Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.10.18 12:46

@Janičcka92 tak pokud mas to cislo v nicku rocnik narozeni, jsi mladoucka, mas jeste spoustu casu a ono to vyjde :-) Mne je 34, priteli 43, my to uz mame dost na hrane :-(

Snad se nam brzo zadari vsem :-)

• Citovat
  • Upravit
1088
12.10.18 14:48

Ano je mi 26 příteli 34. I když jsem mladá tak se bojím že se to nikdy nepodaří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.18 15:20

@Janičcka92 a jak dlouho se snazite?

• Citovat
  • Upravit
1088
12.10.18 15:48

Rok a čtvrt, vím že to není moc ale očividně je někde problém když nám nevyšlo ani IUI tak se bojím aby nebyl zásadní :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.18 16:27

@Janičcka92 Hmmm, my taky tak :-/ A uz mi to v mem veku leze na mozek :-(

• Citovat
  • Upravit
1088
12.10.18 16:58

Ale ja myslim že to taky není nejhorší. Podle mě máš ještě v pohodě věk ;) a snažíte se o první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.18 18:54

@Janičcka92 jj, prvni…moje…pritel ma s bejvalou 8 letyho syna…vyrobenyho hned napoprve na prvni pokus. Ale ted ma jen 3% progresivne ohyblivejch a norma je 32+

• Citovat
  • Upravit
4
13.10.18 16:33

Ahoj děvčata, jsem 8. den po vložení 5 denního embrya. Utrogestan zavádím 2× denně 4 0 4. Podle info to šetří žaludek. Zavedu, pak jdu třeba za hodinu na WC a na papíře rozteklý utrogestan. Máte to taky tak? Mám totiž blbý pocit, že není tam, kde má být :( že bych ho měla zavést hlouběji, ale zavádím tam, kam dosáhnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.18 22:49

@Kisiki Ahoj, 4 mi prijdou fakt dost, to bych ocekavala, ze to vytece a povazovala bych to za normalni. Muzes zkusit si dat rano budik, zavest a pak jeste dospat.

• Citovat
  • Upravit
4
15.10.18 14:12

Ahoj,
večer zavedu a už ležím. V noci se vzbudím a trochu ulepené kýty. Vlezu do sprchy, umyju a zase do postele. Nevím o žádných anomáliích, tak snad je to normální :roll:
Taky bych mohla ty léky brát 3 2 3 ale v práci ve stoje na WC je to v podstatě těžko proveditelné… tak jsme to předělali na 4 0 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.18 19:48

@Kisiki tak brala bych to jako jakykoliv jiny zavadeci cipek…Ty taky vytecou. A v tomhle neni jen progesteron, ale urcite nejaka pojiva a pridavne latky. Tak holt neco ven musi.

• Citovat
  • Upravit
1088
17.10.18 06:26

ahojte, tak jsem po druhém IUI a vyfasovala jsem utrogestan 2 tablety večer před spaním. Dr říkala že si můžu vybrat jestli polykat nebo zavádět. Při polykání je prý potom větší únava, ale tím že to mám vždy před spaním tak to nechá na mě. Můžu se zeptat co je tedy lepší? Ještě jsem to nikdy neužívala tak nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.18 06:58

@Janičcka92 zkus oboje…ja je polykala. Nekde jsem cetla, ze po zavadeni se rozjely nekterym kvasinky, tak to jsem nechtela, mam v tomhle smeru s pipkou vecne problemy a urcite bych je mela hned.

• Citovat
  • Upravit
1088
17.10.18 09:06

aha tak to jsem nevěděla. Já jsem v tomhle nikdy problém neměla, možná jednou a to bylo po ATB. Co jsem tak četla tak všude spíš preferujou zavádění, protože to nezatěžuje celé tělo, ale jen tam kde má :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
17.10.18 13:32

Ahoj holky :)

nechci zbytečně zakládat další diskusi, tak si dovolím dotaz položit sem. :) Když mám nedostatek estrogenu (potvrzeno lékařem), tak mi předepíše Utrogestan nebo Clostilbegyt? (nevím jestli to píši správně).

K doktorovi jdu 01.11.2018, kde se domluvíme co a jak dál. Ale popravdě bych si ráda dopředu něco o tom přečetla. Doktor sám říkal, že mi léky pomůže, ale prvně jsem si musela nechat odstranit žlučníkové kameny (což už mám), tak teď čekám právě na toho 1.listopadu, kdy jdu k němu.

Děkuji za vaše odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital