Jak se švagrová stala nesnesitelnou

3
13.12.17 12:33

jak se švagrová stala nesnesitelnou

Ahoj všichni. nevím jestli je to vánocemi nebo ne ale strašně se potřebuju vypovídat a slyšet někoho jiného cizího názor. začnu od začátku. S přítelem jsme už přes 13let a máme dvě malé holčičky. Má dvě sestry. S oběma jsme vycházeli v pohodě až do té doby než ta mladší si našla přítele. bohužel ten přítel předtím chodil dlouho s mojí sestrou takže první podpásovka první. na ní byl taky zlej jen ji přikazoval a ponižoval. a když jsme se kvůli tomu s přítelem hádali a já říkala jakej je tak on se suprově přetvařoval a všichni mu lezli do zadku. i přítel byl z něj hotovej. kdyby mu řekl aby skočil z okna tak by snad skočil. ale pak poznal jakej je. chtěli jsme založit rodinu tak jsme se s nimi domlouvali. měli už jen maminku a velkej dům. jeho sestra řekla že zůstanou nahoře že mámu neopustí. a přítel odejít taky nechtěl tak že si vedle na zahradě postavíme. nakonec jsme začali předělávat stodolu.no pak to pomalu začalo. měli taky dva kluky a do toho si pořídily spoustu zvířat takže toho mladšího vychovávala její máma jinak by z něj nic nebylo.ale stejně je opožděnej. na chalupě nic nedělali ani nájem mámě neplatili a spíš jí ještě psychicky deptali. když něco chtěla tak to schválně neudělal nebo udělal jinak. nahoře si topily přímotopem a dole máma mrzla protože netopily a ani uhlí koupit nechtěli. kuchyni měli společnou a když máma vařila tak on je nejedl.pak začala hodně ta ségra chodit mezi lidi a začala se tahat se všim možnym. i se ženáčem. on taky svatej nebyl ale každej si jel na svém písečku a když už těch naschválů bylo moc přítel už to nevydržel ozval se. a oni ublížený že se odstěhujou. tak se odstěhovali až teda po dvou letech do baráku po jeho babičče. žijou tam v šílenejch podmínkách. děti jsou zvířátka. no a tam už ty jejich zálety nikdo nevidí a můžou si tam dělat co chtějí. přítel naštvanej že se musí starat o dva baráky a když jsme se snažily se s ní domluvit a otevřít oči že se vykašlala na mámu a ostatní tak mi řekla že jí ho závidím. a to byla poslední tečka. já s ní memluvím ani jí už nepodkávám a vždycky když přijede tak na přítel vletí a pohádají se. a ještě byly tak šikovný že si odstěhovali co potřebovali. odřeli schody a omlátily zdi že to přijedou opravit. už je to měsíc a nic se neděje. a ještě zničili střešní okno a to že platit nebudou. takže vztahy super. a ze švagrový se stala fakt…no ale hold dokud bude stát za nim tak je ztracená. ale nevěřim že se to změní. myslim že už nikdy se s přítelem neudobří a se mnou taky ne. honí jen chlapy a jinak se přetvařuje jaká je to škvělá mámá. on je pořád mlátí a jsou spokojený hodně jsem to zkrátila je to tak na povídku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
13.12.17 12:37

Dotaz jsem neobjevila, omezte kontakt, ale to už jste udělali, asi sis chtěla jen ulevit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
13.12.17 12:53
@Elishka1 píše:
Dotaz jsem neobjevila, omezte kontakt, ale to už jste udělali, asi sis chtěla jen ulevit :-)

Ono to občas pomůže, jen to vypsat a dostat ze sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
13.12.17 12:55

Utnout kontakt.

