Máte zkušenosti s lékem Utrogestan?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
27.11.09 12:03

Holky, tak jsem napnutá, jak vám to vyjde! :-o Dejte hned echo!!! :mrgreen: A neblbněte tady s rakovinou! :roll: Je to strašné, já vím, ale s takovou se můžeme za chvíli přesunout na nějakou ,,pohřební diskuzi" ! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
27.11.09 14:13

tak jsem si volala na krev a nic :-( , ale to se dalo mimochodem čekat, když testy negativní a začala jsem špinit a dnes již krvácet :roll: .. No, přiznám, že mi je to líto, ale to už od středy, co byl první test.. Dneska si dám doma s přítelem vínko a kolotoč začne znova :!: :?: :idea: a třeba pak se to možná povede…
Nepalko, čekáme na tvojí informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.09 14:42

lucije28 - hmmmm…tak to mě mrzí!!! :-( Ale s tím se musí počítat, že v tom našem boji je možné i prohrát! :evil: Jen, aby to nebylo moc často… :-? Musíme holky věřit, že příště to vyjde… :-D Já jdu dneska s manžou do kina, aby jsme měli také i jiné téma k večernímu povídání…nic jiného se teď u nás neřeší a za chvíli mi z toho asi hrábne! :zed: Lucije, tak si o víkendu odpočiň a zkus přijít na jiné myšlenky a hlavně to nevzdávej… ta naše cesta k mimi může být někdy delší, než bysme chtěly! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
27.11.09 15:35

štěpi, děkuji za zprávičku, jo jo, nějak to rozdejchám, ono mi vlastně ani nic jiného nezbyde, víš ?? :nevim: vlastně žádné z nás … :mrgreen:
Ty ses tedy už definitivně rozhodla pro IVF ?? Co jsem si teď vyčetla na netu, tak prý IUI se každým měsíc zvyšuje úspěšnost, tak nevím … No, rozhodli jsme 3× IUI a pak IVF …
Ne, ne, nevzdám nic, hlavu vzhůru, boj trvá dál :lol: a holky, přeji vám hezký víkend..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.11.09 16:10

lucije28 - no já jsem se už rozhodla… na IUI nemám nervy, i když se tam možná šance zvyšují, ale jsou tu i holčiny, které na IUI byly 6× a nic… :-( Taky jsem původně chtěla jít 3×, ale ta 1.IUI mě dost zklamala a tak jsem jí vzdala raději dříve, než abych neztrácela čas s popř. dalšími neúspěšnými IUI. Už nejsem nejmladší a dala jsem si závazek, že do konce příštího roku chci porodit!!! :lol:
Tak holky, hezký víkend, pa pa. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
29.11.09 11:41

ahoj holky, je u vas něco nového ? Nepalko, čekáme na tvojí zprávu :dance:
jinak já tedy se musím objednat na UTZ do gennetu, když mám další cyklus. Jen jsem zmatená, protože v pátek jsem krvácela, ale málo, a nevím, zda to mám počítat jako 1. DC, v noci na so už jsem normálně krvácela… :nevim:
a teď v podstatě budu měsíc bez gonalu, protože pojišťovna to musí zase schválit :roll: , tak jsem si koupila drmek a budu ho pít, jako když jsem brala clostil.. to mi docela dozrávaly vajíčka :lol: Tak uvidím teďka.. Piju to z toho důvodu, věř a víra tvá tě uzdraví, jinak si nemyslím,že by to byl takový zázrak.. :-) tak paaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
453
29.11.09 15:05

Lucije to mi moc mrzi :-( ale je dobre ze jsi optimista, urcite se dockas! drnek jsem si taky koupila, ale pak uz zacal clostyl a gonal a nedoslo na nej, tak jsem zvedava, jak na nej budes reagovat, jestli ovu bude. drzim palce at to vyjde!
Stepi drzim palce na konzultaci, at to jde rychle a brzy uz stimulujes. a zeptej se na ten reprodukcni blok at vis, jestli se ti proti embryjkam netvori protilatky, me to dost uklidnilo kdyz mi to udelali
nepalko jak dopadla krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
29.11.09 22:07

Takže zpráva všem dopadlo to špatně. ted jsem se vrátila ze Špindlu. takže o víkendu při vichřici jsem měla MS takže zase hnusný víkend a ted jak to počítám tak zase na silvestra to budu mít. letos jsem to měla na všech dovolených i na těch třech víkendech. takhle to mám už dva roky . chtělach si to taky užít. všechny hospody v krkonoších měli zavřeno takže problém kam jít na wc v době MS. Jinak pokud to nemám tak není co řešit.Včera velká vichřice na hřebeni.

