Poradna duly
Jana Čurdová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo Koale to bych mu dala
bych jim řekla, ať si to uklidí sami, když se jim to nelíbí ![]()
Klari:Davidek je bozi a sedi ti nadherne, na to, ze se posadil nedavno, tak sedi supracky. No jo - supracke auto - supracky klucina ![]()
Koale:tak dej tete hadr do ruky a muze kmitat. Kdyz si vzpomenu jaka byla uklizecka v nemocnici na gynde ve F-M, tak si to nedovedu predstavit. Nejdrive umyla kachle na Wc a pak jidelni stoliky a stul
![]()
Na ocnim O.K. - maly statecny. Ma kolem 2 dioptrii, ale to je v jeho veku pry normalni. Spise mam ocekavat, ze muze kratkozrakost zdedit po me a muze se to projevit ve skolnim veku a kontrola za pul roku.
Tak jsem se nechala rovnou prepsat taky a mame s malym stejnou ocni.
Me ale moc nepotesila. Z mojich dvojek mi namerila trojky. Ale nechala jsem si stare brylky ikdyz mam na nove narok. Ten pulrok vydrzim a pak pouvazuji nad novymi - jsou maleho nejoblibenejsi hrackou, takze nove mi znicit nemusi a vidim pres ne dobre, i kdyz pres 2,5 jsem videla lip ![]()
Cestou jsem se teda stavila i pediatricce. Nenasla nic, takze jen nachlazeni
. Aspon mam klid a ze jsem nic nezanedbala.
A tu horecku pripsala zrejme k tomu zoubku.
ahojky
jé Klarisuper autí, Maru dostane asi Jeep nebo Hummer k vánocům, je pro dva tak bude vozit holky a ty ho pak zdědí
Nosánku je fajn, že jak oční tak dětská dopadly dobře…hlavně, že jsi klidná ![]()
Ten můj malinkej prdlouš je boží, teď si pořád sedá a když se posadí, tak se podívá na mě a čeká kdy mu zatleskam a pochválim ho ![]()
Kláry tak koukej pěkně tleskat, to dělá kvůli tobě ![]()
Nosánek to byla teda hustá uklízečka
Já myslim že Daneček je taky pro, abys ty starý brýle nevyměňovala, takhle aspoň neuvidíš každou lumpárnu ![]()
Grepik jé tak to se bude holkám určitě líbit
Žá-ba já si říkala, jak jsi na to mohla přijít podle toho že chci fotku tvýho výrobku ![]()
Tak a jdu čekat tu vzácnou návštěvu ![]()
koale píše:
Kláry tak koukej pěkně tleskat, to dělá kvůli tobě
Nosánek to byla teda hustá uklízečkaJá myslim že Daneček je taky pro, abys ty starý brýle nevyměňovala, takhle aspoň neuvidíš každou lumpárnu
Grepik jé tak to se bude holkám určitě líbitŽá-ba já si říkala, jak jsi na to mohla přijít podle toho že chci fotku tvýho výrobku
Tak a jdu čekat tu vzácnou návštěvu
to bude, ale až budou větší, rodiče to chtěli koupit M. už dřív, ale furt jsem je držela a hurá teď je ten správnej čas ![]()
Máme po návštěvě…málem jsme prošli, pak ale Matýsek zalezl za sedačku a zatřásl kytkou až z ní opadaly listy, takže tety synek začal ihned volat: „mami pojď se podívat jakej je tu bordel“.No tak snad máme do narozenin zase klid ![]()
Koale taky bych mu dala jednu výchovnou…neni to takovej ten klasickej rozmazlenej smrad? Ty já nemůžu ani vidět ![]()
No hlavně, že jsi to přežila, já bych je zabila oba ![]()
klaaras- no jooo, chlapi
. Davídek musí být fakt roztomilej
- tak doufám, že to tleskání neflákáš
.
nosánek- to je fajn, že jste dopadli dobře (i když teda Ty tolik ne - ale slyšela jsem, že po porodu/porodech je to docela častý, že se zrak zhorší
), i k té neurologii gratuluju, je to šikula, chlapec jeden nedonošenej
.
Ještě jsem zapomněla pochválit Grepikovic čertice
!
koale-
to bude pěknej pedant! Že by po mamince
? No, aspoň víš, co do příště doladit - nakoupit umělé květiny (ale nezapomeň je řádně osprchovat od prachu!!!
)
TAkovou návštěvu bych si příště přes prách nepustila ![]()
Holky já jsem zase slaměná vdova ![]()
Žábo to víš že ne, tleskám jak divá
to je moje celodenní náplň práce ![]()
Kaspi nic si z toho nedělej, já jsem slaměná vdova pořád
nemáme to lehký ![]()
Kaspi já taky
. Ten Tvůj zas někde „paří/kafuje“? Můj posiluje
. Má pauzu na baráku, tak dohání svaly, aby měl prej od jara zase co hubnout
.
A já jdu ""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s6418.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s6418.gif .
Žábo taky se u toho žehlení budeš takhle smát
já musim taky žehlit, ale nemůžu se k tomu dokopat ![]()
VVV to auto kupovala na aukru, normálně v sekci děti-autíčka…v rychlosti jsem koukala, ale tohle už jsem tam nenašla, možná bude někde dál, koukala jsem jen na začátku ![]()
Žá-ba má sraz fotografů x=115;y=40;s=„s11725“;
Já se tentokrát neúčastním:) Ale na cvičení bych taky zašla x=67;y=127;s=„s12342“;
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat