Poradna duly
Jana Čurdová
@Lucia81 jojo
je to hodne zvětšený, ale na monitoru to bylo fakt krásný, byly vidět nožičky i ručičky..takhle to je ufoun
no a na utz v reálu je to gumovej medvídek ![]()
Tak vyborne! Byla jsem objednana na pondeli rano na utz, tak jsem si v praci dohodla pul denni dovolenou a zlanarila jsem manzela at jde rano se mnou a poslechne si srdicko. Jeste jsem se s nim dohadovala, ze si neudela volno aspon do obeda a hned bude muset do prace… To vsechno dneska asi tak v jednu. A v pul ctvrte mi volaji, ze pan doktor ma ten den hodne punkci a jestli bych nemohla prijit jindy?! Odpoledne v jednu.
A kdyz jsem tam byla na krvi, tak zase hroznej problem objednat me na odpoledne, jak jsem puvodne chtela.
A navic jeste k Budkovi, kteryho nemam rada.
Grrrr ![]()
@Pampeliskam srdicko uz bude asi videt, ale slyset jeste ne. Manzela vem az na velky ultrazvuk, ted tam stejne bude jen miniembryjko
@Lucia81 jj, uz jsem zjistila. Stejne me stvou, o je furt neco u nich, fakt na palici…
@andilkova Ztracené není nic. Špinění může po ET být a nemusí to znamenat nic špatnýho. Držím palce! ![]()
Ahoj holky, tak jsem dneska 9. den po ET a samozřejmě, že jsem ráno už testla a nic
Tak jen doufám, že je to ještě moc brzo…samozřejmě, že jsem ale začala zase tradičně trochu plašit…už jsem to zažila tolikrát!!!
No, zítra to zkusím znovu…musím se hodit do klidu a snažit se být dále pozitivní ![]()
Ahoj vsem. Stale jsem v nemocnici. Uz jsem myslela, ze me dneska pusti, ale asi nemaji na vikend dost pacosu, tak zustavam
kazdopadne uz nekrvacim, ale pan primar pry chce mit jistotu. Nejspis budu muset dodrzovat klidovy rezim az do konce trimestru
@andilkova ztracene nic neni. Ja krvacim a spinim uz par tydnu a jsem v 9.tydnu. Sice to neni v poradku, ale ztracene to neni!!!
@Divver hlavně, že je miminko v pořádku. Pěkně odpočívej a nenamáhej se…
@pastelka86 píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska 9. den po ET a samozřejmě, že jsem ráno už testla a nicTak jen doufám, že je to ještě moc brzo…samozřejmě, že jsem ale začala zase tradičně trochu plašit…už jsem to zažila tolikrát!!!
No, zítra to zkusím znovu…musím se hodit do klidu a snažit se být dále pozitivní
Držím palce
ještě tam naděje je, tak zkus neklesat na mysli ![]()
@Divver píše:
Ahoj vsem. Stale jsem v nemocnici. Uz jsem myslela, ze me dneska pusti, ale asi nemaji na vikend dost pacosu, tak zustavamkazdopadne uz nekrvacim, ale pan primar pry chce mit jistotu. Nejspis budu muset dodrzovat klidovy rezim az do konce trimestru
Hlavně že už je to lepší. A aspoň teď budeš pod dohledem, kdyby něco. Dávej na sebe pozor, přeju ti, aby se to už neopakovalo.
Ahoj holky tak je to v haji dnes prisla ta mrcha tak za 2 mesice hura na mrazacky.Tak uvidime:-(