohle miminko je naše vymodlený a já ho jen tak nedám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
10.7.07 12:39

Anleo, ten jsem cetla a brecela jsem u toho jen jsem si neuvedomila ze je od tebe… strasne moc se jeste jednou omlouvam… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.7.07 12:42

Vůbec se neomlouvej,tos nemohla vědět. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie