Utrácení za zbytečné věci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1615
1.1.20 10:03

Na tu euronu juknu…děkuji. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.1.20 22:01

@AY87 jo cytovital taky za me pecka a obr spokojenost :dance:.Na gynex jsem slysela samou chvalu, ale mam to jako hodinky, tak nebylo potreba. Jinak ten vironal mam v planu zkusit malemu az bude nekdy nemocen-zatim tfuj tfuj dobrej korinek ma. Jinak to teda kapnes do caje a hotovo? To pak teda zkusim. Fytomineraly jak pises klasika, uzival i v tehotenstvi a taky vitamarin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
1.1.20 22:04

@KahlanAmnel treba znacky feel eco nebo yellow and blue, to je taky dobra alternativa a je to eko a setrne k prirode. I jelen je fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
2.1.20 06:53

@soustruznice hypnoze řasenka a stiny revolution? Z Ali? Tomu nevěřím. Kdoví, čím by to naplnili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.1.20 07:26
@tasa píše:
@soustruznice hypnoze řasenka a stiny revolution? Z Ali? Tomu nevěřím. Kdoví, čím by to naplnili…

Oni nepsali že je to z Ali..jen když se bavili o kosmetice a o tom že máloco vydrží, tak byli doporučené stíny Revolution že drží..nikoliv že jsou z Ali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.1.20 13:31

@tasa no to neee, to samozrejme neni z Ali :lol:.Drogerku bych na Ali nekoupila teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.1.20 13:43

@soustruznice včera jsem byla Ali :mrgreen:
A jsem dobrá..nakoupila jsem jen za 75$ a nic pro sebe. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
2.1.20 13:45

@KahlanAmnel wooow :lol:,to ses dobra :palec:.Ja se drzim :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.1.20 13:51
@soustruznice píše:
@KahlanAmnel wooow :lol:,to ses dobra :palec:.Ja se drzim :pankac:

Vyhnout se tomu nedá :mrgreen:
Rodina a samé narozeniny…
Takže včera modely na sestavení pro mého výtvarně založeného bratra, tvrzené sklo na tablet pro syna, powerbanku a cestovní polštář pro mamku. A já nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
2.1.20 15:05

@KahlanAmnel taky se mi občas stane, když jdu do obchoďáku, že úlitnu a přinesu domu blbost.. :roll:
Snažím se držet disciplínu a udělala jsem si mesicni/týdenní rozpočet, někdy nechám radši kartu doma a mám prostě smůlu. Sice mě štve, že si to nemůžu koupit, ale po čase doma zjistím, že bych to stejně nepotřebovala..
Já spíš ujizdim na věcech pro děti a do domácnosti. Kolikrat mě manžel zastaví, co to zase mám v košíku a vyndám to :lol: a pak jsem ráda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.1.20 15:29
@lucynka25 píše:
@KahlanAmnel taky se mi občas stane, když jdu do obchoďáku, že úlitnu a přinesu domu blbost.. :roll:
Snažím se držet disciplínu a udělala jsem si mesicni/týdenní rozpočet, někdy nechám radši kartu doma a mám prostě smůlu. Sice mě štve, že si to nemůžu koupit, ale po čase doma zjistím, že bych to stejně nepotřebovala..
Já spíš ujizdim na věcech pro děti a do domácnosti. Kolikrat mě manžel zastaví, co to zase mám v košíku a vyndám to :lol: a pak jsem ráda…

Tak s hadrama pro syna mám problém zase já..má toho vážně dost. :mrgreen:
A do domácnosti taky..i když pravda, ráda bych udělala větší změny v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
2.1.20 15:51

@KahlanAmnel mě občas chytne amok, že chci neco přestavět, předělat :mrgreen: nebýt manžela, hehe, ale občas se hadame, on změny nesnáší, já vítám.
Už dlouho bojuju za novou komodu.. :roll: ale zase ho chápu, nechce dokud jsou děti malé, všechno ničí, poskrabou..ta nejmenší má 2 roky, tak si chvilku ještě počkám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
2.1.20 16:34
@lucynka25 píše:
@KahlanAmnel mě občas chytne amok, že chci neco přestavět, předělat :mrgreen: nebýt manžela, hehe, ale občas se hadame, on změny nesnáší, já vítám.
Už dlouho bojuju za novou komodu.. :roll: ale zase ho chápu, nechce dokud jsou děti malé, všechno ničí, poskrabou..ta nejmenší má 2 roky, tak si chvilku ještě počkám..

Tak to máme stejně… :mrgreen:
Nicméně u nás doma jsme už řešili že to chce rekonstrukci…
Ale zase jsme se dohodli, že ještě nějakou dobu budeme cestovat ( dokud je syn malý a lehce manipulovatelný) a pak dáme byt dohromady..
Ale novou komodu jsem dostala k Ježíšku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
2.1.20 20:30

@KahlanAmnel to se mas, mě ji aspoň včera manžel konečně zpravil :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.1.20 22:27

S tema zmenama v byte mi mluvite z duse :lol: ja bych predelavala az bych brecela, ale chlap me drzi zkratka. Jako jo ma pravdu, protoze je vse hotove, nove, moderni a veskery nabytek namiru. Jenze jsem se nastehovala do hotoveho, vse zarizoval muj muz, jako jo, libi se mi to tu, ma dobry vkus a dal do toho hodne penez, ale mne chytaji roupy a vymyslim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák