Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky holky,
mám dotaz. Jako asi většina tady jsme všechny po dítěti, ať už po jednom nebo více. Každopádně bohužel mé tělo není takové jako před těhu a za to mi to stálo. Ale teď co je malý větší tak víc mi vadí má prsa. I před svým vlastním chlapem se stydím a při sexu být v poloze kde mi prsa padají k zemi je pohled před kterým se ho snažím ubránit. Ačkoliv tvrdí jak mu to nevadí, ale mě to prostě vadí.
No a má otázka zní má někdo zkušenosti s operativním upravením prsou? Zpevnění a zvednutí? Jelikož mi je jasné, že cvičením se to asi těžko dá do pořádku.
Tak chci sbírat informace, ať vím co nejvíc info o tom a po druhém dítku se na to vrhnu. Nejspíš
Cim to je, ze lide neumi starnout? Na co ta prsa mas? Nauc se mit se rada takovou jaka jsi a nenech se zblbnout tim, jak se nam snazi vnutit, ze mame vypadat.
V praci vidam upravena prsa porad a cim dal vic mi to prijde u normalni zeny nenormalni a vetsinou to ani nevypada moc dobre, natoz prirozene (casto nechapu, jak s necim takovym muze byt nekdo spokojeny - ale chapu, ze za vynalozene desitky tisic, se jim to proste libit musi, ze).
Ja jsem s nimi take nebyla spokojena, potom co byl male rok jsem sla na modelaci, velikost zustala stejna - B, ale vzali kus kuze a dali mi je nahoru. Stalo to i s par dny na luzku 18tis a nelituju. Nevim proc bych ve 24 mela mit do konce zivota vesaky a stydet se i ve sprse nebo pri sexu. Zkousela jsem brat i ruzne druhy HA a cekala zda se za 3-4mesice zvetsi… bez push up jsem nevysla ven - z normalni podprsenky doslova ta volna kuze vylezala, a to jsem zkousela x typu podprsenek.. hnus. Ted jsem stastna a nemenila bych, cekat dalsi roky a furt si na to zvykat, proc? Kdyz jsou tyhle moznosti. Az budu mit sediny, tak si take vlasy nabarvim, az zacnou vrasky, tak si take koupim krem proti vraskam…
http://www.plastikapraha.cz/…lastika.html Tady mas napsany vsechno info, neni to zadna tragedie, zarid si nekde konzultaci, je to lepsi nez to resit po netu, u kazdeho to probiha individualne
@AndelaCerna píše:
Ja jsem s nimi take nebyla spokojena, potom co byl male rok jsem sla na modelaci, velikost zustala stejna - B, ale vzali kus kuze a dali mi je nahoru. Stalo to i s par dny na luzku 18tis a nelituju. Nevim proc bych ve 24 mela mit do konce zivota vesaky a stydet se i ve sprse nebo pri sexu. Zkousela jsem brat i ruzne druhy HA a cekala zda se za 3-4mesice zvetsi… bez push up jsem nevysla ven - z normalni podprsenky doslova ta volna kuze vylezala, a to jsem zkousela x typu podprsenek.. hnus. Ted jsem stastna a nemenila bych, cekat dalsi roky a furt si na to zvykat, proc? Kdyz jsou tyhle moznosti. Az budu mit sediny, tak si take vlasy nabarvim, az zacnou vrasky, tak si take koupim krem proti vraskam…
No, problem to jen odsunulo, vesaky budou i tak, jen o neco pozdeji. Podstupovat kvuli tomu operaci, ktera ma sva rizika, kdyz problem je jen v hlave, me osobne neprijde adekvatni.
Mezi operaci a barvenim vlasu vidim tedy pomerne zasadni rozdil. Ze je to jako podobna vec prezentovano i v mediich, mi taky neprijde v poradku.
@AndelaCerna moc děkuji za odpověď. A souhlasím na co být mladá a mít prsa jako ženská po 5 dětech? Ano až mi bude 45 nebudu to řešit to bude již adekvátní věk a dá se s tím počítat, ale takto brzo? Navíc nechci si tam rvát silikony mě má prsa vyhovují jen trochu zvednout a zpevnit a budu spokojená.
@Pucinka0 píše:
@AndelaCerna moc děkuji za odpověď. A souhlasím na co být mladá a mít prsa jako ženská po 5 dětech? Ano až mi bude 45 nebudu to řešit to bude již adekvátní věk a dá se s tím počítat, ale takto brzo? Navíc nechci si tam rvát silikony mě má prsa vyhovují jen trochu zvednout a zpevnit a budu spokojená.
Jak myslis. V 45 letech si nebudes pripadat stara a tim padem ti to nebude min vadit, ale uz budes vedet, ze jsou v zivote daleko dulezitejsi veci.