Úspěšné IVF zima 2014/2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
12.3.15 16:20

@Lucia81 jojo :mrgreen: je to hodne zvětšený, ale na monitoru to bylo fakt krásný, byly vidět nožičky i ručičky..takhle to je ufoun :lol: no a na utz v reálu je to gumovej medvídek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
12.3.15 17:00

Tak vyborne! Byla jsem objednana na pondeli rano na utz, tak jsem si v praci dohodla pul denni dovolenou a zlanarila jsem manzela at jde rano se mnou a poslechne si srdicko. Jeste jsem se s nim dohadovala, ze si neudela volno aspon do obeda a hned bude muset do prace… To vsechno dneska asi tak v jednu. A v pul ctvrte mi volaji, ze pan doktor ma ten den hodne punkci a jestli bych nemohla prijit jindy?! Odpoledne v jednu.
A kdyz jsem tam byla na krvi, tak zase hroznej problem objednat me na odpoledne, jak jsem puvodne chtela.
A navic jeste k Budkovi, kteryho nemam rada.
Grrrr :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
12.3.15 20:13

@Pampeliskam srdicko uz bude asi videt, ale slyset jeste ne. Manzela vem az na velky ultrazvuk, ted tam stejne bude jen miniembryjko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2290
12.3.15 20:32

@Lucia81 jj, uz jsem zjistila. Stejne me stvou, o je furt neco u nich, fakt na palici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.3.15 09:07

@andilkova Ztracené není nic. Špinění může po ET být a nemusí to znamenat nic špatnýho. Držím palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
13.3.15 10:40

Ahoj holky, tak jsem dneska 9. den po ET a samozřejmě, že jsem ráno už testla a nic :cert: Tak jen doufám, že je to ještě moc brzo…samozřejmě, že jsem ale začala zase tradičně trochu plašit…už jsem to zažila tolikrát!!! :nevim: No, zítra to zkusím znovu…musím se hodit do klidu a snažit se být dále pozitivní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
13.3.15 10:46

Ahoj vsem. Stale jsem v nemocnici. Uz jsem myslela, ze me dneska pusti, ale asi nemaji na vikend dost pacosu, tak zustavam ;))) kazdopadne uz nekrvacim, ale pan primar pry chce mit jistotu. Nejspis budu muset dodrzovat klidovy rezim az do konce trimestru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
13.3.15 11:08

@Lucia81 skvěléééééé :mrgreen: :dance: velká gratulace :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
13.3.15 11:26

@andilkova ztracene nic neni. Ja krvacim a spinim uz par tydnu a jsem v 9.tydnu. Sice to neni v poradku, ale ztracene to neni!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4671
13.3.15 11:55

@Divver hlavně, že je miminko v pořádku. Pěkně odpočívej a nenamáhej se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.3.15 15:26
@pastelka86 píše:
Ahoj holky, tak jsem dneska 9. den po ET a samozřejmě, že jsem ráno už testla a nic :cert: Tak jen doufám, že je to ještě moc brzo…samozřejmě, že jsem ale začala zase tradičně trochu plašit…už jsem to zažila tolikrát!!! :nevim: No, zítra to zkusím znovu…musím se hodit do klidu a snažit se být dále pozitivní :D

Držím palce :hug: ještě tam naděje je, tak zkus neklesat na mysli :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.3.15 15:28
@Divver píše:
Ahoj vsem. Stale jsem v nemocnici. Uz jsem myslela, ze me dneska pusti, ale asi nemaji na vikend dost pacosu, tak zustavam ;))) kazdopadne uz nekrvacim, ale pan primar pry chce mit jistotu. Nejspis budu muset dodrzovat klidovy rezim az do konce trimestru

Hlavně že už je to lepší. A aspoň teď budeš pod dohledem, kdyby něco. Dávej na sebe pozor, přeju ti, aby se to už neopakovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.3.15 19:21

Ahoj holky tak je to v haji dnes prisla ta mrcha tak za 2 mesice hura na mrazacky.Tak uvidime:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1465
13.3.15 19:23

@andilkova to me mrzi!!! :hug: ale ver, ze bude lip!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
13.3.15 20:33

@andilkova to je mi líto, posílám :hug: