Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@AY87 jo cytovital taky za me pecka a obr spokojenost
.Na gynex jsem slysela samou chvalu, ale mam to jako hodinky, tak nebylo potreba. Jinak ten vironal mam v planu zkusit malemu az bude nekdy nemocen-zatim tfuj tfuj dobrej korinek ma. Jinak to teda kapnes do caje a hotovo? To pak teda zkusim. Fytomineraly jak pises klasika, uzival i v tehotenstvi a taky vitamarin.
@KahlanAmnel treba znacky feel eco nebo yellow and blue, to je taky dobra alternativa a je to eko a setrne k prirode. I jelen je fajn ![]()
@soustruznice hypnoze řasenka a stiny revolution? Z Ali? Tomu nevěřím. Kdoví, čím by to naplnili…
@tasa píše:
@soustruznice hypnoze řasenka a stiny revolution? Z Ali? Tomu nevěřím. Kdoví, čím by to naplnili…
Oni nepsali že je to z Ali..jen když se bavili o kosmetice a o tom že máloco vydrží, tak byli doporučené stíny Revolution že drží..nikoliv že jsou z Ali.
@tasa no to neee, to samozrejme neni z Ali
.Drogerku bych na Ali nekoupila teda.
@soustruznice včera jsem byla Ali ![]()
A jsem dobrá..nakoupila jsem jen za 75$ a nic pro sebe. ![]()
@soustruznice píše:
@KahlanAmnel wooow,to ses dobra
.Ja se drzim
Vyhnout se tomu nedá ![]()
Rodina a samé narozeniny…
Takže včera modely na sestavení pro mého výtvarně založeného bratra, tvrzené sklo na tablet pro syna, powerbanku a cestovní polštář pro mamku. A já nic ![]()
@KahlanAmnel taky se mi občas stane, když jdu do obchoďáku, že úlitnu a přinesu domu blbost.. ![]()
Snažím se držet disciplínu a udělala jsem si mesicni/týdenní rozpočet, někdy nechám radši kartu doma a mám prostě smůlu. Sice mě štve, že si to nemůžu koupit, ale po čase doma zjistím, že bych to stejně nepotřebovala..
Já spíš ujizdim na věcech pro děti a do domácnosti. Kolikrat mě manžel zastaví, co to zase mám v košíku a vyndám to
a pak jsem ráda…
@lucynka25 píše:
@KahlanAmnel taky se mi občas stane, když jdu do obchoďáku, že úlitnu a přinesu domu blbost..
Snažím se držet disciplínu a udělala jsem si mesicni/týdenní rozpočet, někdy nechám radši kartu doma a mám prostě smůlu. Sice mě štve, že si to nemůžu koupit, ale po čase doma zjistím, že bych to stejně nepotřebovala..
Já spíš ujizdim na věcech pro děti a do domácnosti. Kolikrat mě manžel zastaví, co to zase mám v košíku a vyndám toa pak jsem ráda…
Tak s hadrama pro syna mám problém zase já..má toho vážně dost. ![]()
A do domácnosti taky..i když pravda, ráda bych udělala větší změny v bytě.
@KahlanAmnel mě občas chytne amok, že chci neco přestavět, předělat
nebýt manžela, hehe, ale občas se hadame, on změny nesnáší, já vítám.
Už dlouho bojuju za novou komodu..
ale zase ho chápu, nechce dokud jsou děti malé, všechno ničí, poskrabou..ta nejmenší má 2 roky, tak si chvilku ještě počkám..
@lucynka25 píše:
@KahlanAmnel mě občas chytne amok, že chci neco přestavět, předělatnebýt manžela, hehe, ale občas se hadame, on změny nesnáší, já vítám.
Už dlouho bojuju za novou komodu..ale zase ho chápu, nechce dokud jsou děti malé, všechno ničí, poskrabou..ta nejmenší má 2 roky, tak si chvilku ještě počkám..
Tak to máme stejně… ![]()
Nicméně u nás doma jsme už řešili že to chce rekonstrukci…
Ale zase jsme se dohodli, že ještě nějakou dobu budeme cestovat ( dokud je syn malý a lehce manipulovatelný) a pak dáme byt dohromady..
Ale novou komodu jsem dostala k Ježíšku ![]()
@KahlanAmnel to se mas, mě ji aspoň včera manžel konečně zpravil ![]()
S tema zmenama v byte mi mluvite z duse
ja bych predelavala az bych brecela, ale chlap me drzi zkratka. Jako jo ma pravdu, protoze je vse hotove, nove, moderni a veskery nabytek namiru. Jenze jsem se nastehovala do hotoveho, vse zarizoval muj muz, jako jo, libi se mi to tu, ma dobry vkus a dal do toho hodne penez, ale mne chytaji roupy a vymyslim ![]()