Poradna duly
Jana Čurdová
@jarunka86 to me taky bolela pri stimulaci, ale co jsem otehu; tak to preslo…kvuli tomu urcite stresy neme
@Lucia81 Me to prave nepreslo, zacaly bolet mnohem vic…a ted zas min, tak ja nevim
kazdopadne plnejsi jsou porad, tak snad je to ok.
Ahoj holky, jsem teprve 3.den po ET, ale moc doufám, že se k vám budu moct za pár dní po 4 letech konečně přidat jako nastávající mamina ![]()
@pastelka86 ahoj, tak drzim pesti! Doufam ze nejsi z tech, co testuji nejak extra brzo, ja to nechala na 13.den po et petidennich embryi (i kdyz me hodne svrbely prsty, kdyz jsem mela ty testy uz doma) - a jsem rada, protoze ani ten 13.den jsem nemela zadnou extra jasnou dalnici, a to se mi pritom chytly dvojcatka a dalsi den jsem mela hcg 500. Kdybych testovala driv, tak bych se akorat stresovala duchama.
tak vydrz a snad pak na tebe bude cekat nejkrasnejsi prekvapeni ![]()
@bibous píše:
@pastelka86 ahoj, tak drzim pesti! Doufam ze nejsi z tech, co testuji nejak extra brzo, ja to nechala na 13.den po et petidennich embryi (i kdyz me hodne svrbely prsty, kdyz jsem mela ty testy uz doma) - a jsem rada, protoze ani ten 13.den jsem nemela zadnou extra jasnou dalnici, a to se mi pritom chytly dvojcatka a dalsi den jsem mela hcg 500. Kdybych testovala driv, tak bych se akorat stresovala duchama.
tak vydrz a snad pak na tebe bude cekat nejkrasnejsi prekvapeni
presne tak, ja se nechala vyblbnout a udelala si test 8. po ET a byl bily, takze smutek. Jenze jsem pak zjistila, ze Lutinus, ktery jsem brala, ms nezdrzuje a tak mi zustavala nadeje a 11. den byla slaba carkapo zaschnuti testu, pak uz to sililo a 14. den jsem mela hcg pres 650.
@bibous ja si pri prvnich trech transferech taky rikala, ze testit nebudu. Ted pri ctvrtem jsem zacla po 5 dnech spinit. Orbala jsem to a vsem oznamila, ze to neklaplo. Sesty den vecer bylo spineni pryc. 8.den jsem si chtela zkratit utrpeni. A byl tam duch. Prvni v mem zivote. Ja myslim, ze kazda jsme jina… Takze kdo chce testit, at testi. A naopak. Ale je pravda, ze negativni test na dobre nalade, ktera je tak potreba, moc neprida a pritom to nemusi nic znamenat ![]()
@Divver no prave, ake mas pravdu, kdybych zacla spinit hned bych testila a doufala, ze to brzy prejde a ze to bylo jen zahnizdeni. Nastesti ja mela porad na slipovce cisto…
Tak co se tyce testovani, jsem vzdy rozhodnuta vydrzet co nejdyl, ale samozrejme to nikdy nevydrzim
Bile testy uz beru jako samozrejmost, ale vzdycky tam pak hledam duchy ze vsech uhlu pohledu
Jsem magor
Paradoxne kdyz jsem byla tehotna, vubec jsem to necekala a test si delala sice po vynechane MS, ale s presvedcenim, ze bude opet bily. A nebyl
Ted se chystam testovat tak
10.den po ET, jestli to vydrzim teda ![]()
Tak ja holky testovala od 6. dne
Ja jsem blazen
bilej test by me nerozhodil, po tech letech clovek ani jinej neceka snad
no a byl tam duch ![]()
Ja s v zivote udelala asi tak dva testy, ktere byly negativni. Pri vsech ET mi menstruace prisla driv, nezjsem stihla testovat. Ale ted, kdyz jsem fakt otehotnela, tak jsem si jich udelala dohromady asi tak 8
jen z te radosti, ze je pozitivni
ja se totiz bala, ze tu druhou carku nikdy neuvidim ![]()
To mne taky prisla vzdycky MS, ale to me nezastavilo
Stejne jsem testovala, kdyby nahodou ![]()
@Divver no je to přesně jak píšeš, stálo nás to hodně nervů to těhotenství a jsme starší, vážíme si toho miminka neskutečně a te'd se budeme pořád bát, že se mu něco stane
taky se budu snažit být normální matka… a v US to je určitě ještě horší, to si ty děti opravdu nemůžou samy hrát venku, musíme se přizpůsobit době a situaci…
![]()
Ahoj holky, tak já se už hlásím po kontrole. Dnes 9+1 a mrňous má 2,2cm a roste jak má
…1. screening bude 30.3., příští týden jdu na krev. Už se můžu objednat k obvodnímu Gy…
@Lucia81
to je krása! já jdu až odpoledne, doufám, že taky jen pro dobrý zprávy!