Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jasněnkaa píše: …jen by to mohl říct jinak, ne takhle hnusně
Jo to každopádně. Můj se mi vysmál a pak mi říkal, že dělám emo v rožku
(fakt to bylo těžké období, úmrtí, existenční problémy, vleklé potíže s tchýní…). Jo, to je jedna z věcí mého jinak skvělého chlapa, je absolutně netaktní a navíc pan „setřu každého“. Pěkně mě tím sere (pardon). Ale jinak je super
![]()
Pár let nazpět mi diagnostikovali úzkostně-depresivní poruchu…medikamenty jsem odmítla…psychoterapie nepomáhala…a nyní cítím, že je potřebuji…partner by mě měl podpořit…!!! A k té tiché domácnosti…budu mluvit jen, když se na něco zeptá…jinak ne! ![]()
@Anonymní píše:
Pár let nazpět mi diagnostikovali úzkostně-depresivní poruchu…medikamenty jsem odmítla…psychoterapie nepomáhala…a nyní cítím, že je potřebuji…partner by mě měl podpořit…!!! A k té tiché domácnosti…budu mluvit jen, když se na něco zeptá…jinak ne!
To právě nemluv, když se zeptá, nebo to jinak třeba ani nezaregistruje ![]()
@Any83 píše:
@Jasněnkaa ale možná bych se s ním měla rozejít
asi jo
já teď přemýšlím, že ten můj má taky spoustu chyb, jdu mu napsat sms ať už z práce nejezdí ![]()
Já myslím, že je to dobou, za prvé je všechno hrozně rychlé, z televize se na nás pořád šklebí dokonalé ženy, páry.
Dřív byli lidi taky nešťastný ale řekla bych že míň ![]()
Zakl. když máš diagnostikované úzkosti, tak určitě něco ber. To extrémně zhoršuje prožívání odloučení, samoty, řekla bych, že v tom bude asi hlavní kámen úrazu. Sestřenice je má taky, jediná doba, kdy nemusela nic brát byla doba, kdy se jí narodil jeden a pak druhý syn. Nicméně teď na nich frčí zase, další kamarádka taky.
Určitě ber něco dlouhodobého, žádné akutní lexauriny a pod., které způsobují závislost a jsou pěkné dryáky.
edit: nástup do práce ti pomůže
Příspěvek upraven 05.08.13 v 10:14
@Anonymní píše:
Pár let nazpět mi diagnostikovali úzkostně-depresivní poruchu…medikamenty jsem odmítla…psychoterapie nepomáhala…a nyní cítím, že je potřebuji…partner by mě měl podpořit…!!! A k té tiché domácnosti…budu mluvit jen, když se na něco zeptá…jinak ne!
a co si tam dojít aniž by to věděl? možná podraz ale…
@Jasněnkaa No to já právě nechci…řekli jsme si na začátku, že si v zásadních věcech, které se týkají našeho vztahu nebudeme lhát…a tohle je dle mého hodně zásadní věc…on má strach z toho, že jsem mu říkala, že účinnost najede až tak za 3-4 tejdny a že během té doby se většinou stavy prohloubí a zhorší než se stabilizuje serotonin…
@Anonymní píše:
@Jasněnkaa No to já právě nechci…řekli jsme si na začátku, že si v zásadních věcech, které se týkají našeho vztahu nebudeme lhát…a tohle je dle mého hodně zásadní věc…on má strach z toho, že jsem mu říkala, že účinnost najede až tak za 3-4 tejdny a že během té doby se většinou stavy prohloubí a zhorší než se stabilizuje serotonin…
já ti rozumím, nemám ráda podrazy, ale moje zdraví je pro mě přednější.
Víš co, tak počkej za měsíc nastupuješ do práce, třeba ti to pomůže a srovnáš se sama ![]()
Fakt je mi to líto, vím jak bylo mě ![]()
@Jasněnkaa Tak potom jo, to je už i organické, ale jinak to docela řeší… (myslím lékaře) ![]()
Příspěvek upraven 05.08.13 v 10:30
Mně se nezhoršily. Nečekej od toho zázraky, hýřit nadšením a veselím pak určitě nebudeš
třeba se přítel bojí osobnostní změny, tak ta se konat nebude.
@Anonymní píše:
Pak bych mu to určitě vysvětlila, pokud už to máš i diagnostikované, tak se zbytečně netrap. Můj chlap to taky pochopil, i když to chvíli trvalo. Nicméně to není jen jeden problém. O vašem vztahu by jste si taky měli promluvit. Vy si tak nedáte třeba skleničku vína k večeru a nevykládáte si jen tak? Tak mu navrhni udělat si jeden klidný večer, jen vy dva a vklidu mu povykládej, co cítíš. Chlapi jsou natvrdlí, ale na zas až tolik. Na dovču se nechystáte?
Je fakt, že muž to pochopil až za déle, když jsem o tom začla mluvit tak si myslel že mi pomůže tím, že mi bude pomáhat a nebude se přede mnou hádat s dětma
až potom pochopil, že ty klepky jsou asi fakt potřeba.