Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Proto dělám základní tenkou vrstvu, pak větší a pak ještě jednou domodeluju jen střed, aby bylo C.
zanetka2712 píše:
TO SE MŮŽE JEDNORÁZOVÝM TAKHLE NA VÍCEKRÁT?
ale to je jednofázový gel ne jednorázový
Takže ano, může a dokonce, pokud to holt po první vrstvě nevypadá pěkně a je třeba to domodelovat, tak dokonce „musí“ ![]()
Holky ten gel z mmb je klasický no name gel, takže pozor na to, u něj vám nepomůže ani 100% modeláž.
U té fotky nehtů jde vidět, že je nehet špatně připraven, musí být jakoby poprášený moukou a samozřejmě dostatečně oprášený. Pamatujte, že čím víc tekutin, tím hůř, za mě rozhodně používejte super stick - přilnavač gelu…
Je na vás, kolik vrstev jednofázovým gelem uděláte, plní všechny funkce - jen tím ztrácíte čas ![]()
zanetka2712 píše:
hami tak promin jsem se spletla
no tak už vím pro příště
Jejda, mně se nemusíš omlouvat… Ale byl to takový kuriózní omyl, že Tě ten název přivedl na zcestí, že se může používat jen v jedné vrstvě
Se stane ![]()
Angelina987 píše:
Holky ten gel z mmb je klasický no name gel, takže pozor na to, u něj vám nepomůže ani 100% modeláž.
Já bych s no name gely úplně neházela flintu do žita. Koupila jsem si u Vietnamců bílý na francii a jeden třpytivý na zdobení a jsou super. Plánuju si tam teď koupit i bezbarvý jednofázový, jsem zvědavá, zda bude držet. Zatím mám jen pozitivní zkušenosti…
Angelina987 píše:
U té fotky nehtů jde vidět, že je nehet špatně připraven, musí být jakoby poprášený moukou a samozřejmě dostatečně oprášený. Pamatujte, že čím víc tekutin, tím hůř, za mě rozhodně používejte super stick - přilnavač gelu…
Je na vás, kolik vrstev jednofázovým gelem uděláte, plní všechny funkce - jen tím ztrácíte čas
pokud myslíš tu mou fotku, tak nerozumím výrazu poprášený moukou, kde? to je hotový nehet, proto se leskne ![]()
Ewule0712 píše:
pokud myslíš tu mou fotku, tak nerozumím výrazu poprášený moukou, kde? to je hotový nehet, proto se leskne
Tak to jsem taky nepochopila
.
Na hotových nehtech už to zbroušení přeci nemá být vidět ![]()
Hamika: jde o to, že no name gely nemají přesné složení z hlediska bezpečnosti k ploténce nehtu, ale to nechámna každé z vás, rozhodně to nebudu vymlouvat, ale mě by přes práh nevešly ![]()
Jéé holky nemyslela jsem ve finále, to je dobře, myslela jsem, že tak má vypadat před nanesením gelu, tím poznáš, že je nehet dokonale připraven na modeláž ![]()
Angelina987 píše:
Hamika: jde o to, že no name gely nemají přesné složení z hlediska bezpečnosti k ploténce nehtu, ale to nechámna každé z vás, rozhodně to nebudu vymlouvat, ale mě by přes práh nevešly
aha, tak to je možný, to mě nenapadlo ![]()
Ahoj jen se chci zeptat, používám při nehtové modeláži jednofázový gel Enii perfekt pink. Jako první dám tenkou vrstvu tohoto gelu,dám zapéct,druhou vrstvou modeluji C,zapeču a nakonec dám vrchni Enii Top gel. A stírám výpotek. Přesto se mi nehty zdají málo lesklé. Poradila by jste mi něco pro vyšší lesk? ![]()
Zuzka247 píše:
Ahoj jen se chci zeptat, používám při nehtové modeláži jednofázový gel Enii perfekt pink. Jako první dám tenkou vrstvu tohoto gelu,dám zapéct,druhou vrstvou modeluji C,zapeču a nakonec dám vrchni Enii Top gel. A stírám výpotek. Přesto se mi nehty zdají málo lesklé. Poradila by jste mi něco pro vyšší lesk?
ahoj, já používám tento lesk: http://www.expa-nails.cz/…eteckem_p835 a jsem s ním moc spokojená. Dokonce můj předdůchodový kolega se mě v práci ptal, čím to je, že mám tak krásně lesklé nehty ![]()
Zuzka247 píše:
Ahoj jen se chci zeptat, používám při nehtové modeláži jednofázový gel Enii perfekt pink. Jako první dám tenkou vrstvu tohoto gelu,dám zapéct,druhou vrstvou modeluji C,zapeču a nakonec dám vrchni Enii Top gel. A stírám výpotek. Přesto se mi nehty zdají málo lesklé. Poradila by jste mi něco pro vyšší lesk?
Ahoj Zuzko,
to mě na enii gelu taky štve… Nehty zůstavají celkem matný, tak si, když mám nehty hotový, ještě dávám bezbarvý lak…