na genetiku stále čekáme. taky mi doktorka říkala ,že ten utrogestan může způsobit opravdu tak masivní nadýmání. Je škoda ,že mě nerespektovali a něco mi dávali. taky chci jít příští měsíc na IUI ,ale je problém je nás málo do služeb a pokud se hodím na PN tak pokud to nevyjde tak bude dost velký dusno v práci.Taky řeším který den mám po těch všech lécích počítat jako první na sono půjdu 11.12.
tentokrát to chci úplně bez léků i když přemýšlím i o tom jednorázovém pregnylu ,ale nevím .Budu asi i unavená žádné vono mezi službama takže nevím. ještě to proberu na konzultaci s doktorkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
30.11.09 08:20

Nepalko, to je mi líto, vím, co prožíváš, já taky byla zklamaná :cry: , ale přežila jsem to :mrgreen: .. Byli jsme o víkendu v Praze na Staromáku, tak jsem si zase dala vínko a svařák, takže jsem to vzala z té druhé stránky :dance:
Nicky, optimista jsem, tedy musím být, nemám zrovna na růžích ustláno, tak jsem si říkala, proč zase já :!: :?: mám takový starosti, že nemůžu mít mimi, když už mám jiné starosti… :twisted: . .Holt si musíme holky počkat na ty naše štěstíčka :hug:
Sue, díky za článek, hned si to přečtu, abych byla chytřejší :lol:
Jdu si zavolat do gennetu na UTZ a zrovna piju ten svůj odvar z drmku :poblion: , není to zrovna lahůdka, ale co, jsou horší věci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
30.11.09 09:02

Ahojky.
Utrogestan jsem ještě do nedávna brala také. Pokud se používá k podpoře těhu tak se zavádí …mimčo dostane přímou dávku :-) Zavadí se do doby než se rozjede placenta, pokud i pak jsou nějaké problémy tak se bere horem. Pozor ale způsobuje ospalost nemnělo by se řídit auto ani nic podobného!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.11.09 10:14

Ahoj nicky33 - děkuji za podporu a na ten reprod. blok se určitě zeptám…
No jinak, my byli v so na návštěvě u bráchy a tam se taky řeší IUI, ale s dárcem sperma, takže jsem o víkendu moc nevypnula hlava a už mi z toho asi hrábne! :zed: No dokud prostě neotěhotním, tak to budu asi řešit pořád dokola! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
30.11.09 15:19

No doktorka mě navrhla ,že mě ho třeba vymění za dufaston. Já to opravdu chci zkusit bez léků. Zvažuji jen ten pregnyl jednorázově před tím.mám těd dost silnou MS takovou jsem v životě neměla.á 1,5 hod jinak jsem durch . ted přemýšlím zda nemám i schovávat ampulky co kdyby tam náhodou byl jíný obsah než co je na etiketě.Já to totiž až to nátáhnu no prostě se to nedá poznat jen pokud by byla jíná barva nebo pokud by to nechotně a zvláštně smrdělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2481
1.12.09 10:52

ahoj holky, tak u vás asi taky nic nového, co ? 8-) Já jsem se objednala na UTZ,na pondělí 7/12, budu 11 DC, tak uvidím, jestli tam pan doktor něco uvidí :nevim: , když nejsem stimulovaná :-? . Jdu k Dr. Daňkovi, ten byl moooc přijemný. Nějak se nemůžu trefit k mé paní doktorce Langerové. Jsem zvědavá, co se mnou provede, ale asi nic … a taky jsem zvědavá, jestli mi dorazí MS, když neberu duhpaston, se ho budu muset zeptat.. S tímto nemám zatím zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
1.12.09 11:13

lucije28 - u mě také nic nového. Čekám na 4.12., kdy jdu do CARu na UTZ folikul. a pohovor k IVF. Tak uvidím, co vymyslíme a hlavně, kdy bych mohla začít stimulovat. Vůbec mi to neutíká, všechno se tak vleče… pořád jen na něco čekám!!! :roll: No ale s tím nic neudělám… A co ty…jdeš do další IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
1.12.09 14:19

ahoj holky já pujdu na sono 10.12. to bude 13 Dc u mmne nemá smysl chodit 10 DC je to moc brzo . mám totiž ovu asi později.čekám každým dnem na výsledky genetiky a stále nic na 14 jsme již objednáni na konzultaci na urologii co bude dál . tak doufám že vyslédky po těch dvou měsících dorazí.Jinak budeme muset na další temín čekat na leden a to je teda už moc dlouho na kompletní výsledky 8 měsíců a stále nevíme vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí