Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky…
Mám dítě 5 let ve výhradce…
Ale zjistila jsem, po rozmluvě s prckem, po následné návštěvě psychologa, že k otci z pro nás celkem vážného důvodu nechce. Otec naše Dítě psychicky týrá, nevšímá si ho když je u něj a bije ho…Navíc, i já před dvěma lety navštěvovala psychologa, protože mě psychicky vydiral. Máme vše dané jen domluvou ústní, žádný další papír, noc. Soudně je dítě v mé péči. Chci upravit styk tak, že nechci ani jednomu v ničem bránit. Byla bych ráda, kdyby to zůstalo nadále na domluvě, ale pouze pokud bude prcek chtít, na celé odpoledne, klidně obden, ale nepreji si, aby u něj přespával. Máme k tomu důvody. A hlavně, prcek ani nechce, spíše pláče, když k němu má jet, až hystericky…
Myslíte, že je nějaká šance?
Pokud to chce i otec na domluve, tak v tom nevidim problem, ale soudne uz jo. Jestli otec ma zajem tak soud mu da sirsi styk a ty s tim nic neudelas. K tem problemum synovym. Doporuci poradnu pro syna a otce na zlepseni jejich vztahu. Vztah bych podporovala a otci styk nezakazovala ani ten nocni. Soud to muže brat jako braneni a ockovani proti otci
@3322Martinka píše:
Pokud to chce i otec na domluve, tak v tom nevidim problem, ale soudne uz jo. Jestli otec ma zajem tak soud mu da sirsi styk a ty s tim nic neudelas. K tem problemum synovym. Doporuci poradnu pro syna a otce na zlepseni jejich vztahu. Vztah bych podporovala a otci styk nezakazovala ani ten nocni. Soud to muže brat jako braneni a ockovani proti otci
Jako vážně bys posílala dítě k otci, který ho bije a psychicky týrá? Já teda svýmu dítěti nedala ani pohlavek. Je mu skoro 6 let. Dost by mi to vadilo a udělala bych všechno pro to, aby ho už neviděl.
@PetůniePet bije ho tak, že má modřiny? Pokud ano, tak to nafot.. Syna bych poslala k psycholožce a chtěla bych od ní posudek, pak podle zjištění psychologa bych se eventuálně obrátila na soud a požádala o úpravu styku…
@sediza píše:
Jako vážně bys posílala dítě k otci, který ho bije a psychicky týrá? Já teda svýmu dítěti nedala ani pohlavek. Je mu skoro 6 let. Dost by mi to vadilo a udělala bych všechno pro to, aby ho už neviděl.
Tak vis co, otec ditete asi takladatelku neznasilnil…ona si ho dobrovolne vybraka za otce ditete, driv ji asi tak desnej neprisel ![]()
@kalie píše:
Tak vis co, otec ditete asi takladatelku neznasilnil…ona si ho dobrovolne vybraka za otce ditete, driv ji asi tak desnej neprisel
Takze kdyz nekdo s někým začne chodit a udělá si s ním dítě, ten člověk pak někoho úmyslně zavraždí, tak mu má i potom dávat dítě? Lidi se často přetvařují…vydrží jim to mnohdy i dlouhou dobu. Nesoudila bych zakladatelku…a rozhodne bych se snažila ochránit svoje dítě.
@kalie píše:Takze kdyz nekdo s někým začne chodit a udělá si s ním dítě, ten člověk pak někoho úmyslně zavraždí, tak mu má i potom dávat dítě? Lidi se často přetvařují…vydrží jim to mnohdy i dlouhou dobu. Nesoudila bych zakladatelku…a rozhodne bych se snažila ochránit svoje dítě.
Tak vis co, otec ditete asi takladatelku neznasilnil…ona si ho dobrovolne vybraka za otce ditete, driv ji asi tak desnej neprisel
@kalie píše:
A HLAVNĚ pokud ona ví, že dítě bije a jednou mu treba vážně ublíží, může klidne i kna mít problémy u soudu, protože tomu nezabránila, i když věděla, že se to děje..
@sediza ale samozrejme, ja bych se tez snazila dite chranit. Jen si rikam, ze je to asi dost casty model, ze si udelam dite s nagorem a pak resim dalsich minimalne deset let, jak to dite pred magorem, s nimz jsem si to dite dobrovolne udelaka, chranit.
Pokud na dukazy, ze ex dite tyra, tak je samozrejme soudu predlozit.