Úprava styku, podobná zkušenost?

5.9.20 12:07

Úprava styku,podobná zkušenost.?

Ahoj holky…
Mám dítě 5 let ve výhradce…
Ale zjistila jsem, po rozmluvě s prckem, po následné návštěvě psychologa, že k otci z pro nás celkem vážného důvodu nechce. Otec naše Dítě psychicky týrá, nevšímá si ho když je u něj a bije ho…Navíc, i já před dvěma lety navštěvovala psychologa, protože mě psychicky vydiral. Máme vše dané jen domluvou ústní, žádný další papír, noc. Soudně je dítě v mé péči. Chci upravit styk tak, že nechci ani jednomu v ničem bránit. Byla bych ráda, kdyby to zůstalo nadále na domluvě, ale pouze pokud bude prcek chtít, na celé odpoledne, klidně obden, ale nepreji si, aby u něj přespával. Máme k tomu důvody. A hlavně, prcek ani nechce, spíše pláče, když k němu má jet, až hystericky…
Myslíte, že je nějaká šance?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69
5.9.20 12:20

Pokud to chce i otec na domluve, tak v tom nevidim problem, ale soudne uz jo. Jestli otec ma zajem tak soud mu da sirsi styk a ty s tim nic neudelas. K tem problemum synovym. Doporuci poradnu pro syna a otce na zlepseni jejich vztahu. Vztah bych podporovala a otci styk nezakazovala ani ten nocni. Soud to muže brat jako braneni a ockovani proti otci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
5.9.20 13:21
@3322Martinka píše:
Pokud to chce i otec na domluve, tak v tom nevidim problem, ale soudne uz jo. Jestli otec ma zajem tak soud mu da sirsi styk a ty s tim nic neudelas. K tem problemum synovym. Doporuci poradnu pro syna a otce na zlepseni jejich vztahu. Vztah bych podporovala a otci styk nezakazovala ani ten nocni. Soud to muže brat jako braneni a ockovani proti otci

Jako vážně bys posílala dítě k otci, který ho bije a psychicky týrá? Já teda svýmu dítěti nedala ani pohlavek. Je mu skoro 6 let. Dost by mi to vadilo a udělala bych všechno pro to, aby ho už neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
5.9.20 14:13

@PetůniePet bije ho tak, že má modřiny? Pokud ano, tak to nafot.. Syna bych poslala k psycholožce a chtěla bych od ní posudek, pak podle zjištění psychologa bych se eventuálně obrátila na soud a požádala o úpravu styku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.9.20 14:21
@sediza píše:
Jako vážně bys posílala dítě k otci, který ho bije a psychicky týrá? Já teda svýmu dítěti nedala ani pohlavek. Je mu skoro 6 let. Dost by mi to vadilo a udělala bych všechno pro to, aby ho už neviděl.

Tak vis co, otec ditete asi takladatelku neznasilnil…ona si ho dobrovolne vybraka za otce ditete, driv ji asi tak desnej neprisel :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
5.9.20 14:33
@kalie píše:
Tak vis co, otec ditete asi takladatelku neznasilnil…ona si ho dobrovolne vybraka za otce ditete, driv ji asi tak desnej neprisel :roll:

Takze kdyz nekdo s někým začne chodit a udělá si s ním dítě, ten člověk pak někoho úmyslně zavraždí, tak mu má i potom dávat dítě? Lidi se často přetvařují…vydrží jim to mnohdy i dlouhou dobu. Nesoudila bych zakladatelku…a rozhodne bych se snažila ochránit svoje dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
5.9.20 14:36
@kalie píše:
Tak vis co, otec ditete asi takladatelku neznasilnil…ona si ho dobrovolne vybraka za otce ditete, driv ji asi tak desnej neprisel :roll:
Takze kdyz nekdo s někým začne chodit a udělá si s ním dítě, ten člověk pak někoho úmyslně zavraždí, tak mu má i potom dávat dítě? Lidi se často přetvařují…vydrží jim to mnohdy i dlouhou dobu. Nesoudila bych zakladatelku…a rozhodne bych se snažila ochránit svoje dítě.
@kalie píše:

A HLAVNĚ pokud ona ví, že dítě bije a jednou mu treba vážně ublíží, může klidne i kna mít problémy u soudu, protože tomu nezabránila, i když věděla, že se to děje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
5.9.20 14:50

@sediza ale samozrejme, ja bych se tez snazila dite chranit. Jen si rikam, ze je to asi dost casty model, ze si udelam dite s nagorem a pak resim dalsich minimalne deset let, jak to dite pred magorem, s nimz jsem si to dite dobrovolne udelaka, chranit. :think: Pokud na dukazy, ze ex dite tyra, tak je samozrejme soudu predlozit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová