Snažení úplně poprvé

Napsat příspěvek
Velikost písma:
571
25.9.12 17:14

@mandlicek to je pravda, to by bylo horší :palec:. :srdce: Takže začínáte se snažením už od prosince jo? :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.9.12 09:16
@Věrka9 píše:
@mandlicek to je pravda, to by bylo horší :palec:. :srdce: Takže začínáte se snažením už od prosince jo? :srdce: :hug:

to teda :nevim:

jj, zaciname od prosince, takze to o ten mesic posuneme, ono se to nezblazni :D:D:D :mrgreen: :hug: a ja se tesim, navic v prosinci budu mit prohlidku na gynde, tak to bude cca mes. od douziti HA, takze treba uz uvidim na UTZ uz „fungujici“ vajecniky :pankac:, ptz v psl. letech pri uzivani HA tam toho moc videt nebylo… ale rikam si, ze bude hoooodne velka nahoda a klika, kdyz nam to vyjde na poprve :hug: ale to nevadi, tesim se moc :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.9.12 10:47

Efulka

Já vím ale přesně jak říkáš lehce se to říká a těžce dělá :) ale snažím se říkám si, že když to nevyjde ted tak prostě si ještě něco spolu užijem a našetříme vic penízek atd..ale pak zas si představuju jaké by to bylo už mít bříško a nejhorši je když vidím nějaké věcičky na mimi co se mi moc líbí tak si vždycky říkám, že je škoda, že to nemůžu koupit..a nejhorší je to když mam ovulaci a přítel je třeba v práci nebo nám to zrovna na „snažení“ nevychází.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.9.12 11:03

@Ivíííí

Taky mám takový „výkyvy“ nálad :) Že jednou si řeknu, že neva, když to nevyjde tento měsíc, že příští měsíc je také fajn.. atd. Ale druhý den se vzbudím a jsem skoro ve stresu, co když to tento měsíc nevyjde :D
Jsme holt v tomto trocha praštěný :lol:
Ale jak vidíš, tak v tom lítáme všechny. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
26.9.12 11:10

Efulka

:) jsem ráda, že jsem narazila na tuhle stránku protže jednak jsem se tu dozvěděla spustu novinek a tipu a hlavně poznala spoustu holek co jsou na tom stejně a cití to stejně ;) ale ty už máš dítě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.9.12 11:12

Jj, souhlasim s vama holky, proste to tak je, ja si taky jeden den reknu, nevadi mi, kdyz to nevyjde hned na poprvy, ale treba az v breznu a za tyden se vzbudim a rikam si, sakra, proc beru tu HA az do listopadu, uz bych na to mela kaslat :cert: a za dva dny zase pohoda a teseni se :mrgreen: :hug: proste asi klasika…

holky, ktere jeste nejste v uzavrene diskuzi, nechcete se za nama pridat, at neprobirame stejnou vec paralelne ve 2 diskuzich?

https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…

:dance: :dance: rady vas tam uvitame :dance: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.9.12 11:13

@Ivíííí

Jj, zatím jedno :D A rádi bychom druhé. Abychom to měli „z krku“ :D a pak se věnovali už jen výchově a ostatním radovánkám :mrgreen: :mrgreen:
Upřímně si nedokážu představit, že bych teď byla tři roky na RD a pak šla do práce a pak šla znovu domů na mateřskou. By se mi asi už nechtělo :nevim: Člověk než se dostane zase do pracovního procesu a hned, aby šel z práce znovu pryč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4843
26.9.12 11:15

Jojoo, pojďte za námi do uzavřené skupinky :) jsme tam všechny, co jsme tu a aspoň nás tam nikdo neočučuje :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
26.9.12 11:22

@Efulka tak tak souhlasim, sup sup za nama holky ;)

a co se tyce te MD, my planujeme taky 2 deti, no ja to mam vtipny, ptz 1. MD budu mit (pokud vse bude ok) normalne placenou, ale vzhledem k me praci na dobu urcitou nebudu mit narok na 2. MD pokud nejak neodpracuji alespon tech 272 dni (na zdravotnim hlavne) :zed: :pocitac:, tak si rikam, ze mozna zkusim nejake podnikani, az budu na materske a uvidim, taky bych chtela mit obe decka kousek od sebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí