Nevím, co dělat, už mě to nebaví

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
16.12.17 09:17
@klarushka píše:
No v Tvé situaci bych si klidně vzala půjčku na doplacení toho dluhu co máš psaný na sebe. Zabalila svých pár švestek, odepsala se z bytu a raději žila jinde bez téhle,, úžasné,, rodiny. Chápu, že není nejjednodušší matku opustit, ale tahle žena opravdu,, máma,, není a pokud u ní zůstaneš tak Tě stáhne na dno s vydatnou pomocí zbytku rodiny :(.

nebudu si brát půjčku kvůli ni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.12.17 09:19
@kontramatka píše:
Píše mi že sám nedostal dárek od třinácti roků. To je hrozně smutné. CO to je za lidi, kteří se takto k někomu můžou chovat? Matka má prý nárok na invalidní důchod. Je mi ho hrozně líto. :( :,(

pravé jsem dostal zákaz si dát do bytu vánoční stromek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
16.12.17 09:26
@Fretka1995 píše:

A co by se stalo, kdybyste si ho tam dal? Zkuste to. Mamince v klidu říct, že pokud se jí to nelíbí, tak může jít tam, kde stromky nebudou. A více se s ní nebavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.12.17 09:32
@marin píše:
A co by se stalo, kdybyste si ho tam dal? Zkuste to. Mamince v klidu říct, že pokud se jí to nelíbí, tak může jít tam, kde stromky nebudou. A více se s ní nebavit.

ze mě udá bys atd nebo bys řekla brachovy ze jsem z mlátil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.12.17 09:47
@elle21 píše:
Odstěhuj se a budeš mít klid..k čemu je potřebuješ, začni myslet na sebe..

ten byt je můj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
16.12.17 09:47
@růžový achát píše:
@kontramatka - tohle je lidský hyenismus. Také to nechápu, je mi z toho také smutno. Měl by si hledat dívku a žít. Být zakladatelem spálim mosty a mizim, ještě předtím se optam pravníka ohledně tech dluhů to nejak ošetřit.

spíš je hyena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
16.12.17 11:00
@Fretka1995 píše:
asi budu muset já ve svém byte si nesmím dát vánoční stromeček :( mám zákaz

Ty si ve svém bytě můžeš dělat co chceš. Je důležité si uvědomit, kdo je v jaké pozici. Matka tam je pouze z tvojí dobré vůle. Teď bych ani tak neřešila stromeček, jako hlavně se od nich odstřihnout. Tvoje peníze jsou TVOJE, a TY rozhoduješ, jak a za co je utratíš. Potřebuješ nutně zapracovat na svém sebevědomí. Proto by bylo velmi dobré najít si solidního psychologa. Případně se poraď s právníkem, jak naložit s tím bytem. A hlavně se nenech vysávat, vydírat a manipulovat s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29868
16.12.17 12:32
@Fretka1995 píše:
ze mě udá bys atd nebo bys řekla brachovy ze jsem z mlátil

To myslíte BIS jako bezpečnostní informační službě? Maminka by potřebovala lékařskou péči, a to co nejdříve, řekla bych, že je psychicky nemocná. Ovšem pokud se nebude chtít sama léčit, tak moc možností nemáte. Nechte jí při tom, ať Vás udá a stromeček kupte. Případně si to nahrajte třeba na mobil, jak to u Vás probíhá, abyste měl důkaz pro případné udání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34390
16.12.17 19:18
@Fretka1995 píše:

Být tebou tak stromků si tam dám klidně pět a komu se to nelíbí tak tam být nemusí. Je ti 22 let, už nejsi malý kluk aby ti někdo určoval co smíš a co ne. Matce dej termín do kdy si bude muset vyřídit důchod aby nebyla bez koruny a pak ať si hned hledá bydlení. Pokud by to neudělala tak prostě smůla, máš právo i na svůj život a ne se nechat jen využívat a omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
18.12.17 09:43

Já ti radím, zdrhej. Psychicky nemocný člověk ti zničí klidně půl života. najednou ti bude 40 let, nebudeš mít žádný svůj život, peníze, nic. A budeš mít sám psychické problémy. Matka by měla vyhledat odbornou pomoc lékařů a sociálních pracovníků. Hlavně se nesnaž mamku spasit, to je cesta do pekla. Přepsala bych byt na ní, starej se a papá. Našla bych si práci někde na druhém konci republiby, nebo v zahraničí. To není sobeckost, ale sebezáchova, život je krátky, na to ho promrhat.
Hodně síly ti přeji. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
18.12.17 09:48

Možná se ti zdá, že nejcenějším je ten byt, ale není. Důležitější je tvoje psychické zdraví a čas, život není tak dlouhý, jak se ti ve 20 letech zdá. Přeju ti, abys potkal rozumné lidi, kteří tě podrží. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.17 09:50
@drewlet píše:
Možná se ti zdá, že nejcenějším je ten byt, ale není. Důležitější je tvoje psychické zdraví a čas, život není tak dlouhý, jak se ti ve 20 letech zdá. Přeju ti, abys potkal rozumné lidi, kteří tě podrží. :hug:

moc krát děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
18.12.17 09:58
@Fretka1995 píše:
moc krát děkuji :)

máš někoho rozumného v příbuzenstvu, kdo poradí, podrží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.12.17 09:59
@drewlet píše:
máš někoho rozumného v příbuzenstvu, kdo poradí, podrží?

ne nemám moje cela rodina je na h a na p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12805
18.12.17 10:10
@Fretka1995 píše:
ne nemám moje cela rodina je na h a na p

tak si časem pořídíš rodinu svoji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit