Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Mám dotaz. Zpozdila se mi ms. Teď je to 4 den. Pohlavní styk nechráněný před měsícem. Dělala jsem si mamatest a ten mi ukázal 1 test- jednu čárku a 2 test - duhou, nepatrnou. Máte s tím některá zkušenosti? Příznaky mám jak na měsíčky, ale málo a byla jsem před 14 dny nemocná chřipka a docela v mrazu. Vstávam v 3 ráno a venku bylo mínus 17. Děuji
Hezký den, prosím někdo nějaká ráda?
Užívám už 3mesice Utrogestan abych dostala MS. Poslední MS sem mela v Únoru, vždy jsem MS dostala po urogestanu do 8 dnů brala jsem Ústně.
V Březnu jsem opět nasadila jak jsem měla ale MS nepřišla, měla jsem jen nějaký vytok a takove fakt slaboulinke krvácení že bylo jen kdyz sem se utřela tak jen na papíře defakto jsem nemusela mít ani vložku ta byla vždy čistá.
25.3. Jsem šla tedy k DR at mi udělá vyšetření a jaký mám problém, už si myslela že jsem Tehu ale na ultrazvuku nic. Tak řekla že mám ještě jednou nasadit utrogestan 31.3. Do 9.4. A MS furt nikde, jsem zvyklá že MS po praškach dostanu do 8 dne Ale stale nic, byla jsem i na vyšetření u vyhlášené paní doktorky na ultrazvuku jestli nemám cystu nebo něco jiného byla jsem 2× a nikde mi nic nezjistili. Už jsem bezradna, s přítelem se snažíme o Mimčo, a nedaří se.
Jedno dítě už mám z předchozího vztahu tak nevím kde je problém.
Někdy mě bolí pod bříškem a někdy ne, někdy si myslím že už dostanu MS zkrz bolesti a nic třeba 2×, 3× za týden mě bolí pod bříškem jak kdyby vaječníky ale proste nikde nic jsme zdravá podle doktorů.
@Terki píše: Více
Mámě podobný problém, já mám diskuzi jinde, ale Utrogestan neberu, nemáš nějaké další tipy, jak navrátit a upravit cyklus? ![]()