Úspěšné IVF zima 2014/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4671
10.3.15 20:51

@Divver tak se hlavne drz! A at te brzo pusti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
10.3.15 21:32

Holky k tomu angel sound. Dneska mi doktor rikal, ze to zasadne nedoporucuje u takhle ranych tehotenstvi. Nevim, na jakem principu to funguje, ale pokud je to doppler, neni to pro plod v prvnim trimestru dobre. Ani lekari na ultrazvukovych pristrojich doppler nezapinaji. Navic rikal, ze neni uplne jdnoduche ozvy najit a vyhodnotit a akorat to maminky stresuje. Takze se kdyztak radsi poradte s lekarem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.3.15 13:50
@Lucia81 píše:
Tak se mi holky konečně podařilo objednat k obvodnímu gynekologovi. Včera mě doktorka z CAR propustila a já sháněla někoho nového, neb k tomu původnímu jsem nechtěla. Všude plno a odmítali mě. Takže jdu příští středu, snad to bude vše v pohodě, neb nemám ještě žádná běžná vyšetření, krev a ani průkajdu.

Taky nemám žádná vyšetření, ani odběry.
Odběry až za 14 dní, vyšetření až za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.3.15 13:53
@jarunka86 píše:
Holky mate doma angelsounds nebo neco podobneho?

Nene. Mám nějakou matnou vzpomínku, že jsem někde četla, že to může škodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.3.15 13:55
@Divver píše:
Tak ja mam taky update. Mrnous dnes krasne odpovida 7+5tt a ma 13,5mm. Jenze maminka zacla opet krvacet, tak zkoncila hospitalizovana na klinice. Ale pry to jen vypada na lehkou hormonalni disbalanci. Pan doktor byl moc optimisticky, za coz jsem mu byla vdecna

To jsou pořád stresy. Držím palce, ať to brzy přejde a můžeš si v klidu užívat těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
11.3.15 13:57

@Lucia81 Teda, trochu závidím, na kontrole jsem vůbec takhle ostře mrně neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
11.3.15 16:49

@Říjnovka no taky tam ten ultrazvuk natáčela a hledala nejlepší polohu, aby byl pěkně vidět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
12.3.15 13:16

Tak já ho zkousela a srdicko jsem nasla, nerekla bych, ze to stresuje, naopak ukidnuje :think: A co se spatnyho vlivu na plod tyce, myslim si, ze klasicke ultrazvukove vysetreni je mnohonasobne horsi :think: ale zkusim teda pohledat nejake info 8o @Divver Drzte se, urcite budete v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
12.3.15 13:32

@jarunka86 jde o to, ze doppler neni klasicke ultrazvukove vysetreni. Jen prodavam, jak jsem koupila. Pan doktor rikal, ze u vetsich plodu neni problem, ale v prvnim trimestru se doppler nesmi pouzivat. doppler totiz neni pasivni zesilovac. I ultrazvukove vyse by se melo delat jen tak casto, jak je nutne. Ale pry je nebezpecnejsi delka nez mnozstvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
12.3.15 13:48

@Divver a stejně na ten ultrazvuk půjdeme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
12.3.15 14:41

@Lucia81 To je fakt úžasný, jak tam je zřetelně hlava a tělo a ty mini končetiny. Já tam prostě měla jen rozmazaný flek :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
12.3.15 14:53

Ahoj holky nevim do ktere skupinky se priradit pac jsem tu nova ale i tak doufam ze dokazete poradit.Jsem 13 den po ivf na testiku slaba carka ale odpoledne jsem zacala slabe spinit a s troskou krve. Myslite ze uz je vse ztraceno? Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
12.3.15 14:55

@Říjnovka jsem přemýšlela, jestli jsou vidět zádíčka a nebo bříško a asi to budou zádíčka, že nožičky skoro nejsou vidět a hlavně je to z vaginálního ultrazvuku, tak to miminko asi leží na zádech a vidíme ho tedy zezadu…
Ty ho tam máš taky takové, jen asi nenašla vhodnou polohu ultrazvuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
12.3.15 16:15

Tohle je náš ufoun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
12.3.15 16:18

@jarunka86 no ten teda vypadá jak ufounek :lol: