Poradna duly
Jana Čurdová
@Divver jak je videt, tak muze byt ruzne velky a hlavne zalezi, jak to doktor zmeri, coz v tehle fazi muze byt dost nepresne
@Lucia81 presne tak. Ja v tom vsem mam dost bordel. Podle ms jsem 6+6tt, podle ovulace 7+4tt a podle UZ 7+1tt
![]()
@Divver ty jsi mivala tu ovulaci skoro o tyden driv nez byva bezne?
@Pampeliskam nene, ja mela stymulovany cyklus. Takze jsem ovulovala driv jen diky hormonum. Jinak mam 14-16.den. Mam endometriozu, tak jsem mela na tri mesice potlaceny estrogen. Jenze diky tomu neroste sloznice (coz je ucelem) jenze by chvili trvalo, nez estrogen zase nastoupa. Tak me stimulovali jako na OPU, jen podstatne mensimi davkami.
@Divver Ja bych si to asi spocitala od transferu minus pocet dnu jak stare bylo embryjko
to by mela byt OVU, od toho jeste 14 dnu a tabulkove by ses mela dostat na 1DC ![]()
@jarunka86 no, presne ta jsem to pocitala ja. Ale ani jedna doktorka to tak nepocita
obe jen podle utz a amenorhey… Necham to koni, ma vetsi hlavu. Ja si myslim, ze zadne mimino neroste podle tabulek. Nemuzeme cekat, ze vsechna budou mit ve stejnem terminu stejnou velikost
@Divver Urcite ne, ale i tak myslim, ze to je v poradku! vzdyt mezi OVU a UTZ terminem mas jen 3dny, to je v pohode
mne odpovida podle utz 8+4 a jsem 8+6 nebo 9tt a podle doktora je vse OK. Kazdy roste jinak, neboj, urcite to dozenou ty nasi lenosi
![]()
Holky díky
, tak snad je to fakt tím, že se to blbě změřilo, ať už prvně nebo podruhé.
Tak se mi holky konečně podařilo objednat k obvodnímu gynekologovi. Včera mě doktorka z CAR propustila a já sháněla někoho nového, neb k tomu původnímu jsem nechtěla. Všude plno a odmítali mě. Takže jdu příští středu, snad to bude vše v pohodě, neb nemám ještě žádná běžná vyšetření, krev a ani průkajdu.
@Lucia81 Ja jdu k memu obvodnimu gyn. pristi ctvrtek a jsem na tom uplne jako ty a taky nemam zadne vysetreni, krome ultrazvuku, tak verim, ze to staci ![]()
@jarunka86 no tak to máme úplně nastejno
a angelsound, to je na poslouchání srdíčka? Tak to nemám a ani nechci…jak se znám, tak by mě to jen stresovalo…
Tak ja mam taky update. Mrnous dnes krasne odpovida 7+5tt a ma 13,5mm. Jenze maminka zacla opet krvacet, tak zkoncila hospitalizovana na klinice. Ale pry to jen vypada na lehkou hormonalni disbalanci. Pan doktor byl moc optimisticky, za coz jsem mu byla vdecna