Poradna duly
Jana Čurdová
jsem si představila Sandul, jak v únoru leží na sněhu, za ruku ji drží Tibi a ona rodí
![]()
Márty, není zač
a kolik pak Ti je, když je to letos podruhé? ![]()
Márty, nespi a koukej něco dělat
![]()
Taky bych spala, ale musím počkat až dorazím domů ![]()
Luci,
vše nejlepší k narozeninám.
Holky, mě je čím dál víc špatně, myslela jsem,že to přejde a opak je pravdou. Mám problém se ráno nasnídat, oběd je z povinnosti a večer aspoň rohlík. Už ani ovoce nepomáhá. A ráno,učesat se,když mi vypadnou 2-3vlasy, úkol nad mé síly. ![]()
FYZIKARKO, mě pomohly zázvorový lízátka (koupíš v lékárně jako lízítka pro těhule) nebo zázvorovej čaj. Buď si ho koupíš v pytlíku je od JEMČI Citón se zázvorem, nebo si kup čerstvej zázvor a nastrouhanej si ho zalej horkou vodou.
To mám radost, že jste se všechny tak pobavily, ale led dělá dobře. Když jsem ležela na pokoji po porodu Báry, moje sousedka dostala naplněný kondom vodou a zmrzlý a různě si to tam tak přikládala a hladila, no vypadalo to příšerně, jak s vibrátorem, byla to dost prča
Ale pomohlo jí to!
Taky blahopřeju skupině, která má dneska narozeniny ![]()
Jé vy jste mi pochválily, to mám dneska dobrou náladu. Já ani nemám nějaký depky ze svýho věku, spíš mi pořád vzadu v hlavě visí, aby bylo všechno v pořádku. Pořád teď řeším amniocentézu, doktor říkal, že teď se už neposílá automaticky po 35 letech, ale podle výsledků. Na genetiku mi pošle určitě a tam se rozhodne. Ale čtu na netu ty příběhu, jak se stane, že miminko po odběru umře, je tam 1% pravděpodobnost a pořád o tom přemýšlím, jestli jo nebo ne. Bohužel jsem takovej přemejšlivej typ ![]()
N dnes ráno jsem byla na kosmetice od 6,00 no a můžu vám říct, že jsem tedy pěkně trpěla.. paní měla u mne naplánovanou masáž obličeje a nakonec jsme museli čistit, jelikož každej den co se vzbudím mi přibyde další a další pupínek. Humus, ani v pubertě jsem takhle nevypadala. No ale potěšila mě, že říkala, že to vypadá, že to by mělo být všechno a zas by to mělo být ok. Že to v těhu bývá chvilkové, aspoň podle toho jak to vypadalou mne. Tak doufám, že je to pravda, protože jsem si už říkala, že to snad neskončí. ![]()
Dobré ránko všem.
Tak u nás prší a prší, konečně.
Márty, lízátka jsem zkoušela a nepomáhají. Zkusím ten čaj, snad zabere. ZA týden jdu do práce, po 7týdnech prázdnin, tak doufám, že budu mít solidní rozvrh a nevolnosti přejdou.
LUCI, já taky vypadám jako po moru. Ale už se mi to taky trochu lepčí. Fakt mě pobavila jedna knížka, kde psali, že je možné že se mi může na obličeji vyskytnout pár pupínků - CHA! ![]()
FYZIKARKO, zkus no…ještě mi taky pomohlo jíst…nebo spíš něco ďobat, prostě jsem nesměla mít prázdnej žaludek…ale to už jsi určitě taky vyzkoušela ![]()
Dobré ráno ![]()
Taky nemůžu mít prázdnej žaludek, jinak mi je špatně ![]()
A hlásím se do klubu pupínkatejch ![]()