• Citovat
  • Upravit
2098
13.12.17 13:03

@neladel
Uz na zacatku jsem se ztratila v tom, kdo je kdo.
Na brzke usmireni to nevypada. Bude to chtit cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.12.17 13:08

Mně se z těch teček točí hlava 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14727
13.12.17 13:09

Odstěhovali se, problém vyřešen :palec: Nešlo by uvolněný byt pronajmout, aby byl aspoň příspěvek na údržbu domu? Případně, pokud to situace na pozemku umožňuje, oddělit váš dům, mamčin prodat a sehnat jí menší bydlení? To už by k vám ani nemohli jezdit a budeš mít vůbec pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1274
13.12.17 13:13

Zajímalo by mě, jestli je tu někdo dočetl do konce a byl z toho aspoň trochu moudrej :zed: Chápu, že vypsat se ze všeho na pár řádcích je někdy hodně složitý, ale měla bys to psát takovým stylem, aby i člověk, který o tvé situaci neví ani ťuk, si dokázal udělat o celé situaci obrázek. Skáčeš ve vyprávění sem tam. Tobě to přijde jasný, protože to prožíváš, ale čtenáři z toho budou mít pěkný gulage :nevim: Upřímně jsem to chtěla v půlce vzdát, páč se to nedalo :zed: Interpunkce by taky hodně pomohla :palec:
Každopádně k problému - pokud jim to takto vyhovuje, ať si tak žijí. Vy máte svůj barák, do toho vám nijak nezasahují, tak v čem je problém? Pokud se někdo chová jako osel, tak pro mě neexistuje, nevídám se s ním, netelefonuju mu, hotovo dvacet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.12.17 13:44

Nechápu o co ti jde. Źijí jak žijí a zřejmě to nebude pár roku. Ano, i tací bohužel vychovávají děti.
Bydlet kde máte a to že přítel by měl měl pomáhat mamince s domem mi přijde normální. Má ještě jednu sestru, tak jí může zkusit zapojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.17 14:20

Já vím chvátala jsem a věřím že je to guláš. no víte co v tom baráku s mámou jsme měli zůstat oni nebo my. a kdyby už tehdy řekli že tam nebudou tak jsme tam mohli zůstat my. nemuseli si brát hypotéku a v klidu to předělat bez dluhů. je to tak je jedno jak si žijou. spíš člověka mrzí nebo žasne že jeden chlap jí dokáže úplně vymydlit mozek a ona jde proti vlastní rodině a my co jsme s ní byli v pohodě jsme ty zlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2740
13.12.17 14:23

@neladel Jasně, že se člověk někdy nestačí divit, ale vem to tak, že jste si udělali bydlení podle svých představ a máte klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
13.12.17 14:28

Do konce dočíst nedokázala, takže mě napadlo jen úsloví ‚jakej šel, takovou potkal…‘ - a víc se k tomu asi napsat nedá.

Jen možná to, že by mě v tomto případě docela zajímala verze druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.17 14:44

Jo verze je taková že ona nemohla tady volně dýchat a strašně omezená. přítel -její brácha že jí omezoval a nemohla si dělat co chce. a těmi hádkami jsme kazily její děti..to nám řekla. já neřikám že my jsme svatý ale tohle co předváděli. ono muselo být podle něj všechno a jakmile nebylo tak byl problém. příklad. půjdeš s někým něco dělat třeba natřít plot. zbytek plotu je zelenej a ty chceš natřít taky zelenou. a ten člověk jen aby nebylo po tvém tak ho bude chtít nahnědo. a to fakt tak bylo. jedině si musela říct opak aby to pak udělal podle toho jak chceš. a když chodil s tou mojí ségrou ona se kněmu taky nastěhovala hned a domu jezdila minimálně a taky se s náma nebavila. dokonce chtěla skákat z okna když jí máma nechtěla za nim pustit. historie se opakuje. prostě to s nima umí s holkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30994
13.12.17 15:21

No mne stacilo si precist, ze jeden zustava v dome a druhy predelava stodolu, oboje je pro me nepochopitelne, ta nechut postavit se na sve nohy dal od rodicu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová