Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, ráda bych poprosila ženy, co podstoupili KET a kojili zda by se podělili o zkušenost. Mám dceru 10 měsíců. Občas jí ještě kojím. Tedy v noci pije a i přes den si dá. Ale už to není nikterak mnoho. Minulý měsíc jsem byla na KET v nativu. O kojení dr ví, nic nenamítal. Sliznice super, ovulace šlape, ms pravidelná. KET nám nevyšel. Ještě máme jeden pokus. Odstavit? Nebo tu má někdo zkušenost, že i když kojil povedlo se to. Z prvního manželství mám už děti, které byly počaté přirozeně, ale rozhodně jsem vydatně kojila. Prolaktin tedy nevadil. Ale zase jsem byla mladší
Moc díky za názory a případné zkušenosti ![]()
Tak me ani iui neudelali pri kojeni..musela jsem odstavit a az pak prijit..Apolinar Praha..tak asi jak kde..s KET nemam zkusenost..ale v podstate je jedno jakym zpusobem dojde k otehotneni..
@Anonymní píše:
Tak me ani iui neudelali pri kojeni..musela jsem odstavit a az pak prijit..Apolinar Praha..tak asi jak kde..s KET nemam zkusenost..ale v podstate je jedno jakym zpusobem dojde k otehotneni..
Ja treba nasla toto: https://www.mamila.sk/…/comment.php?… a dava mi to smysl! Prave proto, ze sama jsem prirozene pri kojeni 2× otehotnela bez potizi.