Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítej v klubu.. Co takhle paruka?
není to vtip, jen nad ní už taky dlouho uvažuju.. Mám jemné řídké věčně splihle vlasy bez objemu a ještě se mastí, takže myju obden jinak nemůžu vylézt z baráku - teda teď jo, teď je čas čepic
tak si říkám že nějaká investice do dobré paruky z pravých vlasů a měla bych po problému, aspoň co se týče chození mezi lidi ![]()
Jediná rada je objednat se s předstihem k dobré kadeřnici, která umí pracovat s príčeskem. S jeho pomocí už se dá něco vytvořit. Nebo těch pár chlupů ostříhej do krátkého šik účesu a máš klid úplně.
Kup si vystelku do drdolu, svoje vlasy natupiruj, uhlad do culiku, na to vystelku, zamaskujes vlasama.
A co si pořídit něco takového - na ten svůj tenký culík.
https://rivalenti.cz/…im-na-culik/?…
PS: není to reklama, náhodně jsme googlila.
Najdi dobrou kadernici, ideál třeba salon kde se specializují na společenské ucesy. Musí mít předem volno na zkoušky, daji ti tam třeba nějaký příčes
ty kadernice co popisuješ jsou totální amatérky
@Anonymní píše:
Mám blond vlasy, jsem asi 7 let po porodu a sice používám drahé tablety, arganový olej a drahé šampóny, nicméně již navždy už asi budu mít na hlavě 3+1 vlas. V běžném životě už jsem si zvykla, že když si udělám cop, má na délku asi tak 12 cm a široký je jak malíček v nejužším konci. ALE každoročně řeším účes na ples, rozpuštěné a vyfénované vlasy mi vydrží cca 2 hodiny, než totálně splihnou, pak vypadám jak rosomák, takže řeším spíš nějaký účes. Většinou kadeřnice nemají ani s předstihem volno, a když už, tak jediné co všechny umí je natupírovat a vytvořit mi na hlavě vrabčí hnízdo „stará - mladá“. Vypadám pak mezi 30 letýma kůstkama jak padesátiletá bába s natupírovaným hárem.Levá jsem však jak turecká šavle, snažím se to různě kulmovat, ale jediné co vytvořím jsou roztřepené, nevzhledné vlny bez ladu a skladu co nevypadají vůbec pěkně. Drdol si neumím udělat, a když u tam něco vytvořím je tam víc sponek, než vlasů a velký je to asi jako lentilka, což vypadá fakt ohyzdně.
Nemáte prosím někdo radu jak si vytvořit JEDNODUCHÝ domácí účes na ples?
Děkuji
Nechala bych se ostříhat. Jemné řídké vlasy potřebují dobrý střih.
Taky bych doporučila změnit účes a hlavně teda najít dobrou kadeřnici.
Ale pokud bys chtěla ten drdol, napadla mě ta “vycpávka-drátěnka”, udělá objem a dá se koupit v drogerii.. (viz foto).
@TinaAn na tu dratenku musíš mít hodně vlasů, jinak bude prosvitat ![]()
@ida007 píše:
A co si pořídit něco takového - na ten svůj tenký culík. PS: není to reklama, náhodně jsme googlila.
Mimo téma, ale opravdu nedoporučuji si nic objednávat přes tento podvodný e-shop. A to jsem ještě z těch šťastných, kterým zboží přišlo, jen jsem na něj čekala „pouze“ 3 měsíce a navíc ještě platila clo, protože oni objednávají zboží z Asie a při objednání o tom zmínka není. Clo mi samozřejmě nikdo neproplatil, přes mail komunikuje automat. Další milion negativních recenzí viz Google a FB.
@Kriss Tina píše:
@TinaAn na tu dratenku musíš mít hodně vlasů, jinak bude prosvitat
Hodně ne, používala jsem to když dělala dcera závodně gymnastiku a nosila to na závody, měla asi 6 let a jemné řídké vlásky. Existuje několik velikostí těch drátěnek a ta malá je fakt malá ![]()
@iriass píše:
Mimo téma, ale opravdu nedoporučuji si nic objednávat přes tento podvodný e-shop. A to jsem ještě z těch šťastných, kterým zboží přišlo, jen jsem na něj čekala „pouze“ 3 měsíce a navíc ještě platila clo, protože oni objednávají zboží z Asie a při objednání o tom zmínka není. Clo mi samozřejmě nikdo neproplatil, přes mail komunikuje automat. Další milion negativních recenzí viz Google a FB.
Byl to první web, co na mě vyskočil. Neznám ho (mám krátké vlasy). Jen jsem myslela takové nějaké příčesky. Všimla jsem si toho, když jsme byla teď na plese syna. Docela hodně to tam slečny měly a nevypadalo to špatně.
Taky bych vlasy ostrihala, jsem na tom s kvalitou podobne a lepší krátký šik střih než se trápit s dlouhými, nevzhlednymi.
Ahoj, já si dělala na ples vlasy tak, že jsem je sčesala všechny na jednu stranu a dala si pírka. I já, která si neudělá pomalu culík, jsem to zvládla a vypadalo to dobře
dá se pořídit i nějaká sponka nebo pírko s kamínky a vypadá to pěkně.
Mě napadá jen příčesek nebo umělý drdol, výstelka. Já si s pomocí příčesku dělám krásný cop. Vlasy ke straně a splést volnější cop, můžeš do něj zapracovat i ozdoby. Vzadu dole na hlavě je většinou potřeba pár sponek, aby vlasy nevyjely. Předtím vlasy natočím, kulma mě nemá moc ráda. Na téma natáček tady byla diskuze, kdyžtak si najdi. Příčesek taky natočit nebo kulmou na nízkou teplotu, stačí jen jednou, pak už to vydrží. Nejlépe vyzkoušet účes několikrát předem. Videa na YouTube taky pomohou. A na trochu mastných vlasech bez kondicionéru mi účes drží líp.
Mám blond vlasy, jsem asi 7 let po porodu a sice používám drahé tablety, arganový olej a drahé šampóny, nicméně již navždy už asi budu mít na hlavě 3+1 vlas. V běžném životě už jsem si zvykla, že když si udělám cop, má na délku asi tak 12 cm a široký je jak malíček v nejužším konci. ALE každoročně řeším účes na ples, rozpuštěné a vyfénované vlasy mi vydrží cca 2 hodiny, než totálně splihnou, pak vypadám jak rosomák, takže řeším spíš nějaký účes. Většinou kadeřnice nemají ani s předstihem volno, a když už, tak jediné co všechny umí je natupírovat a vytvořit mi na hlavě vrabčí hnízdo „stará - mladá“. Vypadám pak mezi 30 letýma kůstkama jak padesátiletá bába s natupírovaným hárem.
Levá jsem však jak turecká šavle, snažím se to různě kulmovat, ale jediné co vytvořím jsou roztřepené, nevzhledné vlny bez ladu a skladu co nevypadají vůbec pěkně. Drdol si neumím udělat, a když u tam něco vytvořím je tam víc sponek, než vlasů a velký je to asi jako lentilka, což vypadá fakt ohyzdně.
Nemáte prosím někdo radu jak si vytvořit JEDNODUCHÝ domácí účes na ples?
Děkuji